Yok bekletmedim en fazla 2-3 dakika sonra bakmisimdir sonra attimBekletin mi testi yeni gebelik olunca hemen çıkmıyor 5 dakika sonra felan gene baktin mi
Keşke bekleseydin yeni gebelik olunca silik çizgi geç çıkıyor ama varsa gebelik muhakkak çıkıyorYok bekletmedim en fazla 2-3 dakika sonra bakmisimdir sonra attim
Artik pazartesi gününe kaldı sonuç.hayirlisiyla inşallahKeşke bekleseydin yeni gebelik olunca silik çizgi geç çıkıyor ama varsa gebelik muhakkak çıkıyor
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah yılın ilk güzel haberini alırız senden canimArtik pazartesi gününe kaldı sonuç.hayirlisiyla inşallah
İnşallah çok tesekkurederimmHadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah yılın ilk güzel haberini alırız senden canim
Büyük ihtimalle gebesin canım ben sana demiştim silik çıkar diye bana sorarsan hiç bekleme ve git kan testi yaptır çünkü 2 günde bir tekralaman gerekçek sağlıklı artiyor mu hcgen diye inşallah sağlıklı gebelik yaşarsınKızlaaaaarr idrarda baktım şimdi ikinci çizgi biraz silik çıktı sonuç ne şimdi??
Ayyy inşallahhhh inşallahhhhhh bulunduğumuz yer küçük biyer haftasonu diye kandan baktrablcegim hastane yok.pazartesi yi beklemek zorundayım.çok heyecanlandimmmBüyük ihtimalle gebesin canım ben sana demiştim silik çıkar diye bana sorarsan hiç bekleme ve git kan testi yaptır çünkü 2 günde bir tekralaman gerekçek sağlıklı artiyor mu hcgen diye inşallah sağlıklı gebelik yaşarsın
Olsun o zaman ama kendine çok dikkat et bu zamanlar tutunma zamanları bebişin seninledir inşallah hadi bizide haberdar etAyyy inşallahhhh inşallahhhhhh bulunduğumuz yer küçük biyer haftasonu diye kandan baktrablcegim hastane yok.pazartesi yi beklemek zorundayım.çok heyecanlandimmm
Eşim dayanamadı merkeze götürüyor inşallah iyi sonuçla haberdar ederimOlsun o zaman ama kendine çok dikkat et bu zamanlar tutunma zamanları bebişin seninledir inşallah hadi bizide haberdar et
Ayy bende çok heyecanlandimmm canım ya inşallah hayırlı haber verirsin yaz hemen olur muEşim dayanamadı merkeze götürüyor inşallah iyi sonuçla haberdar ederim
Kızlaaaaarr idrarda baktım şimdi ikinci çizgi biraz silik çıktı sonuç ne şimdi??
Kızlaaaaarr idrarda baktım şimdi ikinci çizgi biraz silik çıktı sonuç ne şimdi??
yok canım hemen olacagını sanmıyorum zaten kistlerim var.kafa karışıklığı nasıl olacak bakabilecek miyiz filan bir de ailevi bazı sorunlar kafa karıstırıyorNeden kafa karisikligin var ki? Hem bakalım hemen olacakmi?
cok cok gecmiş olsun canım.haklısın aslında tereddütlerimiz çok ama hayırlısını dilemek lazımSeni çok iyi anlıyorum ilk bebek düşünmeye başladığımda aynı şeyleri hissediyordum ve hemen hamile kalmıştım ama sonuç hüsran kimyasal gebelik hayırlısı dedim sonra ikinciye gebe kaldım gene aynı tereddutleri yaşıyordum ve şimdi öyle hissettiğim için çok kızıyorum kendime çünkü o gebeligimde düşükle sonuçlandı şimdi toparladim ve sadece hayırlısı için dua ediyorum çünkü hayat bizim planlarimiza göre yürümüyor bu kadar kontrolcu olmaktansa hayırlısı için dua edip sağlıkla hayirlisiyla gebelik yaşamak istiyorum sonra zaten biz bu kadar bilinçli oldukça iyi birer anne oluruz gerçekten artık buna inaniyorum
ayyy canım hayırlı olsun.topiğin ikinci hamiişi sensin sanırım başlarda biri daha vardı sanki.darısı tüm isteyenlereKızlaaaaarr idrarda baktım şimdi ikinci çizgi biraz silik çıktı sonuç ne şimdi??
Merhabamerhabalar kızlar
merhabalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?