Kizlar herkese gunaydin guzel bir pazar olsun♡ Cuma ve ctesi korkunc iki gun gecirdim bu sabah sukur daha iyiyim. Regl oldugumda normalde de zor gecerdi ama bu sefer mide bulantisi bas donmesiyle harap oldum resmen. Esim diyor ki regl oldum demesen kesin hamilesin dicem oynamaya baslayacagim bu ne hal? :)) Resmen tuvalet ve oturma odasi arasinda gidip geldim.
Bu yuzden henuz gordugum aramiza katilan tum arkadaslara hosgeldiniz demek istiyorumBicok insanin kafasinda birseyler net degil inanin. Annemin hep soyledigi birsey var "bebek sahibi olmak aksama ne yemek yapacagina karar vermek gibi degildir. Esim patlican sever mi ay soganda yer miyiz hazirlamak kolay olur mu olmaz mi diye dusunemezsin. O tamamen bi his bi güdü. Istersen istersin istemiyorsan da istemezsin hesabi kitabi mantigi yok"
canım öncelikle çok geçmiş olsun benim de çok fena geçiyor o dönemlerim
çocuk sahibi olmakla ilgili yazdıklarında çok hoş,
ben de biraz zamana bıraktım bakalım o hisler zamanla kuvvetlenir ya da söner kaybolur bakacağız artık
Bir de kızlar daha önce yazmıştım ama arada kaynamış olabilir, birbirimizi tanımak adına alıntı yaparak şöyle bir liste hazırlasak mı
1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
2. guldemeti = 30 yaş = ..... yıllık evli = ucuncu cocuk
2. mororder = .... yaş = ... yıllık evli = ..... çocuk
4. yesimboz = ..... yaş = .....yıllık evli = ..... çocuk
5. hijabiqueen = .... yaş = .......yıllık evli = .... cocuk
isterseniz farklı bilgilerde ekleriz ya da çıkarırız, ne dersiniz?
Guldemeti
morordek
Y YESIMBOZ
hijabiqueen
ben sonra onları liste haline getirebilirim
keşke planlarımız Allah'ın planlarına uyabilse
2015 boyu denedim çocuk sahibi olmak için ne yazık ki olmadı.
son iki aydır ( bu ay da dahil) klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi ile hamile kalmaya çalışıyorum.
nasipten öte bir yol yok ama onu anlamış oldum
Allah bu sene isteyen herkese tez elden nasip etsin inşAllah
liste yaparsanız mümkünse beni de ekleyiverin :)
23 yaş. 1.5 senedir deniyor... hemen hamile kalmak istiyorum özel bir ay yok. ilk çocuk.
Cok tesekkur ederim tatlim. Ergenlik doneminden beri boyle 6-7farkli doktora gittim yapisal olarak rahminin sekliyle ilgili. Gebelige engel degil cozumu hamile kalmak demisti hepsi rahim seklinin normale donmesi icin. O gun bu gundur hep bol agrili geciyor
Kesinlikle oyle. Insan istiyorsa icinden geliyorsa yapmali. Sonucta bi dunyaya can getiriyorsunuz bir mucizeye sahit oluyorsunuz. Gercekten istemeden heveslenmeden bu sorumluluk alinmamali. Ayip ya da kotu bisey degil bu arada kalma durumu. Tam tersine dusunup biseylerden emin olmak icin iyi bi durum hatta :)
Canım benim kontrol ettirdim daha evlenmeden önce bende pko varmış. ama hormonlarım, tahlillerim herşey normal. eşimde de birşey yok sebepsiz diyorlar şuan için.Merhabalar :) Daha onceden kontrol ettirmis miydiniz herhangi bir sorun var mi diye yoksa sebepsiz olarakta bu durum olusabiliyor mu?
Insallah hayirlisi olur kismette ote koy yok derler ya buna cok inanirim. Herseyin bi zamani vardir icinizi ferah tutun
Canım benim kontrol ettirdim daha evlenmeden önce bende pko varmış. ama hormonlarım, tahlillerim herşey normal. eşimde de birşey yok sebepsiz diyorlar şuan için.
bakalım işte aynen dediğin gibi kısmetten öte köy yok.
Yas=30Bir de kızlar daha önce yazmıştım ama arada kaynamış olabilir, birbirimizi tanımak adına alıntı yaparak şöyle bir liste hazırlasak mı
1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
2. guldemeti = 30 yaş = ..... yıllık evli = ucuncu cocuk
2. mororder = .... yaş = ... yıllık evli = ..... çocuk
4. yesimboz = ..... yaş = .....yıllık evli = ..... çocuk
5. hijabiqueen = .... yaş = .......yıllık evli = .... cocuk
isterseniz farklı bilgilerde ekleriz ya da çıkarırız, ne dersiniz?
Guldemeti
morordek
Y YESIMBOZ
hijabiqueen
ben sonra onları liste haline getirebilirim
Nefe eden indircez bunu playsotore denmiKızlar ladytimer diye bir uygulama var mutlaka indirin
yumurtlama gününüzü söylüyor, adet olacağınız tarihi söylüyor
her gün için hamilelik riskini gösteriyor yüksek orta ve düşük diye
Nefe eden indircez bunu playsotore denmi
ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | MUTLU SON |
*yesa1 | 28 yaşında | 1,5 | İlk çocuk | daha değil |
*yesimboz | 25 yaşında | 1,5 | İlk çocuk | daha değil |
*guldemeti | 30 yaşında | 13 | Üçüncü çocuk | daha değil |
*hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 | ilk çocuk | daha değil |
*morordek | 26 yaşında | 1,5 | ilk çocuk | daha değil |
*olcayy | --- | ---- | --- | daha değil |
*ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 | ilk çocuk | daha değil |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?