Korunmasız olması şart mı acabacanım şimdi adet tarihinden 1-2 gün önce korunmasız birliktelik olduğunda ağrılar azalıyor ben yine burada okumuştum ve denedim tamam ağrı 0'lanmıyor ama azalıyor
Ayy ağzından bal damlıyor yaa :) biz de bıraktık artık korunmayı ama tabi ilk aydan pek umudum yok açıkçasıTe
Tesekkurler güzel haberler için koşar adımlarla adim attim sizleri bekliyorum hayirlisiylaaa☺
Yok yok şart degil. Benim de denedigim bisey bu. Korunurken de oluyorKorunmasız olması şart mı acabaBu ayı yeni atlattım önümüzdeki ay mutlaka deneyeceğim Azalmasına da razıyım yeterki o acıyı çekmeyeyim
Yumurtlama döneminin son günlerinde çatlama olunca kanli akinti geliyor ya ondan bahsettim.normal deki akinti ise koyu renk geliyordu bu kez daha acik beyazimsi geliyoHa bide vaktini almazsam bu akıntı benim kafami çok karıştırıyor da ne zaman başlıyor bu akıntı yoğunluğu
Biz korunmayi 5 aydir birakmistik.kafa rahat olmayınca olmuyormus bunu anladım.olacak mi olmayacak mi diye asla düşünmeyi nce oldu çok sukur. Rabbim sizede yasatsin.en büyük destek poleni hakiki harnup pekmezi ile tahta kaşıkla karistirip hergun 3 öğün gene tahta tatli kasigiyla yemenizi tavsiye ederimAyy ağzından bal damlıyor yaa :) biz de bıraktık artık korunmayı ama tabi ilk aydan pek umudum yok açıkçası
Hmm. Benim o kanlı akıntı da gelmiyorkiYumurtlama döneminin son günlerinde çatlama olunca kanli akinti geliyor ya ondan bahsettim.normal deki akinti ise koyu renk geliyordu bu kez daha acik beyazimsi geliyo
Aktarlarda varmıdır ki izmirdeyim ben. Heryerde bulunuyor mu acaba.Biz korunmayi 5 aydir birakmistik.kafa rahat olmayınca olmuyormus bunu anladım.olacak mi olmayacak mi diye asla düşünmeyi nce oldu çok sukur. Rabbim sizede yasatsin.en büyük destek poleni hakiki harnup pekmezi ile tahta kaşıkla karistirip hergun 3 öğün gene tahta tatli kasigiyla yemenizi tavsiye ederim
Aynen öyle ayrintilara fazla takilmamak lazim bende oldu ama herkeste olacak değil hep hayirlisi de.Hmm. Benim o kanlı akıntı da gelmiyorkiay. Ne karmaşık bisey yahuu her bünyede farklı demek
Evet bize de burada yani Edirne de bi aktar önerdi aldik ve sonuç☺Aktarlarda varmıdır ki izmirdeyim ben. Heryerde bulunuyor mu acaba.
İyi geceler☺Aynen öyle hakkımızda hayırlısı. Kizceleriiimm iyi geceler herkese telefonun şarjı bitiyor gorusuruz yariin :)
Korunmasız olması şart mı acabaBu ayı yeni atlattım önümüzdeki ay mutlaka deneyeceğim Azalmasına da razıyım yeterki o acıyı çekmeyeyim
Canim bat tarihini hala soyleyemiyorum ben. Kistlerle basim belada. Bi kac doktora daha gidecegim. Normalde haziran gibi istiyorduk. Ole planlamistik. Ama kistlerim cikolata kistiyse gercekten ve vakit kaybetmeyin derse doktor korunmayi birakiriz mecbur. Ama sen simdilik haziran yaz istersen. Zahmet olmazsa. Emeklerine saglik bu arada.
Güzeller merak etmişsiniz sağ olun
Güzeller merak etmişsiniz sağ olun
Maalesef regl oldum 2015'in son gününde. Ama artık düzenli olması ilacı bıraktığımdan beri ilk kez düzenli oldum yumurtlama filan takibini daha düzgün yapabilicem artık :)
Evet ben de öyle düşündüm canım gebelik olmasa bile sağlıklı bi döngüm oldu en azından :)valla bence iyi bile olmuş canım o zaman regl olman değil mi? , düzene giriyor herşey,
yeni bat neydi düzeltiyim ben hemen
Ne harika bi yeniyıl hediyesiÇok teşekkürler Rabbim isteyen herkese versin☺ yatiştayim Rabbimin izni ile inşallah sağ saglim kucağıma alirim☺
Kızlar eksik bilgileri tamamlayalım
@Guldemeti
ayllllliiiin35
@Molly123
@SedaUmut
@elaaaam
@lale_cik
E EmiMus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?