- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ovulasyon günlerini değerlendiremedik galiba biz artık diğer aya acelemiz yok:)
Rafa Kaldiramiyorum artik kararsız olmak istemiyorum.kararliyim oluruna bıraktım yapicam bu ay hissediyorum olcak gibi inşallah güzel haberi bende alırım.Canım. Günaydın 3.. bebeği rafa kaldirmadigina çok sevindim
bende 86 ağustos doğumluyum hangi gün? Başın sağolsun tatlımselam ben de 86 ağustos doğumluyum sanırım yaş 30 oluyor 2014 evlendim ağustos da :)
İlk hamilelğim çok acı bir olay sonunda ablamı kaybettm 33 yaşında ve sonrada bebeğimi 10 ağustos da kürtaj oldum.
Şimdi ben kaybettiğim bebeğimi yeniden istiyorum bu kez sağlıkla kucağıma almak için hayırlsıyla bat:9 ocak
sağol canım Rabbim mekanını cennet eylesin... 18 ağustos :) seninde mi ilk bebeğin olcak benim arkadaşlarımın 3. çocukları bile oldu da:)bende 86 ağustos doğumluyum hangi gün? Başın sağolsun tatlım
aynen tatlım önemli olan oOlsun canim saglikla olsunda
erkekler bizim gibi hissetmeyebilir canım onlar bu duyguyu bebeklerini kucağına aldığında anlarlar ama biz bayanlar yaradılıştan böyleyiz işte .ben tv de yolda gördüğüm çocuklara bile dayanamam kıyamam üzülürsem saatlerce ağlarımgunaydın herkese.. bebek konusunda ben ne kadar istekliysem eşim bir o kadar isteksiz. aslında isteksiz değil de çekimser diyelim. dun neden isteksizsin diye sordum. bebek büyük bir sorumluluk bence dedi. bilmiyorum korkuyor galiba.halbuki çookk ilgili , harika bir baba olacağından çok eminimm
cnm belirti olmayabilir kendini çok dinlememeye çalış vücudun seni kandırabilir:)kızlar bu ay olmadı galiba hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum birde dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ayın 10 unu bekliyorum bakalım
erkekler bizim gibi hissetmeyebilir canım onlar bu duyguyu bebeklerini kucağına aldığında anlarlar ama biz bayanlar yaradılıştan böyleyiz işte .ben tv de yolda gördüğüm çocuklara bile dayanamam kıyamam üzülürsem saatlerce ağlarım
oda istiyordur da işte dışa vuramıyor olabilir bebiş olunca görürsün cocuklr gibi hevesli olduğunu sevindiğini:)aynen kesinlikle o yüzden benim istekli olmam yeterli bence
evet canım benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı kısmetse ilk bebeğim olacak. Bende 25 ağustos doğumluyumsağol canım Rabbim mekanını cennet eylesin... 18 ağustos :) seninde mi ilk bebeğin olcak benim arkadaşlarımın 3. çocukları bile oldu da:)
cnm belirti olmayabilir kendini çok dinlememeye çalış vücudun seni kandırabilir:)
Bence yap eğer adetin düzenliyse silik olarak kesin çıkar eğer gebelik varsa inşallahoff sorma canım ya hiç bir belirti yok birde sabredemiyorum canım çok sıkkın
işyerinde yalnızım boş kaldıkça hamilelik,belirti,ne zaman belli olur bakıp durmaktan kafayı yedim yaaa belli olsun artık :)
daha 3 gün var bir daha test yapsam mı ki??
off sorma canım ya hiç bir belirti yok birde sabredemiyorum canım çok sıkkın
işyerinde yalnızım boş kaldıkça hamilelik,belirti,ne zaman belli olur bakıp durmaktan kafayı yedim yaaa belli olsun artık :)
bence bekle tatlım beklenen gün adet olmazsan yap bende mesela bir ay gögüslerim karnım ağrırdı hamileyim belki derdim sonra gelsin kırmızılar adetim gecerdi kesin hamileyim derdim gelsin kırmızılar ne zamanki düşünmedim o ay hamile kaldım hiç beklemeden aklıma bile gelmemişti hamile kalacağım stres cok önemli cnm sabır biraz:)off sorma canım ya hiç bir belirti yok birde sabredemiyorum canım çok sıkkın
düzenli sayılır canım ama bilemedim kafam karıştıBence yap eğer adetin düzenliyse silik olarak kesin çıkar eğer gebelik varsa inşallah
Malesef daha haber yok canim@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
haber yok değil mi arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?