2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun

Tebrik ederim caniiim insallah hayirlisiyla saglikla devam eder. Allah saglikla kucgaina almayi da nasip etsin

Hayirlisi olsun canim o da cok onemli bisey bende ilaci biraktigimdan beri 3.kez tam zamaninda oldum. Hem takip hemde saglik anlaminda cok onemli. Cok sevindim senkn adina Bebek icin de hayirlisini diliyorum.

Günaydın hanımlarrr
Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Canım gözün aydın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim ya. Sağlıcakla gelsin inşallah.

Y YESIMBOZ Yeşimcim spor konusunda en yetkili sensin diye sana soruyorum :) Gebelikte mekik çekilebilir mi? Biliyor musun?

Y YESIMBOZ Yeşimcim spor konusunda en yetkili sensin diye sana soruyorum :) Gebelikte mekik çekilebilir mi? Biliyor musun?

Tatlim son 2 aydir gebelikte sporla kafayi yemek uzereydim ama su an hersey net:) ilk 3ayda temel prensip vucut isisini uzun sureligine asiri yukseltecek seyler yapmamak yani kosmak gibi. O sebeple uzun sureli yuruyusler oneriliyor saatte 5 km gibi normal bi hizla. Bunun disinda hamileligin hicbir doneminde onerilmeyen seylerde var agirlik kaldirmak ve ozellikle mekik cekmek gibi. Ozellikle bu ikisi rahme giden kan akasini dolayisiyla bebege giden oksijeni azalttigi icin kesinlikle yasakmis. Yanlara dogru egilip kalkabilirsin ilk aylarda ayaktayken,simitler icin ama mekik kesinlikle yasak canim ne yazik ki. Karin daha duzgun olsun cok bozulmasin diye onerilen pilates hareketleri var bacak destekli. Onlari tavsiye ederim :)

Sağol canım :) tahmin etmiştim sakıncalı olabileceğini ama sana sorayım dedim :)

Sağol canım :) tahmin etmiştim sakıncalı olabileceğini ama sana sorayım dedim :)

Guvenin icin tesekkurler canim:) ama hamile kalana kadar gunluk duzenli olarak mekik yaparsan kisa zamanda baya toparlarsin. Bende bugunden itibaren basladim mekik konusuna da duzenli olarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…