2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ovulasyon günlerini değerlendiremedik galiba biz artık diğer aya acelemiz yok:)

bende 86 ağustos doğumluyum hangi gün? Başın sağolsun tatlım

gunaydın herkese.. bebek konusunda ben ne kadar istekliysem eşim bir o kadar isteksiz. aslında isteksiz değil de çekimser diyelim. dun neden isteksizsin diye sordum. bebek büyük bir sorumluluk bence dedi. bilmiyorum korkuyor galiba. halbuki çookk ilgili , harika bir baba olacağından çok eminimm

erkekler bizim gibi hissetmeyebilir canım onlar bu duyguyu bebeklerini kucağına aldığında anlarlar ama biz bayanlar yaradılıştan böyleyiz işte .ben tv de yolda gördüğüm çocuklara bile dayanamam kıyamam üzülürsem saatlerce ağlarım

kızlar bu ay olmadı galiba hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum birde dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ayın 10 unu bekliyorum bakalım
cnm belirti olmayabilir kendini çok dinlememeye çalış vücudun seni kandırabilir:)

aynen kesinlikle o yüzden benim istekli olmam yeterli bence

cnm belirti olmayabilir kendini çok dinlememeye çalış vücudun seni kandırabilir:)

off sorma canım ya hiç bir belirti yok birde sabredemiyorum canım çok sıkkın
işyerinde yalnızım boş kaldıkça hamilelik,belirti,ne zaman belli olur bakıp durmaktan kafayı yedim yaaa belli olsun artık :)
daha 3 gün var bir daha test yapsam mı ki??

Kızlaarr ya aralık ayında dış gebelik şüphesiyle iğne olmuştum ama kesin ne yasadigim kesin teşhis olmadı dusukte olabilir dediler gunkerce takip edildim kollarim delik desik olmustu çok çok kötü günlerdi hatırlamak bile uzuyor ama geride kaldı Allah bidaha kimseye yasatmasin ama bugün çok mutluyum çünkü 2. Reglimi hiç gecikmeden bugün oldum :) benim hep duzenliydi ama acaba dengeler degisir mi diye korkuyordum neyse ki geride sabretmem gereken bir ay kaldı artık daha umutluyum Çok şükür

Bence yap eğer adetin düzenliyse silik olarak kesin çıkar eğer gebelik varsa inşallah

Yapma Can'ım bak negatif çıkarsa üzülürsün. Bekle birkaç gün daha :)

bence bekle tatlım beklenen gün adet olmazsan yap bende mesela bir ay gögüslerim karnım ağrırdı hamileyim belki derdim sonra gelsin kırmızılar adetim gecerdi kesin hamileyim derdim gelsin kırmızılar ne zamanki düşünmedim o ay hamile kaldım hiç beklemeden aklıma bile gelmemişti hamile kalacağım stres cok önemli cnm sabır biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…