2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kizlaar hepinize selaam! Sabahtan giremedim yine cosmus topic Muhtemelen bugun pek bakamayacagim, yilbasi hazirliklari malum :) bugun son kez diledigimce yemek, tatli yiyip yarin sıkı bir diyete başlıyorum!
simdiden hepinize iyi yillar diliyorum, insallah hepimiz 2016'da bebislerimize kavusuruz

meraba kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyordum özlemişim :) herkese sağlıklı huzurlu mutlu ve bol bebişli yeni bir yıl diliyorum kızlar ben eşime hala yeni yıl hediyesi almadım sizler neler aldınız fikir verebilir misiniz bugünün anlam ve önemine uygun bahsederseniz çok sevinirim benimde acil bişeyler almam lazım artık :)

canım valla doktora bi gidip baktır sık sık acıkıyorsan ve kan şekerin düşüyorsa, çok önemli eğer insülin direncin varsa ve önlemini almazsan ilerisi diyabet ihmal etme bence

canım valla doktora bi gidip baktır sık sık acıkıyorsan ve kan şekerin düşüyorsa, çok önemli eğer insülin direncin varsa ve önlemini almazsan ilerisi diyabet ihmal etme bence
Kesinlikle SaRaa22 . Bende vardi 7-8 ay oncesinde. Guzel bi diyet beslenme ve sporla cok sukur sekerim cok normal su anda. Bir an once baktirin mudahale edilebilecek birsey. Allah korusun gebelik sekerine sebep olmasin.

Herkese iyi seneler fistiklar 2016 bizim icin guzel bir yil olsun. Opuyorum hepinizi♡

Hangi bölümde baktiriyoruz ona kızlar clemantin

Selam canım liste yaptık sen de bilgilerini paylaşana

Yaş kaç yıllık evlilik kaçıncı çocuk ve BAT

Canım endokrinoloji bölümüne git. Dahiliyede bakar ama orası farkedemeyebiliyor ben gitmistim doktor farketmedi. Endokrinolojide teşhis kondu. Ama ihmal etme en yakin zamanda git
Canım çok sagol gidicem en yakın zamanda kan testiyle felan mi bakiyorlar bide aç ka veya tok farkeder mi ilk gittiğimde halledim en azindan

Bilincli,guzel,arastirmaci ve fistik anne adaylariiii muuusmutl,saglikli,huzurlu bir yil bizim olsun insallah. Yepyeni yilda maddi sorunlar yasamadigimiz,sagligimizin yerinde oldugu,sevdiklerimize bebek haberi verdigimiz cook guzel anilar biriktirelim insallah.
Birebirde tanismasakta birbirimize verdigimiz destegi belkide cevremizden gormuyoruz bi cogumuz. Bu yuzden iyi ki varsiniz iyi ki bi araya gelmisiz boyle guzel bi istekle. Cogalarak mutlulukla daha nice guzel gunlere

Sağol kuzum ya ben ekliydim aslında ama en sonlardaki iletide yoktum o yüzden beni unutmuşsunuz dedim.Yanlış anlamış da olabilirim eğer öyleyse sizi meşgul ettiğim için özür diliyorum efenim

Ben yanlışlıkla bir şeyler yapmış olabilirim. Canım

O nasıl soz efendim

HERKESE ÇOOOOK AMA ÇOK GÜZEL BİR YIL DİLİYORUM

Yepyeni bir yıldan herkese GÜNAYDINLARR

Canım çok sagol gidicem en yakın zamanda kan testiyle felan mi bakiyorlar bide aç ka veya tok farkeder mi ilk gittiğimde halledim en azindan
Aç git canım ilaçta dahil sudan başka hiçbir şey içme ve yeme. Kan testine bakacaklar. Umarım bir şey çıkmaz Ama önlemini almakta fayda var

vveeeeeeeeeeeeeeeeee 21 olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ

*ANNE ADAYIYAŞKAÇ YILLIK EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*deniztir32 yaşında7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melekBAT 1 OCAK daha değil
2.*suslixanim21 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
3.*hijabiqueen23 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
4.*denizeren28 yaşında1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK daha değil
5.*boza30 yaşında5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
6.*moonsun326 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
7.*felicitamutluluk24 yaşında2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
8.*freedoommmm28 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
9.*minnoskabarikkek29 yaşında6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
10.*yesimboz25 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
11.*aziziyelim29 yaşında1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyordaha değil
12.*olcayy29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
13.*yesa128 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
14.*morordek26 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
15.*clemantin34 yaşında2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
16.*guldemeti30 yaşında13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT ...........daha değil
17.*ayllllliiiin3527 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
18.*molly12328 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
19.*sedaumut23 yaşında1,2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
20.*elaaaam 24 yaşında3,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
21.*lale_cik ........ yaşında.......... yıllık evli .......... çocukBAT .......daha değil

suslixanim canım eklemişim seni ikinci sıradan zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…