2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

düzenli sayılır canım ama bilemedim kafam karıştı
O zaman eğer negativ cikicarsa üzülüceksen yapma canım ya ben kendimden düşündüğüm zaman yapardım dedim çünkü belirsizlik ten hiç hazetmiyorum negatif yada pozitif bi an once öğrenmeyi daha çok seviyorum biraz dar canlıyım galiba

Ben 6 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz son uc aydır bekliyoruz ama olmuyor tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmi
Öncelikle dua.. Ve biraz kafani rahatlat acaba bu defa olacak mi diye dusunmemeye calisin.sonrasında keçi boynuzu kürü saraçoglunun. Ve harnup pekmezi özüyle karistirilmis polen,ari sütü karisimi kullandık kullandigimiz ilk ay sonuç aldik.Rabbim sizlere de versin insallahh

Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip ederse mutlaka içime çeke çeke koklayacagim. Rabbim sanada heykeli evlat nasip eylesin tüm çocuklarına heykeli ömürler nasip etsin insallah

aynen canım beklemek sinir ediyor olcak mı olmucak mı tabi strese giriyorum sabırsızım dayanamadım yaptım tabiki de negatif çıktı artık negatif mi erken mi yaptım bilmiyorum....
şimdi ayın 10una kadar bekleyeceğim yapmıcam bir daha yani inşallah yapmam :)

Ya bekletin mi en az 10 dkika sonra çıkıyor silik çizgi benim daha önce erken yapmıştım negatifti atmak için aldığımda silik çok silik çizgi çıkmıştı erken olursa silik geç çıkıyor

Ya bekletin mi en az 10 dkika sonra çıkıyor silik çizgi benim daha önce erken yapmıştım negatifti atmak için aldığımda silik çok silik çizgi çıkmıştı erken olursa silik geç çıkıyor
5 dk bekledim ama birazdan tekrar bakayım

Cnm zamaninda dollenme olduysa cikardi. Gec dollenme olduysa adetten once cikmayabiliyor.
Yani iliskiden en az 12 13 gun sonra silik de olsa cizgi cikiyor.
Senin gec dollenme olabilir belki. Ben adetimden 7 gun once ogrenmistim. Cok cok silikti.

SaRaa22 bi değişiklik yok canım aynı hala
Canım ya üzüldüm valla ya ne umutlarla yaptığını tahmin ediyorum ama bide soyle düşün hayırlısıyla olsun yeter ki bak umudunu hiç kaybetme ben bi kimyasal gebelik yaşadım sonra hiç korunmadım ve tam 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama oda hüsran şimdi korunmam gereken 1 ay daha var iğne olduğum için ama inan toparliyor insan beklemek ne kadar zor da olsa şimdi diyorum ki hamile kalmak için acele etmiycem sadece Allah tan duam bi daha sağlıklı hamilelik yaşıyıp sağ salim bebeğime kavuşmak inan testin negatif çıkması aslında yeni ay için yeni bir umut ama düşük yapmak bebeğini kaybetmek demek o yüzden bole düşün ve umudunu yeni ay için topla çünkü yeni bir nasip demek canım benim

slm kızlar dolgu yapıldı ve bas agrım için mr çekildi yanniiiiii hazırım artık calışmalara.grip oldum sadece olmasam daha iyyidi yaaa

Kızlar bugün reglin üzerinden geçen 17. gün. Bel ağrısı çekiyorum şiddetli. Acaba yumurtluyor olabilir miyim? Elimdeki ovulasyon testi de bitti anlayamıyorum ne var ne yok. Zaten yaparken de bir şey anlamamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…