2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım şimdi adet tarihinden 1-2 gün önce korunmasız birliktelik olduğunda ağrılar azalıyor ben yine burada okumuştum ve denedim tamam ağrı 0'lanmıyor ama azalıyor
Korunmasız olması şart mı acaba Bu ayı yeni atlattım önümüzdeki ay mutlaka deneyeceğim Azalmasına da razıyım yeterki o acıyı çekmeyeyim

Ha bide vaktini almazsam bu akıntı benim kafami çok karıştırıyor da ne zaman başlıyor bu akıntı yoğunluğu
Yumurtlama döneminin son günlerinde çatlama olunca kanli akinti geliyor ya ondan bahsettim.normal deki akinti ise koyu renk geliyordu bu kez daha acik beyazimsi geliyo

Ayy ağzından bal damlıyor yaa :) biz de bıraktık artık korunmayı ama tabi ilk aydan pek umudum yok açıkçası
Biz korunmayi 5 aydir birakmistik.kafa rahat olmayınca olmuyormus bunu anladım.olacak mi olmayacak mi diye asla düşünmeyi nce oldu çok sukur. Rabbim sizede yasatsin.en büyük destek poleni hakiki harnup pekmezi ile tahta kaşıkla karistirip hergun 3 öğün gene tahta tatli kasigiyla yemenizi tavsiye ederim

Yumurtlama döneminin son günlerinde çatlama olunca kanli akinti geliyor ya ondan bahsettim.normal deki akinti ise koyu renk geliyordu bu kez daha acik beyazimsi geliyo
Hmm. Benim o kanlı akıntı da gelmiyorki ay. Ne karmaşık bisey yahuu her bünyede farklı demek

Aktarlarda varmıdır ki izmirdeyim ben. Heryerde bulunuyor mu acaba.

Aynen öyle hakkımızda hayırlısı. Kizceleriiimm iyi geceler herkese telefonun şarjı bitiyor gorusuruz yariin :)

Korunmasız olması şart mı acaba Bu ayı yeni atlattım önümüzdeki ay mutlaka deneyeceğim Azalmasına da razıyım yeterki o acıyı çekmeyeyim

Emin değilim canım. Ama korkma zaten hamile kalma durumu inanılmaz düşük ben bile korkmuyorum düşün yani adetten 1 ya da 2 gün önce birliktelikten hamile kalırsam zaten mucize bebek doğsun Allahın izniyle

ne demek canım benim

ben haziran ayı gibi düşünüyor yazdım değişiklik olursa hallederiz yine

hadi inşallah canım benim:)

etiketleyelim de geldiği zaman yazsın hemen deniztir
Güzeller merak etmişsiniz sağ olun
Maalesef regl oldum 2015'in son gününde. Ama artık düzenli olması ilacı bıraktığımdan beri ilk kez düzenli oldum yumurtlama filan takibini daha düzgün yapabilicem artık :)

valla bence iyi bile olmuş canım o zaman regl olman değil mi? , düzene giriyor herşey,

yeni bat neydi düzeltiyim ben hemen

valla bence iyi bile olmuş canım o zaman regl olman değil mi? , düzene giriyor herşey,

yeni bat neydi düzeltiyim ben hemen
Evet ben de öyle düşündüm canım gebelik olmasa bile sağlıklı bi döngüm oldu en azından :)

31 ocak yazabiliriz bat'a bu aradaaaaaaa :) hadi bakalımm
Çok teşekkürler ya sayende herkesin gelişmeleri takip edebiliceezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…