2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

O bel çevresi yok mu hakkaten sinir bozucu, kurtulması çok zor ve bir de insülin direncine sebep oluyor, bende oldu hanımlar bel çevrenizde yağlanma varsa ve de sık sık acıkıyorsanız, tatlı krizlerine giriyorsanız çok dikkat edin lütfen, insülin direnci olabilir. Ben bu şikayetlerle doktora gittim ve insülin direncim olduğunu öğrendim

Başladım canım ben. 2 ay oldu. Kadın doğum doktorum da 3 ay önce başla dedi.

Bende kilo konusunda basta diyetisyen destegi aldim. Simdi ayda bir kontrol amacli gidiyorum yag kas icin. Sporsuz olmuyor ama kizlar. Kilo versenizde odem atiliyor kas kaybediliyor sarkiyor vucut. Ama spor sayesinde 20 kilo vermis olmama ragmen cok sukur goguslerim dahi sarkmadi (ki en cok sarkan yerdir). Siz siz olun sporsuz asla kilo vermeye calismayin.

Başladım canım ben. 2 ay oldu. Kadın doğum doktorum da 3 ay
Tamam sağolun kızlar başlayayım o zaman ben zaten ocak reglimden sonrası istiyorum artık, geç bile kalmışım ya

Folik asit kesinlikle kullan canim jinekologlar oneriyorlar. Recetesiz ve az bi ucretle eczaneden alabilirsin vakit kaybetme bence. Ozellikle bebeklerin ilk haftalardaki gelisimi icin cok cok onemli :)

Folik asit kesinlikle kullan canim jinekologlar oneriyorlar. Recetesiz ve az bi ucretle eczaneden alabilirsin vakit kaybetme bence. Ozellikle bebeklerin ilk haftalardaki gelisimi icin cok cok onemli :)
Canım 3 gün tatil nasıl doktora gidicem diyordum,aslında mutlaka kullanılacaksa doktora gerek yok ,eczaneden alayım bugün çok sağol hatırlattığın için aklıma gelmemişti benim

Canım 3 gün tatil nasıl doktora gidicem diyordum,aslında mutlaka kullanılacaksa doktora gerek yok ,eczaneden alayım bugün çok sağol hatırlattığın için aklıma gelmemişti benim

Rica ederim tatlim. Folik asiti mutlaka oneriyorlar cunku bebegin olustugu andan itibaren hizla buyuyecek. Bu esnada beyni, organlari,kemiklerinin gelisimi icin en onemli seylerden birisi folik asit. Bu sebeple doktorlar 3 ay oncesinden kullanilmaya baslanmasi uygundur diyorlar. Ayrica hamileliginin ilk doneminde de kullaniyorsun diye biliyorum.
Ben doktorun onerisiyle Folbiol aldim eczaneden 3 TL civarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Doktoruna yine danisirsin tabii ama oncesinde kullanmanin zarari olmaz. Folik asit C vitamini gibi fazlasi idrar yoluyla atilan birsey o yuzden sorun olmaz kullanman:)

selam kızlar masılsınız?valla hızınıza yetişemiyorum artık her girmem de gecmiş sayfaları okumam gerekiyor.cok dolu topic maşallah

selam kızlar masılsınız?valla hızınıza yetişemiyorum artık her girmem de gecmiş sayfaları okumam gerekiyor.cok dolu topic maşallah

Selamlaaar :) Super oldu vallaha Ocakla beraber harekette geldi super :) Kilolar verilmeye calisiliyoor hamile beslenmesi arastiriliyor :) Bakalim neler neler olacak. Ayyy kar mis gibi yagiyor bu arada burda :)

Tamam canım teşekkür ederim inan çook faydalı oldun bana :)
Sen ilk çocuk mu düşünüyorsun?

Her zamaan Evet kismetse ilk olacak 25 yasindayim. Fazla arastirmak ve pimpirikle bi 5 yil daha ekle ama sen o yasa bu gidisle
5 yıl çookk o zamana ikincinin yolları görünür hayırlısıyla önce hamile kalalım geri kalan araştırmayı ilk aylar da yaparızz

5 yıl çookk o zamana ikincinin yolları görünür hayırlısıyla önce hamile kalalım geri kalan araştırmayı ilk aylar da yaparızz

Ben arayi pek acmaktan yana degilim ya tabi Allah ne verir ne yasariz bilemiyorum ama... Arkadas gibi buyusunler isterim 30 lu yaslari cocuklarimla keyifle gecirmek isterim. Ben biraz garantici bi tipim keske oyle yapabilsem Ama birseyi kesfettim ben bilmedigim seylerden cekinip korkuyorum. Ogrendikce gordukce bildikce icim rahatliyo hii evet demek ki boyle yapmak lazimmis diyorum.

tatlım sen ne dersen o :)

Benim kilo konusunda sıkıntım yok. Benim yeni yıl kararım sigarayı bırak. Birazdan sigara içmeye gideceğim ama yarın bırakıcam inşallah. offf bırabilecek miyim acaba?

Bende ailemden uzaktayım zorluk çekerim diye uzatırım belki ikinciyi.Sanki ilk tamam da bide ikinciyi hesaplıyorum yaa Ben de normalde çok ince eleyip sık dokurum iğneden bile çok korkan biriyim ama,artık herkes o kadar çok soruyor ki bebişi üstümdeki baskı zamanla acayip bi isteğe dönüştü hiçbişey gözümde değil ya hayırlısıyla arkadaş olsun bana rüyalar falan görüyorumm ayy Allahım

Canım bat nedir

Ya benim acıkmam normal ama bazen kan şekerim düşüyor özellikle hamur işi yada yağlı bişey yersem bole midem bulanıyor bayikcakmis gibi hissediyorum ama çok nadir bişeyler atistirinca geçiyor acaba senin dediğin şeylemi alakali hiç doktora gitme gereğinde bulunmadım acaba önemli bişey mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…