- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
Teşekkür ederim kuzum benim hatam görmemişim. Süper olmuş ellerine sağlıkvveeeeeeeeeeeeeeeeee 21 olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ KAÇ YILLIK EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *deniztir 32 yaşında 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek BAT 1 OCAK daha değil 2. *suslixanim 21 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 8 OCAK daha değil 3. *hijabiqueen 23 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 4. *denizeren 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 5. *boza 30 yaşında 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 6. *moonsun3 26 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT daha değil 7. *felicitamutluluk 24 yaşında 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 8. *freedoommmm 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 9. *minnoskabarikkek 29 yaşında 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 10. *yesimboz 25 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 11. *aziziyelim 29 yaşında 1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyor daha değil 12. *olcayy 29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 13. *yesa1 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 14. *morordek 26 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 21 MAYIS daha değil 15. *clemantin 34 yaşında 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT mayıs gibi düşünüyor daha değil 16. *guldemeti 30 yaşında 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT ........... daha değil 17. *ayllllliiiin35 27 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 18. *molly123 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 19. *sedaumut 23 yaşında 1,2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 20. *elaaaam 24 yaşında 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 21. *lale_cik ........ yaşında .......... yıllık evli .......... çocuk BAT ....... daha değil
suslixanim canım eklemişim seni ikinci sıradan zaten :)
Tamam canım çok sagol inşallah çıkmaz bakalım artık. Hepinize iyi yıllar dilerim Allah gönlümüzdekileri nasip etsin insallah güzel anne adaylariYepyeni bir yıldan herkese GÜNAYDINLARR
Aç git canım ilaçta dahil sudan başka hiçbir şey içme ve yeme. Kan testine bakacaklar. Umarım bir şey çıkmazAma önlemini almakta fayda var
Geçmiş olsun canım inşallah ise yarar nasıl kist var sende bende de olusmustu ama geçen hafta dr. gittim adet sonrasi kaybolmuş çok sevindim seninkide gider insallahbu arada kistim için karbonatlı suya başladım umarım işe yarar
bu arada kistim için karbonatlı suya başladım umarım işe yarar
Geçmiş olsun arada yapıyor bu regl böyle şeylerSelam kızlar, normalde yarın gelmesi gereken reglim bugun geldi. Uygulamaya girince 21 Mayıs'taki BAT'ı şimdi 15'inde gösteriyorNeyse simdilik böyle dursun benim BAT, mayısa kadar daha ne olacak kimbilir Nisan ayında daha net olur
Evet oluyor öyle 1-2 günlük oynamalar :)Geçmiş olsun arada yapıyor bu regl böyle şeylerbi daha aya göre düzenlersin canım ya
Olsun ya hep böyle geçicek değil yaEvet oluyor öyle 1-2 günlük oynamalar :)
Yeni yıla regl ile başlamasaydım iyiydi yalnız
Olsun ya hep böyle geçicek değil ya
İnşallah kirmizilari bu sene bayağı bu müddet görmeyiz canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik ler nasip etsin aminn
Mumkunse bu yıl hamile kalıp onceki yıllara göre daha bile az regl olmak istiyorum
Lohusalıkta fazlasıyla geri dönüyormuş adet yalnız canım
Mumkunse bu yıl hamile kalıp onceki yıllara göre daha bile az regl olmak istiyorum
Lohusalıkta fazlasıyla geri dönüyormuş adet yalnız canım
Birikim gibi bişey mi ki :) yok artıkBu olay ona mı işaret acaba?
Ama benim lohusalık 2017'ye kalacak planladıgım tarihe göre. Neyse kısmet
yok canım benim çikolata kistim var.senimki basit kistmiş demekki adet döneminde gider o benimki ömürlük benleGeçmiş olsun canım inşallah ise yarar nasıl kist var sende bende de olusmustu ama geçen hafta dr. gittim adet sonrasi kaybolmuş çok sevindim seninkide gider insallah
onu 1 ay denedim de kistim büyüdü bir de gebelik olursa söktürücü etkisi olduğu için sorun olur diye düşündümcanım ben bilmiyorum ama forumda çoğunluk soğan kuru denemiş, İbrahim saraçoğlunun da yazısını okudum kistlerden falan da bahsetmiş onu denemiş miydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?