2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

İ
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçti mi yani senin bat dur bakalım dediğin gibi heveslenme ama kaç günden sonra test yapmak lazım acaba bugün 4. gün gecikmenin demi hadi bakalım
idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorum

İ
idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorum

anladım canım benim bence de inşallah olumlu çıkar diye dua edelim ama çıkmazsa da canını sıkma hiç vardır bunda da bir hayır

İ
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçti mi yani senin bat dur bakalım dediğin gibi heveslenme ama kaç günden sonra test yapmak lazım acaba bugün 4. gün gecikmenin demi hadi bakalım

vveeeeeeeeeeeeeeeeee 22 olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ

*ANNE ADAYIYAŞKAÇ YILLIK EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK daha değil
2.*deniztir32 yaşında7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melekBAT 1 OCAK daha değil
3.*suslixanim21 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
4.*hijabiqueen23 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
5.*denizeren28 yaşında1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK daha değil
6.*boza30 yaşında5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
7.*guldemeti30 yaşında13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT 23 OCAK daha değil
8.*moonsun326 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
9.*felicitamutluluk24 yaşında2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
10.*freedoommmm28 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
11.*minnoskabarikkek29 yaşında6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
12.*yesimboz25 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
13.*aziziyelim29 yaşında1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyordaha değil
14.*olcayy29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
15.*yesa128 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
16.*morordek26 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
17.*clemantin34 yaşında2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
18.*ayllllliiiin3527 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
19.*molly12328 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
20.*sedaumut23 yaşında1,2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
21.*elaaaam 24 yaşında3,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
22.*lale_cik 22 yaşında 4 aylık evli ilk çocukBAT ağustos (sonbaharda düşünüyor) daha değil

İ
İnşallah mutlu son olur☺

Kimisi daha adet tarihi gelmedende kanda gorulebiliyor. Arkadasim regline 2-3 kala ogrendi ama en garantisi 1 hafta gecmesiymis diye biliyorum fistik.
Herkese gunaydinlaaar :)

Kimisi daha adet tarihi gelmedende kanda gorulebiliyor. Arkadasim regline 2-3 kala ogrendi ama en garantisi 1 hafta gecmesiymis diye biliyorum fistik.
Herkese gunaydinlaaar :)
Korkudan yaptiramadim henuz ya yoksa psikolojikse diyerek.. Pazartesi ilk is gidip kan vereceğim tabi hastalanma adam inşallah..ve sanada günaydın☺

günaydın kızlar.hafta sonu sınavlarda görevliyim yooğunum.ptsi de işe başlayacam inşallah.ayyy bebiş konusunda hala kafa karışıklığım var yaaaa

4 gunum gecti ve tek belirti sol kasigimda batma gibi agrilarim oluyor arada..hafif beyazla sarimsi karisimi gibi akintim var o kadar bunlar belirtimidir diye düşünüp duruyorummm.. Deneyimli olanlar fikir verebilir mi..son adet tarihin 29 kasım..

Canım bence idrar testin varsa yap günü geçtiğinde silik te olsa çıkıyor çıkarsa hemen kan testi ver erken öğrenmek her açıdan iyi olur herseye dikkat edersin inşallah vardir

Canım bence idrar testin varsa yap günü geçtiğinde silik te olsa çıkıyor çıkarsa hemen kan testi ver erken öğrenmek her açıdan iyi olur herseye dikkat edersin inşallah vardir
2 gün önce idrarda yaptım cikmadi. O yüzden tedirginim pazartesi yi bekliyorum sonuçtan korktugum için. İnşallah vardır tesekkurederimm

günaydın kızlar.hafta sonu sınavlarda görevliyim yooğunum.ptsi de işe başlayacam inşallah.ayyy bebiş konusunda hala kafa karışıklığım var yaaaa
Seni çok iyi anlıyorum ilk bebek düşünmeye başladığımda aynı şeyleri hissediyordum ve hemen hamile kalmıştım ama sonuç hüsran kimyasal gebelik hayırlısı dedim sonra ikinciye gebe kaldım gene aynı tereddutleri yaşıyordum ve şimdi öyle hissettiğim için çok kızıyorum kendime çünkü o gebeligimde düşükle sonuçlandı şimdi toparladim ve sadece hayırlısı için dua ediyorum çünkü hayat bizim planlarimiza göre yürümüyor bu kadar kontrolcu olmaktansa hayırlısı için dua edip sağlıkla hayirlisiyla gebelik yaşamak istiyorum sonra zaten biz bu kadar bilinçli oldukça iyi birer anne oluruz gerçekten artık buna inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…