2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Teşekkür ederim kuzum benim hatam görmemişim. Süper olmuş ellerine sağlık

Yepyeni bir yıldan herkese GÜNAYDINLARR

Aç git canım ilaçta dahil sudan başka hiçbir şey içme ve yeme. Kan testine bakacaklar. Umarım bir şey çıkmaz Ama önlemini almakta fayda var
Tamam canım çok sagol inşallah çıkmaz bakalım artık. Hepinize iyi yıllar dilerim Allah gönlümüzdekileri nasip etsin insallah güzel anne adaylari

kızlar yeni bir yıldan yeni bir günden selaaaam herkese.bugün çok enerjk ve mutlu hissediyorum.yeni yıl hepimize hep böyle devam eder inşallah

Selam kızlar, normalde yarın gelmesi gereken reglim bugun geldi. Uygulamaya girince 21 Mayıs'taki BAT'ı şimdi 15'inde gösteriyor Neyse simdilik böyle dursun benim BAT, mayısa kadar daha ne olacak kimbilir Nisan ayında daha net olur

Geçmiş olsun arada yapıyor bu regl böyle şeyler bi daha aya göre düzenlersin canım ya

Kızlar söz kırmızılardan açılmışken ben evlenmeden önce adet sancısı nedir bilmezdim evlendikten sonra uykumdan uyandıracak uyutmayacak kadar çok ağrım oluyor halbuki bekarken ağrı cekenlere hep evlenince geçer derler. Bende niye tam tersi oldu yaaa var mı benim gibi olan

EmiMusYeni ÜyeÜye
Arkadaşlar ben daha 8 aylık evliyim 29 yasimdayim çocuk için beklemek istemediğimiz için korunmadik..olmuyor diye üçüncü ayda doktora gittik bende sıkıntı yokmuş esimde sperm sayisi düşüklüğü ve hareketliliğinde sıkıntı varmiş.ilaçlar macunlar herşeyi denedik olmadı. Sonra baharat almak için baska bir aktara gittiğimde kendi hazirladigi karisimi önerdi ve 1 ayda esimin sonuçlari mükemmel..su an günüm 4 gün geçti hayrlsyla umutluyuz rabbim herkese versin.detay isteyenlere Allah rızası için seve seve yardıma hazırım isteyen iletişime geçebilir

Geçmiş olsun canım inşallah ise yarar nasıl kist var sende bende de olusmustu ama geçen hafta dr. gittim adet sonrasi kaybolmuş çok sevindim seninkide gider insallah
yok canım benim çikolata kistim var.senimki basit kistmiş demekki adet döneminde gider o benimki ömürlük benle

canım ben bilmiyorum ama forumda çoğunluk soğan kuru denemiş, İbrahim saraçoğlunun da yazısını okudum kistlerden falan da bahsetmiş onu denemiş miydin ?
onu 1 ay denedim de kistim büyüdü bir de gebelik olursa söktürücü etkisi olduğu için sorun olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…