onu 1 ay denedim de kistim büyüdü bir de gebelik olursa söktürücü etkisi olduğu için sorun olur diye düşündüm
Kızlar söz kırmızılardan açılmışken ben evlenmeden önce adet sancısı nedir bilmezdim evlendikten sonra uykumdan uyandıracak uyutmayacak kadar çok ağrım oluyorhalbuki bekarken ağrı cekenlere hep evlenince geçer derler. Bende niye tam tersi oldu yaaa var mı benim gibi olan
EmiMusYeni ÜyeÜye
Arkadaşlar ben daha 8 aylık evliyim 29 yasimdayim çocuk için beklemek istemediğimiz için korunmadik..olmuyor diye üçüncü ayda doktora gittik bende sıkıntı yokmuş esimde sperm sayisi düşüklüğü ve hareketliliğinde sıkıntı varmiş.ilaçlar macunlar herşeyi denedik olmadı. Sonra baharat almak için baska bir aktara gittiğimde kendi hazirladigi karisimi önerdi ve 1 ayda esimin sonuçlari mükemmel..su an günüm 4 gün geçti hayrlsyla umutluyuz rabbim herkese versin.detay isteyenlere Allah rızası için seve seve yardıma hazırım isteyen iletişime geçebilir
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek | BAT 1 OCAK | daha değil |
2. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
3. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
4. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
5. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
6. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
7. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
8. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
9. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
10. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
11. | *aziziyelim | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
12. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
13. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
14. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
15. | *clemantin | 34 yaşında | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
16. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
17. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
18. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
19. | *sedaumut | 23 yaşında | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
20. | *elaaaam | 24 yaşında | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
21. | *lale_cik | 22 yaşında | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT ağustos (sonbaharda düşünüyor) | daha değil |
22. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT ........... | daha değil |
Evet ben de çok şaşırdım, hatta bir arkadaşımın ağrıları da 2. çocuğundan sonra başlamışAaaaaa çok şaşırdım valla hep öyle derler hatta çocuk olunca daha da rahatlayacaksınız derler valla benim hep ağrılı ama bir yol keşfettim onu yapınca en azından ilaç kullanmadan geçirebiliyorum o dönemiyine ağrım oluyor ama ne yapalım artık
Evet ben de çok şaşırdım, hatta bir arkadaşımın ağrıları da 2. çocuğundan sonra başlamıştek umudum doğumdu o da hikaye oldu nasıl bir yöntem bana da anlat nolurrr her ay o sancıları çekmek çok sinir bozucu ve de acılı
canım ben yeniyim daha 4 aylık evliyim ilk çocuk tabiki :) 22 yaşındayım ama eklemek istersen beni en sona ekle ben yaz sonu sonbahar başı gibi hamilelik istiyorum ama doğum kontrol hapı falan kullanmıyorum kazada olabilir :) sen bata ağustos yazabilirsin canım :)Selam canım liste yaptık sen de bilgilerini paylaşana
Yaş kaç yıllık evlilik kaçıncı çocuk ve BAT
canım ben yeniyim daha 4 aylık evliyim ilk çocuk tabiki :) 22 yaşındayım ama eklemek istersen beni en sona ekle ben yaz sonu sonbahar başı gibi hamilelik istiyorum ama doğum kontrol hapı falan kullanmıyorum kazada olabilir :) sen bata ağustos yazabilirsin canım :)
tamam tatlım teşekkürler bu arada herkese mutlu bol çift çizgili yıllar diliyorumhepsini yazdım canım benim
tamam tatlım teşekkürler bu arada herkese mutlu bol çift çizgili yıllar diliyorumdeniztirden haber bekliyoruz bat tarihi dündü hayırlı haberler verir inşallah
İnşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinnHoş geldin canım aramıza, en kısa zamanda iyi haberleri alırsın inşallah
Bat ne anlayamadımCanım bat 25 ocak
Bat ne anlayamadım
29 aralıktı☺ kasiklarimda adet olacak gibi agri hissediyorum umutlanip uzulmek istemiyorum çok belirsizimm..Beklenen Adet Tarihi canım
hep beraber bat bekleyeceğiz eğer o tarihte olmazsak hevesleneceğiz, sonrasında kutlamalar tebrikler falan
29 aralıktı☺ kasiklarimda adet olacak gibi agri hissediyorum umutlanip uzulmek istemiyorum çok belirsizimm..
Bat beklenen adet tarihi imiş bende yeni ogrendimBat ne anlayamadım
Bat beklenen adet tarihi imiş bende yeni ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?