2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlaaaaarr idrarda baktım şimdi ikinci çizgi biraz silik çıktı sonuç ne şimdi??

Eklentiler

• 1451740158754-114127475.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlaaaaarr idrarda baktım şimdi ikinci çizgi biraz silik çıktı sonuç ne şimdi??
Büyük ihtimalle gebesin canım ben sana demiştim silik çıkar diye bana sorarsan hiç bekleme ve git kan testi yaptır çünkü 2 günde bir tekralaman gerekçek sağlıklı artiyor mu hcgen diye inşallah sağlıklı gebelik yaşarsın

Ayyy inşallahhhh inşallahhhhhh bulunduğumuz yer küçük biyer haftasonu diye kandan baktrablcegim hastane yok.pazartesi yi beklemek zorundayım.çok heyecanlandimmm

Ayyy inşallahhhh inşallahhhhhh bulunduğumuz yer küçük biyer haftasonu diye kandan baktrablcegim hastane yok.pazartesi yi beklemek zorundayım.çok heyecanlandimmm
Olsun o zaman ama kendine çok dikkat et bu zamanlar tutunma zamanları bebişin seninledir inşallah hadi bizide haberdar et

canım gözün aydın benimde ilk hamileliğimde silik çizgi çıkmıştı hemde adetime 5 gün kala hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım darısı bizlerin ve bütün isteyenlerin başına inşallah

Neden kafa karisikligin var ki? Hem bakalım hemen olacakmi?
yok canım hemen olacagını sanmıyorum zaten kistlerim var.kafa karışıklığı nasıl olacak bakabilecek miyiz filan bir de ailevi bazı sorunlar kafa karıstırıyor

cok cok gecmiş olsun canım.haklısın aslında tereddütlerimiz çok ama hayırlısını dilemek lazım

ayyy canım hayırlı olsun.topiğin ikinci hamiişi sensin sanırım başlarda biri daha vardı sanki.darısı tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…