2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Olur bence
Hatta şimdiden de diyet listesi falan mı paylassak napsak Malum kilo veremeyen ben, motive edici bir şeylere ihtiyac duyuyorum

benim de 5 kilo vermem lazım
Hadi o zaman yarından başlayarak verelim kilolarımızı ben ekimden bu yana 8 kilo verdim vermem gereken 3 kilom daha var, en zoru da bu son kilolar 2 haftadır yerimde sayıyorum ama kaçış yok kurtulucam bu sinir bozucu yağlardan hadi kızlar beraber kurtulalım

verelim valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

verelim valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bence de verelim ya. Benim vermem gereken 8-9 kilo var, 6-7'ye de fitim Ama olmuyor olmuyor olmuyor
clemantin sen diyetle mi veriyorsun canım? Nasıl başladın diyete? Diyetisyene mi gittin, süreç nasıl gelişti? :)

Bence de verelim ya. Benim vermem gereken 8-9 kilo var, 6-7'ye de fitim Ama olmuyor olmuyor olmuyor
clemantin sen diyetle mi veriyorsun canım? Nasıl başladın diyete? Diyetisyene mi gittin, süreç nasıl gelişti? :)
ilk başta yediklerimden kıstım şimdi ise diyet yapıyorum; ancak bende insülin direnci olduğu için zor verdim sen daha hızlı verirsin, yeterki azimle ilerle
ben abur cubur tatlı delisi biriydim artık ağzıma sürmüyorum desem yeridir. İlk etapta nefsimi terbiye edebilmek için 1 ay boyunca balda dahil ağzıma meyveden başka şekerli bir şey sürmedim. Önceleri zorlandım ama şimdi hiiiiçççççç aramıyorum, ki ben günlük çikolata, gofret yemeden duramayan biriydim. Artık canım o zararlı şeyleri gerçekten hiç çekmiyor. İnsan yedikçe yiyormuş bunu şimdi anladım.
Bunun dışında kızartma ve hamurişi de yemiyorum çok nadir kaçamaklar oluyor elbette Mesela meyveyide abartmamak gerekiyor. Ara öğünlerde 1 küçük meyve onun dışında yok. Yürüyüş yapmak gerek ama açıkçası o konuda sürekli davranamadım günde 300-500 tane iki yana eğilme hareketleri yaptım bunun ciddi anlamda faydasını gördüm belim gözle görülür şekilde inceldi. 300-500 ü bir den yapmadım ama 100 er tane olacak şekilde gün içine yaydım.
günde 1 bardak kendi mayaladığım kefiri içiyorum.
İşte böyle şimdi çok sağlıklı beslendiğimi hissediyorum ve bundan sonraki beslenme şeklim hep böyle olacak üstelik bu şekilde beslenerek hamile kalırsak bebişlerimizde sağlıklı olur

Anladim canim tebrik ederim gercekten. Ben de abur cuburu cok seviyorum, cikolata ve tatli delisiyim diyebilirim. Irade gosterip kesemiyorum maalesef kendi kendine bunu basarman cok guzel gercekten. Kendim basaramadigim icin acaba diyetisyene gitsem mi diye arada dusunuyorum ama... iste bakalim 2016'dan oncelikli dilegim kilo vermek mayisa kadar, sonrasinda da saglikli bir bebis yeme duzenini oturtabilirsek dedigin gibi hamileligimizde de faydasini goruruz

Kızlar aynı beni yazmışsınız ben sabah öğle akşam tatlı yiyebilirim valla birbirimizi gaza getirelim de verelim yahu şu kiloları

Bende 2-3 kilo versem harika olucak hamilelik öncesi ama bel çevresindeki kilolardan kurtulmak çok zor kızlar ya ben 57 kiloyum 1.67 boyum var ama gobus biraz çıkık onun içinde spor lazım sadece boğazı kesmekle olmuyor bende gaza geldim ya hadi yakalım şu yağları

Kiz sen daha ne yakican, azcik karin kaslarini guclendirsen gider o gobek benim boy 1.73 kilom 65-66. 58-59'a insem super olacak, hadi bilemedin 60

Folik asit başladınız mı kızlarr? Ben genel bi kan vermek için dahiliyeye gitmiştim,bebek düşünüyorum folik asit yazarmısınız dedim folat değerin iyi gerek yok dedi dr.Bir de kadın doğuma mı gitsem acaba

Selam kızlar 2015'in son gecesinden.
İyidir herkes umarım. :)
Forum çok hareketli maşallah. Liste işi bizi baya bir moda soktu. :)
Gündüz eşim bilgisayarı işe götürüyor sadece geceleri girebiliyorum yetişemiyorum sohbete...
Regl oldum bugün maalesef. Tam maalesef de diyemiyorum nihayet düzene girdi adetim. Bir sonraki aylarda daha net olacak her şey.

Giremezsem diye şimdiden yeni yılınızı kutlamak istiyorum kızlar.
Unutamayacağımız güzelliklerle dolu bir yıl olur inşallah mutlu sağlıklı, her anında gülümsememiz için bir sebebe sahip olduğumuz.
Ayrıca bol muhabbetli keyifli paylaşımlı bu başlık altında da.
Ben bu yıl için fazla beklentideyim sanırım ama öyle valla napiim
Öpüyorum herkesi

Bence de kadi doguma git canım.

Bir arkadaş yazmış değeri iyiymis ben kullanmayacagim demiş doktora. Doktor olmaz kullanmalısınız demiş

Günaydın kızlar
Canım itiraf edeyim tek başıma ben de veremezdim diyetisyen bir arkadaşım var sağ olsun o bana yardımcı oldu Her pazartesi arar benden rapor alır. Bende onun korkusundan çok dikkat ettim Bence diyetisyene gitmende fayda var birinin gözetiminde olunca dikkat edebiliyorsun yoksa salıveriyorsun kendini Hele de tatlı canavarıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…