Canım bat nedir
canım valla doktora bi gidip baktır sık sık acıkıyorsan ve kan şekerin düşüyorsa, çok önemli eğer insülin direncin varsa ve önlemini almazsan ilerisi diyabetYa benim acıkmam normal ama bazen kan şekerim düşüyor özellikle hamur işi yada yağlı bişey yersem bole midem bulanıyor bayikcakmis gibi hissediyorum ama çok nadir bişeyler atistirinca geçiyor acaba senin dediğin şeylemi alakali hiç doktora gitme gereğinde bulunmadım acaba önemli bişey mi ki
Kesinliklecanım valla doktora bi gidip baktır sık sık acıkıyorsan ve kan şekerin düşüyorsa, çok önemli eğer insülin direncin varsa ve önlemini almazsan ilerisi diyabetihmal etme bence
Beni unutmuşsunn :) 21 yaş 1,5 yıllık evlilik ilk çocuk bat:8 ocak
Canım bat nedir
Hangi bölümde baktiriyoruz ona kızlarKesinlikleSaRaa22 . Bende vardi 7-8 ay oncesinde. Guzel bi diyet beslenme ve sporla cok sukur sekerim cok normal su anda. Bir an once baktirin mudahale edilebilecek birsey. Allah korusun gebelik sekerine sebep olmasin.
Herkese iyi seneler fistiklar 2016 bizim icin guzel bir yil olsun. Opuyorum hepinizi♡
meraba kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyordum özlemişim :) herkese sağlıklı huzurlu mutlu ve bol bebişli yeni bir yıl diliyorum kızlar ben eşime hala yeni yıl hediyesi almadım sizler neler aldınız fikir verebilir misiniz bugünün anlam ve önemine uygun bahsederseniz çok sevinirim benimde acil bişeyler almam lazım artık :)
Sağol kuzum ya ben ekliydim aslında ama en sonlardaki iletide yoktum o yüzden beni unutmuşsunuz dedim.Yanlış anlamış da olabilirim eğer öyleyse sizi meşgul ettiğim için özür diliyorum efenimAaaaaaa nasıl yahu hemen ekliyorum canım
Canım endokrinoloji bölümüne git. Dahiliyede bakar ama orası farkedemeyebiliyor ben gitmistim doktor farketmedi. Endokrinolojide teşhis kondu. Ama ihmal etme en yakin zamanda gitHangi bölümde baktiriyoruz ona kızlarclemantin
Canım çok sagol gidicem en yakın zamanda kan testiyle felan mi bakiyorlar bide aç ka veya tok farkeder mi ilk gittiğimde halledim en azindanCanım endokrinoloji bölümüne git. Dahiliyede bakar ama orası farkedemeyebiliyor ben gitmistim doktor farketmedi. Endokrinolojide teşhis kondu. Ama ihmal etme en yakin zamanda git
Dahiliye tatlim. Ama istersen sonra diyetisyene de gidebilirsin sonucunda beslenme sekli icin.Hangi bölümde baktiriyoruz ona kızlarclemantin
Sağol kuzum ya ben ekliydim aslında ama en sonlardaki iletide yoktum o yüzden beni unutmuşsunuz dedim.Yanlış anlamış da olabilirim eğer öyleyse sizi meşgul ettiğim için özür diliyorum efenim
Aç git canım ilaçta dahil sudan başka hiçbir şey içme ve yeme. Kan testine bakacaklar. Umarım bir şey çıkmazCanım çok sagol gidicem en yakın zamanda kan testiyle felan mi bakiyorlar bide aç ka veya tok farkeder mi ilk gittiğimde halledim en azindan
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek | BAT 1 OCAK | daha değil |
2. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
3. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
4. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
5. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
6. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
7. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
8. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
9. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
10. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
11. | *aziziyelim | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
12. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
13. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
14. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
15. | *clemantin | 34 yaşında | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
16. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
17. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
18. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
19. | *sedaumut | 23 yaşında | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
20. | *elaaaam | 24 yaşında | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
21. | *lale_cik | ........ yaşında | .......... yıllık evli | .......... çocuk | BAT ....... | daha değil |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?