O bel çevresi yok muBende 2-3 kilo versem harika olucak hamilelik öncesi ama bel çevresindeki kilolardan kurtulmak çok zor kızlar ya ben 57 kiloyum 1.67 boyum var ama gobus biraz çıkıkonun içinde spor lazım sadece boğazı kesmekle olmuyor bende gaza geldim ya hadi yakalım şu yağları
Folik asit başladınız mı kızlarr? Ben genel bi kan vermek için dahiliyeye gitmiştim,bebek düşünüyorum folik asit yazarmısınız dedim folat değerin iyi gerek yok dedi dr.Bir de kadın doğuma mı gitsem acaba
Tamam canım sağol bende öyle duydum ama dr yazmayınca kafam karıştı gidip yazdırayım bir araBence de kadi doguma git canım.
Bir arkadaş yazmış değeri iyiymis ben kullanmayacagim demiş doktora. Doktor olmaz kullanmalısınız demiş
Yine de kadın doğuma git bence onun da fikrini al.
Tamam sağolun kızlar başlayayım o zaman ben zaten ocak reglimden sonrası istiyorum artık, geç bile kalmışım yaBaşladım canım ben. 2 ay oldu. Kadın doğum doktorum da 3 ay önce başla dedi.
Başladım canım ben. 2 ay oldu. Kadın doğum doktorum da 3 ay
Tamam sağolun kızlar başlayayım o zaman ben zaten ocak reglimden sonrası istiyorum artık, geç bile kalmışım ya
Canım 3 gün tatil nasıl doktora gidicem diyordum,aslında mutlaka kullanılacaksa doktora gerek yok ,eczaneden alayım bugün çok sağol hatırlattığın için aklıma gelmemişti benimFolik asit kesinlikle kullan canim jinekologlar oneriyorlar. Recetesiz ve az bi ucretle eczaneden alabilirsin vakit kaybetme bence. Ozellikle bebeklerin ilk haftalardaki gelisimi icin cok cok onemli :)
Canım 3 gün tatil nasıl doktora gidicem diyordum,aslında mutlaka kullanılacaksa doktora gerek yok ,eczaneden alayım bugün çok sağol hatırlattığın için aklıma gelmemişti benim
selam kızlar masılsınız?valla hızınıza yetişemiyorum artık her girmem de gecmiş sayfaları okumam gerekiyor.cok dolu topic maşallah
Tamam canım teşekkür ederim inan çook faydalı oldun bana :)Rica ederim tatlim. Folik asiti mutlaka oneriyorlar cunku bebegin olustugu andan itibaren hizla buyuyecek. Bu esnada beyni, organlari,kemiklerinin gelisimi icin en onemli seylerden birisi folik asit. Bu sebeple doktorlar 3 ay oncesinden kullanilmaya baslanmasi uygundur diyorlar. Ayrica hamileliginin ilk doneminde de kullaniyorsun diye biliyorum.
Ben doktorun onerisiyle Folbiol aldim eczaneden 3 TL civarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Doktoruna yine danisirsin tabii ama oncesinde kullanmanin zarari olmaz. Folik asit C vitamini gibi fazlasi idrar yoluyla atilan birsey o yuzden sorun olmaz kullanman:)
Tamam canım teşekkür ederim inan çook faydalı oldun bana :)
Sen ilk çocuk mu düşünüyorsun?
5 yıl çookk o zamana ikincinin yolları görünür hayırlısıylaHer zamaanEvet kismetse ilk olacak 25 yasindayim. Fazla arastirmak ve pimpirikle bi 5 yil daha ekle ama sen o yasa bu gidisle
5 yıl çookk o zamana ikincinin yolları görünür hayırlısıylaönce hamile kalalım geri kalan araştırmayı ilk aylar da yaparızz
tatlım sen ne dersen o :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özellikleolcaaay tamam derseniz 2016 da HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI diye bir konu açsam ilk mesaja eklesem sonra düzenleme işini de üstlenebilirim, burada iki iş olacak gibi duruyor bir de arada kaynayacak gibi,
ben paylaşacağım, olcay ilk mesaja ekleyecek sonra yine ben paylaşacağım yine olcay uğraşacak falan
eğer sıkıntı olmaz derseniz yapalım mı
yine paylaşım burada olsun orada liste yaparız sadece,
ne dersiniz özellikle konuolcaaay ın olduğu için ondan da bir cevap bekliyorum
Bende ailemden uzaktayım zorluk çekerim diye uzatırım belki ikinciyi.Sanki ilk tamam da bide ikinciyi hesaplıyorum yaaBen arayi pek acmaktan yana degilim ya tabi Allah ne verir ne yasariz bilemiyorum ama... Arkadas gibi buyusunler isterim 30 lu yaslari cocuklarimla keyifle gecirmek isterim. Ben biraz garantici bi tipim keske oyle yapabilsemAma birseyi kesfettim ben bilmedigim seylerden cekinip korkuyorum. Ogrendikce gordukce bildikce icim rahatliyo hii evet demek ki boyle yapmak lazimmis diyorum.
Canım bat nedirLISTE SON HALİ
1. denizeren = 28 yaş = 1.5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 16 OCAK
2. boza = 30 yaş = 5 aylık evli = ilk cocuk = BAT 22 OCAK
3. FelicitaMutluluk=24 yaş=2 yıllık evli=ilk çocuk=BAT 27 ŞUBAT
4. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk = BAT 17 MART
5. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 18 MART
6. olcaaay = 29 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = Nisan ayında planlıyor:)
7. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK (Nisan-Mayıs aylarında hamilelik planlanıyor)
8. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 21 MAYIS
9. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
10. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
11. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
12. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
13. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)
14. Molly123 = 28 yas = 1.5 yillik evli = Ilk cocuk
@Molly123 canım BAT da vermek ister misin :)
@hijabiqueen
Guldemeti
@ayllllliiiin35
@MOONSUN3
@deniztir
kızlar sizlerden de BAT bekliyoruz :)
Beni unutmuşsunn :) 21 yaş 1,5 yıllık evlilik ilk çocuk bat:8 ocakCanım bat nedir
Ya benim acıkmam normal ama bazen kan şekerim düşüyor özellikle hamur işi yada yağlı bişey yersem bole midem bulanıyor bayikcakmis gibi hissediyorum ama çok nadir bişeyler atistirinca geçiyor acaba senin dediğin şeylemi alakali hiç doktora gitme gereğinde bulunmadım acaba önemli bişey mi kiO bel çevresi yok muhakkaten sinir bozucu, kurtulması çok zor ve bir de insülin direncine sebep oluyor, bende oldu hanımlar bel çevrenizde yağlanma varsa ve de sık sık acıkıyorsanız, tatlı krizlerine giriyorsanız çok dikkat edin lütfen, insülin direnci olabilir. Ben bu şikayetlerle doktora gittim ve insülin direncim olduğunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?