idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçti mi yani senin bat dur bakalım dediğin gibi heveslenme ama kaç günden sonra test yapmak lazım acaba bugün 4. gün gecikmenin demi hadi bakalım
İ
idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorum
idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçti mi yani senin bat dur bakalım dediğin gibi heveslenme ama kaç günden sonra test yapmak lazım acaba bugün 4. gün gecikmenin demi hadi bakalım
Rabbim den hayirlisi artik..anladım canım benim bence de inşallah olumlu çıkar diye dua edelim ama çıkmazsa da canını sıkma hiç vardır bunda da bir hayır
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | daha değil |
2. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek | BAT 1 OCAK | daha değil |
3. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
4. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
5. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
6. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
7. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT 23 OCAK | daha değil |
8. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
9. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
10. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
11. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
12. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
13. | *aziziyelim | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
14. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
15. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
16. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
17. | *clemantin | 34 yaşında | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
18. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
19. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
20. | *sedaumut | 23 yaşında | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
21. | *elaaaam | 24 yaşında | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
22. | *lale_cik | 22 yaşında | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT ağustos (sonbaharda düşünüyor) | daha değil |
İnşallah mutlu son olur☺vveeeeeeeeeeeeeeeeee 22 olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ KAÇ YILLIK EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocuk BAT 29 ARALIK daha değil 2. *deniztir 32 yaşında 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek BAT 1 OCAK daha değil 3. *suslixanim 21 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 8 OCAK daha değil 4. *hijabiqueen 23 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 5. *denizeren 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 6. *boza 30 yaşında 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 7. *guldemeti 30 yaşında 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT 23 OCAK daha değil 8. *moonsun3 26 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT daha değil 9. *felicitamutluluk 24 yaşında 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 10. *freedoommmm 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 11. *minnoskabarikkek 29 yaşında 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 12. *yesimboz 25 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 13. *aziziyelim 29 yaşında 1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyor daha değil 14. *olcayy 29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 15. *yesa1 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 16. *morordek 26 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 21 MAYIS daha değil 17. *clemantin 34 yaşında 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT mayıs gibi düşünüyor daha değil 18. *ayllllliiiin35 27 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 19. *molly123 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 20. *sedaumut 23 yaşında 1,2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 21. *elaaaam 24 yaşında 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 22. *lale_cik 22 yaşında 4 aylık evli ilk çocuk BAT ağustos (sonbaharda düşünüyor) daha değil
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçti mi yani senin bat dur bakalım dediğin gibi heveslenme ama kaç günden sonra test yapmak lazım acaba bugün 4. gün gecikmenin demi hadi bakalım
Korkudan yaptiramadim henuz ya yoksa psikolojikse diyerek.. Pazartesi ilk is gidip kan vereceğim tabi hastalanma adam inşallah..ve sanada günaydın☺Kimisi daha adet tarihi gelmedende kanda gorulebiliyor. Arkadasim regline 2-3 kala ogrendi ama en garantisi 1 hafta gecmesiymis diye biliyorum fistik.
Herkese gunaydinlaaar :)
bende beklemedeyim bakalım bu ay hayırlı haberi alabilecekmyim
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahbende beklemedeyim bakalım bu ay hayırlı haberi alabilecekmyim
Neden kafa karisikligin var ki? Hem bakalım hemen olacakmi?günaydın kızlar.hafta sonu sınavlarda görevliyim yooğunum.ptsi de işe başlayacam inşallah.ayyy bebiş konusunda hala kafa karışıklığım var yaaaa
Liste orada daha da mi artiyor nehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/
Kızlar liste için konumuzu açtım, sohbet alanımız yine burası orada sadece liste yayınlama ve güzel haberleri duyurma konumuz olacak
Canım bence idrar testin varsa yap günü geçtiğinde silik te olsa çıkıyor çıkarsa hemen kan testi ver erken öğrenmek her açıdan iyi olur herseye dikkat edersin inşallah vardir4 gunum gecti ve tek belirti sol kasigimda batma gibi agrilarim oluyor arada..hafif beyazla sarimsi karisimi gibi akintim var o kadar bunlar belirtimidir diye düşünüp duruyorummm.. Deneyimli olanlar fikir verebilir mi..son adet tarihin 29 kasım..
2 gün önce idrarda yaptım cikmadi. O yüzden tedirginim pazartesi yi bekliyorum sonuçtan korktugum için. İnşallah vardır tesekkurederimmCanım bence idrar testin varsa yap günü geçtiğinde silik te olsa çıkıyor çıkarsa hemen kan testi ver erken öğrenmek her açıdan iyi olur herseye dikkat edersin inşallah vardir
Seni çok iyi anlıyorum ilk bebek düşünmeye başladığımda aynı şeyleri hissediyordum ve hemen hamile kalmıştım ama sonuç hüsran kimyasal gebelik hayırlısı dedim sonra ikinciye gebe kaldım gene aynı tereddutleri yaşıyordum ve şimdi öyle hissettiğim için çok kızıyorum kendime çünkü o gebeligimde düşükle sonuçlandı şimdi toparladim ve sadece hayırlısı için dua ediyorum çünkü hayat bizim planlarimiza göre yürümüyor bu kadar kontrolcu olmaktansa hayırlısı için dua edip sağlıkla hayirlisiyla gebelik yaşamak istiyorum sonra zaten biz bu kadar bilinçli oldukça iyi birer anne oluruz gerçekten artık buna inaniyorumgünaydın kızlar.hafta sonu sınavlarda görevliyim yooğunum.ptsi de işe başlayacam inşallah.ayyy bebiş konusunda hala kafa karışıklığım var yaaaa
Bekletin mi testi yeni gebelik olunca hemen çıkmıyor 5 dakika sonra felan gene baktin mi2 gün önce idrarda yaptım cikmadi. O yüzden tedirginim pazartesi yi bekliyorum sonuçtan korktugum için. İnşallah vardır tesekkurederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?