2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Değerlerinizin düzelmesine çok sevindim.İnşallah hamilesindir ve mutlu haberi bizlerle paylaşırsın. Heyecanla haberini bekliyoruz.

Selamlar kızlar.

Yeni gelenler hoşgeldiniz. Ne güzel oldu burası böyle kalabalık kalabalık. İnşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız birlikte coşkuyla.

Benim bugün 12. gün. O nedenle ovulasyon testine başladım. Çoooook silik bir çizgi çıktı. Bununla takip etmeyi planlıyorum. Bakalım tutacak mı?

Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Çok ama çok sevindim hayırlı olsun canım kendine çok dikkat et ve bebişe iyi bak hcgen kaç çıktı tekrarlamayi ihmal etme kan testini inşallah sağlıklı hamilelik yasarsin

Çok ama çok sevindim hayırlı olsun canım kendine çok dikkat et ve bebişe iyi bak hcgen kaç çıktı tekrarlamayi ihmal etme kan testini inşallah sağlıklı hamilelik yasarsin
Çok teşekkür ederim 15,81 cikti pazartesi inşallah tekrarlayıp doktoruma gideceğim☺

Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Tebrik ederim tatlım.Allah eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin. Havalar soguk grip olmamaya çalış ve karda dışarı çıkma:)

Coookk Sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah tebrik ederim

E hadi ozaman belirtilerini yaz da bize de ümit olsun :)
Seve seve☺ ozellikle iki gündür sık idrara cikma, sol kasıkta yoğun agri batma,ayakta biraz kalınca kasıkta agri oluşuyordu,beyaz sari karisimi bi akinti ve son olarak ta son günlerde mide agrisi.başka hiç birşey yoktu.göğüs agrisi olmadı ve en çok dikkatimi çeken çatlama donemi ufacık kanli akinti olurdu olmadi

Cook teşekkürler canım tekrardan tebrikler

Ha bide vaktini almazsam bu akıntı benim kafami çok karıştırıyor da ne zaman başlıyor bu akıntı yoğunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…