Bunlar hepimizin aklına takılan şeyler ama şimdiden bunları düşünüp moralimizi bozmayalım bence. Olursa olur, olmazsa da bir çaresi bulunur elbethemen hamile kalamamak, kalıp da sağlıksız sonuçlanması..vs. ne biliim aslında çok yersiz ve olmaması gereken korkular ama üzülüyorum başımada gelirse diye. şimdiden bu şekilde olmamam gerekiyor tabiki çok da takmıyorum ama acaba diyorum
Yılbaşı partisinden bir pembe bir de mavi balon aldım. 2016'da hamile kalırsam mavi erkeği, pembe de kız bebeği simgelesin diyeİyice sapıttım artık ben ya :))
Hepimizin aklinda bir yerde bu soru var diye dusunuyorum sahsen bende ara ara dusunmuyo degilim ama olumlu dusun ki olumlu olsun demisler:) Olumsuzlugu cagirmamak lazim malum herseyden etkileniyor vucut :)
Bunlar hepimizin aklına takılan şeyler ama şimdiden bunları düşünüp moralimizi bozmayalım bence. Olursa olur, olmazsa da bir çaresi bulunur elbet
Merhaba kızlar
Yeni katılanlar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar:)
Ben de hasta oldum bir de üstüne eşim arkadaşlarını davet etti yarın akşama. Ev çok kalabalık olacak çoluk çocuk ve bizler. Hem onun için uğraşıyorum hem grip ile.
boza canım geçmiş olsun sana da.
İçimde bir ses kısa sürede hamile kalacağım diyor. Bu ay ilk kez yumurtlama günlerimi de kaçırmadık. Çok heyecanlıyım aslında da çaktıramıyorum... :)
Merhaba kızlar yeni adaylarımız hoşgeldiniz.morordek balonlar süper fikirmiş
Kızlar geçtiğimiz hafta yumurtlama dönemini atlatan ve vücudunda değişik duygular hissedenler varmı acaba. Çok erken daha ama ben öyle kendimi dinliyorum hafif bel ağrılarım dışında hiçbirşey hissetmiyorum. Birde bugün dişim apse yaptı biraz araştırıp antibiyotik aldım. Umarım birşey olmaz. Bende haberler bukadar.
Selamlar kızlar
Benim grip aldı başını yürüdü bir de regl ile birleşince iyice halsiz kaldım. Özel dersim vardı iptal ettim dinleniyorum şimdi.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım hayırlı zamanda alırız haberlerinizi.
Merhaba kızlar
Yeni katılanlar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar:)
Ben de hasta oldum bir de üstüne eşim arkadaşlarını davet etti yarın akşama. Ev çok kalabalık olacak çoluk çocuk ve bizler. Hem onun için uğraşıyorum hem grip ile.
boza canım geçmiş olsun sana da.
İçimde bir ses kısa sürede hamile kalacağım diyor. Bu ay ilk kez yumurtlama günlerimi de kaçırmadık. Çok heyecanlıyım aslında da çaktıramıyorum... :)
Ben bu ay hamile kalip 2016 ocakta ogrenmeyi dusunuyorum.
Olmazsa denemeye devam.
Test yapsana önce bi kendin :)Slm kızlar nasılsınız?yeni gelenler hoş gelmişler
Bende memlekete geldim eşimle tatil yapmaya azıcık.bu arada hala regl olmadım
Benim düzen bozuldu sanırım eşim kaza geçirince bir ayda 3kez olmuştım şimdi ise olamıyorum.bi doktora gideyim bakıyım
selam kızlar kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum sessiz sessiz bu aralar çok yoğunum yorgunluktan ölüyorum
birde bu aralar kafama takılan bir şey var malum ocak ayı geliyor :)
ben iş yerinde yalnızım dükkanı ben açıp kapatıyorum ve eski tip kepenklerimiz var hani demir olan yukarı aşağı ittirilenlerden. şimdi biz yakında çalışmalara başlayacağız inşallah ama ben o arada bu kepenkleri indir kaldır uğraş zararı olur mu ki?
bir tanesi kolay açılıyor yukarı doğru ittirince hemen kendi kayıyor gidiyor ama bir tanesi sıkışık mı yağlanması mı lazım bilmiyorum o kadar zor açılıyor ki şu an bile 2 kere yukarı doğru çekip sonrada altına geçip yukarı doğru ittirmem gerekiyorÇok ağırlar mı canım?
Selaaam :) Hadi hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?