- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
ya biz tarihte bir karara varamadık ben diyorum temmuz o diyor martneyse şimdilik 10 MART diyeyim...Allah tan hayırlısı
31 ocak yazabiliriz bat'a bu aradaaaaaaa :) hadi bakalımm
Çok teşekkürler ya sayende herkesin gelişmeleri takip edebiliceezzz
ya biz tarihte bir karara varamadık ben diyorum temmuz o diyor martneyse şimdilik 10 MART diyeyim...Allah tan hayırlısı
Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Güzeller merak etmişsiniz sağ olun
Maalesef regl oldum 2015'in son gününde. Ama artık düzenli olması ilacı bıraktığımdan beri ilk kez düzenli oldum yumurtlama filan takibini daha düzgün yapabilicem artık :)
Amin çok tesekkurederimmTebrik ederim caniiim insallah hayirlisiyla saglikla devam eder. Allah saglikla kucgaina almayi da nasip etsin
Canım gözün aydın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahVeeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Amin canım Rabbim dileyen herkese yasatsin bu inanılmaz duyguyuGünaydın hanımlarrr
Canım gözün aydın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Evet bize de burada yani Edirne de bi aktar önerdi aldik ve sonuç☺
Bi aaa da benden bende edirneyelim toplanmışız burayaa
canım tebrikler:)Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Teşekkür ederim☺canım tebrikler:)
Tatlim son 2 aydir gebelikte sporla kafayi yemek uzereydim ama su an hersey net:) ilk 3ayda temel prensip vucut isisini uzun sureligine asiri yukseltecek seyler yapmamak yani kosmak gibi. O sebeple uzun sureli yuruyusler oneriliyor saatte 5 km gibi normal bi hizla. Bunun disinda hamileligin hicbir doneminde onerilmeyen seylerde var agirlik kaldirmak ve ozellikle mekik cekmek gibi. Ozellikle bu ikisi rahme giden kan akasini dolayisiyla bebege giden oksijeni azalttigi icin kesinlikle yasakmis. Yanlara dogru egilip kalkabilirsin ilk aylarda ayaktayken,simitler icin ama mekik kesinlikle yasak canim ne yazik ki. Karin daha duzgun olsun cok bozulmasin diye onerilen pilates hareketleri var bacak destekli. Onlari tavsiye ederim :)
Sağol canım :) tahmin etmiştim sakıncalı olabileceğini ama sana sorayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?