Ayy inşallah yaaaaa inanamiyorummm
Ayy inşallah rabbimden tek duam hayirli bi evlatlistedeki ilk hamile olabilirsin
Değerlerinizin düzelmesine çok sevindim.İnşallah hamilesindir ve mutlu haberi bizlerle paylaşırsın. Heyecanla haberini bekliyoruz.
EmiMusYeni ÜyeÜye
Arkadaşlar ben daha 8 aylık evliyim 29 yasimdayim çocuk için beklemek istemediğimiz için korunmadik..olmuyor diye üçüncü ayda doktora gittik bende sıkıntı yokmuş esimde sperm sayisi düşüklüğü ve hareketliliğinde sıkıntı varmiş.ilaçlar macunlar herşeyi denedik olmadı. Sonra baharat almak için baska bir aktara gittiğimde kendi hazirladigi karisimi önerdi ve 1 ayda esimin sonuçlari mükemmel..su an günüm 4 gün geçti hayrlsyla umutluyuz rabbim herkese versin.detay isteyenlere Allah rızası için seve seve yardıma hazırım isteyen iletişime geçebilir
Canim bat tarihini hala soyleyemiyorum ben. Kistlerle basim belada. Bi kac doktora daha gidecegim. Normalde haziran gibi istiyorduk. Ole planlamistik. Ama kistlerim cikolata kistiyse gercekten ve vakit kaybetmeyin derse doktor korunmayi birakiriz mecbur. Ama sen simdilik haziran yaz istersen. Zahmet olmazsa. Emeklerine saglik bu arada.Kızlar eksik bilgileri tamamlayalım
@Guldemeti
@ayllllliiiin35
M Molly123
@SedaUmut
@elaaaam
@lale_cik
E EmiMus
Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsunlistedeki ilk hamile olabilirsin
Çok ama çok sevindim hayırlı olsun canım kendine çok dikkat et ve bebişe iyi bak hcgen kaç çıktı tekrarlamayi ihmal etme kan testini inşallah sağlıklı hamilelik yasarsinVeeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Çok teşekkür ederim 15,81 cikti pazartesi inşallah tekrarlayıp doktoruma gideceğim☺Çok ama çok sevindim hayırlı olsun canım kendine çok dikkat et ve bebişe iyi bak hcgen kaç çıktı tekrarlamayi ihmal etme kan testini inşallah sağlıklı hamilelik yasarsin
Tebrik ederim tatlım.Allah eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin. Havalar soguk grip olmamaya çalış ve karda dışarı çıkma:)Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Sayendee coook güzel haberle başladık bu yıla inşallah senin icin de hepimiz de için böyle giderÇok teşekkür ederim 15,81 cikti pazartesi inşallah tekrarlayıp doktoruma gideceğim☺
Çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese versin☺ yatiştayim Rabbimin izni ile inşallah sağ saglim kucağıma alirim☺Tebrik ederim tatlım.Allah eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin. Havalar soguk grip olmamaya çalış ve karda dışarı çıkma:)
İnşallah Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu☺Sayendee coook güzel haberle başladık bu yıla inşallah senin icin de hepimiz de için böyle gider
Coookk Sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah tebrik ederimVeeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Amin inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin insallahCoookk Sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah tebrik ederim
Seve seve☺ ozellikle iki gündür sık idrara cikma, sol kasıkta yoğun agri batma,ayakta biraz kalınca kasıkta agri oluşuyordu,beyaz sari karisimi bi akinti ve son olarak ta son günlerde mide agrisi.başka hiç birşey yoktu.göğüs agrisi olmadı ve en çok dikkatimi çeken çatlama donemi ufacık kanli akinti olurdu olmadiE hadi ozaman belirtilerini yaz da bize de ümit olsun :)
Cook teşekkürler canım tekrardan tebriklerSeve seve☺ ozellikle iki gündür sık idrara cikma, sol kasıkta yoğun agri batma,ayakta biraz kalınca kasıkta agri oluşuyordu,beyaz sari karisimi bi akinti ve son olarak ta son günlerde mide agrisi.başka hiç birşey yoktu.göğüs agrisi olmadı ve en çok dikkatimi çeken çatlama donemi ufacık kanli akinti olurdu olmadi
Tesekkurler güzel haberler için koşar adımlarla adim attim sizleri bekliyorum hayirlisiylaaa☺Cook teşekkürler canım tekrardan tebrikler
Ha bide vaktini almazsam bu akıntı benim kafami çok karıştırıyor da ne zaman başlıyor bu akıntı yoğunluğuSeve seve☺ ozellikle iki gündür sık idrara cikma, sol kasıkta yoğun agri batma,ayakta biraz kalınca kasıkta agri oluşuyordu,beyaz sari karisimi bi akinti ve son olarak ta son günlerde mide agrisi.başka hiç birşey yoktu.göğüs agrisi olmadı ve en çok dikkatimi çeken çatlama donemi ufacık kanli akinti olurdu olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?