O zaman eğer negativ cikicarsa üzülüceksen yapma canım ya ben kendimden düşündüğüm zaman yapardım dedim çünkü belirsizlik ten hiç hazetmiyorum negatif yada pozitif bi an once öğrenmeyi daha çok seviyorum biraz dar canlıyım galibadüzenli sayılır canım ama bilemedim kafam karıştı
Öncelikle dua.. Ve biraz kafani rahatlat acaba bu defa olacak mi diye dusunmemeye calisin.sonrasında keçi boynuzu kürü saraçoglunun. Ve harnup pekmezi özüyle karistirilmis polen,ari sütü karisimi kullandık kullandigimiz ilk ay sonuç aldik.Rabbim sizlere de versin insallahhBen 6 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz son uc aydır bekliyoruz ama olmuyor tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmi
Yok bi gelişme belirti filan da yok beklicez bakalım@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
@esessevo BAT 9 OCAK
haber yok değil mi arkadaşlar?
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip ederse mutlaka içime çeke çeke koklayacagim. Rabbim sanada heykeli evlat nasip eylesin tüm çocuklarına heykeli ömürler nasip etsin insallahCanım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebisini. benden iki çocuk annesi olarak sana tavsiye doğunca ilk önce kokusunu burnuna doya doya çek o kokuyu hic bir şeye değişmem.ben o güzel koku için 3. Yapıyorum.inşallah bu ay bende hayırlı haberi alirim
aynen canım beklemek sinir ediyor olcak mı olmucak mı tabi strese giriyorum sabırsızım dayanamadım yaptım tabiki de negatif çıktıO zaman eğer negativ cikicarsa üzülüceksen yapma canım ya ben kendimden düşündüğüm zaman yapardım dedim çünkü belirsizlik ten hiç hazetmiyorum negatif yada pozitif bi an once öğrenmeyi daha çok seviyorum biraz dar canlıyım galiba
Ya bekletin mi en az 10 dkika sonra çıkıyor silik çizgi benim daha önce erken yapmıştım negatifti atmak için aldığımda silik çok silik çizgi çıkmıştı erken olursa silik geç çıkıyoraynen canım beklemek sinir ediyor olcak mı olmucak mı tabi strese giriyorum sabırsızım dayanamadım yaptım tabiki de negatif çıktıartık negatif mi erken mi yaptım bilmiyorum....
şimdi ayın 10una kadar bekleyeceğim yapmıcam bir daha yani inşallah yapmam :)
5 dk bekledim ama birazdan tekrar bakayımYa bekletin mi en az 10 dkika sonra çıkıyor silik çizgi benim daha önce erken yapmıştım negatifti atmak için aldığımda silik çok silik çizgi çıkmıştı erken olursa silik geç çıkıyor
hadi inşallah çıkar yaaa5 dk bekledim ama birazdan tekrar bakayım
inşallah canım hayırlısıhadi inşallah çıkar yaaa
Cnm zamaninda dollenme olduysa cikardi. Gec dollenme olduysa adetten once cikmayabiliyor.aynen canım beklemek sinir ediyor olcak mı olmucak mı tabi strese giriyorum sabırsızım dayanamadım yaptım tabiki de negatif çıktıartık negatif mi erken mi yaptım bilmiyorum....
şimdi ayın 10una kadar bekleyeceğim yapmıcam bir daha yani inşallah yapmam :)
yok henüz beklemedeyim@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
@esessevo BAT 9 OCAK
Canım ya üzüldüm valla ya ne umutlarla yaptığını tahmin ediyorum ama bide soyle düşün hayırlısıyla olsun yeter ki bak umudunu hiç kaybetme ben bi kimyasal gebelik yaşadım sonra hiç korunmadım ve tam 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama oda hüsran şimdi korunmam gereken 1 ay daha var iğne olduğum için ama inan toparliyor insan beklemek ne kadar zor da olsa şimdi diyorum ki hamile kalmak için acele etmiycem sadece Allah tan duam bi daha sağlıklı hamilelik yaşıyıp sağ salim bebeğime kavuşmak inan testin negatif çıkması aslında yeni ay için yeni bir umut ama düşük yapmak bebeğini kaybetmek demek o yüzden bole düşün ve umudunu yeni ay için topla çünkü yeni bir nasip demek canım benim
bu sekilde takip ediyosunuzz cok güzelmiş :)@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
@esessevo BAT 9 OCAK
bu sekilde takip ediyosunuzz cok güzelmiş :)
Herkes mujdeli haber bekliyor olmali... Ozellikle benim gibi yillardir elleri bombos bekleyenler...Selamlar kizlarr nasılsınız?
Allah beklentilerini boş cevirmesin canım. Tabiki bekliyoruz ama sizlerin yanında bizimkinin lafı bile olmazHerkes mujdeli haber bekliyor olmali... Ozellikle benim gibi yillardir elleri bombos bekleyenler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?