Heeey dostum sakin ol ve o ekmegi hemen masaya birak Hamilelik oncesi ozellikle ekmege aman dikkat :)elimde fındıklı ekmekle bu mesajı yazmam da cok manidar
Heeey dostum sakin ol ve o ekmegi hemen masaya birak Hamilelik oncesi ozellikle ekmege aman dikkat :)
Olur bence
Hatta şimdiden de diyet listesi falan mı paylassak napsakMalum kilo veremeyen ben, motive edici bir şeylere ihtiyac duyuyorum
Hadi o zaman yarından başlayarak verelim kilolarımızıbenim de 5 kilo vermem lazım
Hadi o zaman yarından başlayarak verelim kilolarımızıben ekimden bu yana 8 kilo verdim vermem gereken 3 kilom daha var, en zoru da bu son kilolar 2 haftadır yerimde sayıyorum ama kaçış yok kurtulucam bu sinir bozucu yağlardan hadi kızlar beraber kurtulalım
Hadi o zaman yarından başlayarak verelim kilolarımızıben ekimden bu yana 8 kilo verdim vermem gereken 3 kilom daha var, en zoru da bu son kilolar 2 haftadır yerimde sayıyorum ama kaçış yok kurtulucam bu sinir bozucu yağlardan hadi kızlar beraber kurtulalım
verelim valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ilk başta yediklerimden kıstım şimdi ise diyet yapıyorum; ancak bende insülin direnci olduğu için zor verdim sen daha hızlı verirsin, yeterki azimle ilerleBence de verelim ya. Benim vermem gereken 8-9 kilo var, 6-7'ye de fitimAma olmuyor olmuyor olmuyor
clemantin sen diyetle mi veriyorsun canım? Nasıl başladın diyete? Diyetisyene mi gittin, süreç nasıl gelişti? :)
Anladim canim tebrik ederim gercekten. Ben de abur cuburu cok seviyorum, cikolata ve tatli delisiyim diyebilirim. Irade gosterip kesemiyorum maalesefilk başta yediklerimden kıstım şimdi ise diyet yapıyorum; ancak bende insülin direnci olduğu için zor verdim sen daha hızlı verirsin, yeterki azimle ilerle
ben abur cubur tatlı delisi biriydim artık ağzıma sürmüyorum desem yeridir. İlk etapta nefsimi terbiye edebilmek için 1 ay boyunca balda dahil ağzıma meyveden başka şekerli bir şey sürmedim. Önceleri zorlandım ama şimdi hiiiiçççççç aramıyorum, ki ben günlük çikolata, gofret yemeden duramayan biriydim. Artık canım o zararlı şeyleri gerçekten hiç çekmiyor. İnsan yedikçe yiyormuş bunu şimdi anladım.
Bunun dışında kızartma ve hamurişi de yemiyorum çok nadir kaçamaklar oluyor elbetteMesela meyveyide abartmamak gerekiyor. Ara öğünlerde 1 küçük meyve onun dışında yok. Yürüyüş yapmak gerek ama açıkçası o konuda sürekli davranamadım günde 300-500 tane iki yana eğilme hareketleri yaptım bunun ciddi anlamda faydasını gördüm belim gözle görülür şekilde inceldi. 300-500 ü bir den yapmadım ama 100 er tane olacak şekilde gün içine yaydım.
günde 1 bardak kendi mayaladığım kefiri içiyorum.
İşte böyle şimdi çok sağlıklı beslendiğimi hissediyorum ve bundan sonraki beslenme şeklim hep böyle olacaküstelik bu şekilde beslenerek hamile kalırsak bebişlerimizde sağlıklı olur
Aynen iste ben de oyleyim ama ne oluyorsa tatlidan oluyorKızlar aynı beni yazmışsınız ben sabah öğle akşam tatlı yiyebilirim valla birbirimizi gaza getirelim de verelim yahu şu kiloları
Bence de yeni yil bu ise baslamak icin en iyi zamankızlar yarın malum yılbası 1 ocakta başlayalım bu kilo verme işine:)
bende vermeliyim.bugün kayısılı cay aldım bir de karbonatlı su içecem
Kiz sen daha ne yakican, azcik karin kaslarini guclendirsen gider o gobekBende 2-3 kilo versem harika olucak hamilelik öncesi ama bel çevresindeki kilolardan kurtulmak çok zor kızlar ya ben 57 kiloyum 1.67 boyum var ama gobus biraz çıkıkonun içinde spor lazım sadece boğazı kesmekle olmuyor bende gaza geldim ya hadi yakalım şu yağları
Yine de kadın doğuma git bence onun da fikrini al.Folik asit başladınız mı kızlarr? Ben genel bi kan vermek için dahiliyeye gitmiştim,bebek düşünüyorum folik asit yazarmısınız dedim folat değerin iyi gerek yok dedi dr.Bir de kadın doğuma mı gitsem acaba
Folik asit başladınız mı kızlarr? Ben genel bi kan vermek için dahiliyeye gitmiştim,bebek düşünüyorum folik asit yazarmısınız dedim folat değerin iyi gerek yok dedi dr.Bir de kadın doğuma mı gitsem acaba
Canım itiraf edeyim tek başıma ben de veremezdimAnladim canim tebrik ederim gercekten. Ben de abur cuburu cok seviyorum, cikolata ve tatli delisiyim diyebilirim. Irade gosterip kesemiyorum maalesefkendi kendine bunu basarman cok guzel gercekten. Kendim basaramadigim icin acaba diyetisyene gitsem mi diye arada dusunuyorum ama... iste bakalim 2016'dan oncelikli dilegim kilo vermek mayisa kadar, sonrasinda da saglikli bir bebis yeme duzenini oturtabilirsek dedigin gibi hamileligimizde de faydasini goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?