Kızlar bugün reglin üzerinden geçen 17. gün. Bel ağrısı çekiyorum şiddetli. Acaba yumurtluyor olabilir miyim? Elimdeki ovulasyon testi de bitti anlayamıyorum ne var ne yok. Zaten yaparken de bir şey anlamamıştım :)
Olabilir canim benimde telefondaki uygulamaya gore yumurtlamam yarin ama aniden bikac kere agri saplandi tam kuyruk sokumuma ve sirtima. Bi de ciddi bi sekilde rahmimin kasildigini battigini hissettim.
Evet evet benzer belirtiler :)
Cnm zamaninda dollenme olduysa cikardi. Gec dollenme olduysa adetten once cikmayabiliyor.
Yani iliskiden en az 12 13 gun sonra silik de olsa cizgi cikiyor.
Senin gec dollenme olabilir belki. Ben adetimden 7 gun once ogrenmistim. Cok cok silikti.
Canım ya üzüldüm valla ya ne umutlarla yaptığını tahmin ediyorum ama bide soyle düşün hayırlısıyla olsun yeter ki bak umudunu hiç kaybetme ben bi kimyasal gebelik yaşadım sonra hiç korunmadım ve tam 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama oda hüsran şimdi korunmam gereken 1 ay daha var iğne olduğum için ama inan toparliyor insan beklemek ne kadar zor da olsa şimdi diyorum ki hamile kalmak için acele etmiycem sadece Allah tan duam bi daha sağlıklı hamilelik yaşıyıp sağ salim bebeğime kavuşmak inan testin negatif çıkması aslında yeni ay için yeni bir umut ama düşük yapmak bebeğini kaybetmek demek o yüzden bole düşün ve umudunu yeni ay için topla çünkü yeni bir nasip demek canım benim
benden yok@yagmur559 BAT 8 OCAK
@hijabiqueen BAT 9 OCAK
@gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
haber yok değil mi arkadaşlar?
Herkese Günaydınnnn
benden yokdaha test yaptırmadım ama öğleden sonra dayanamayacağı sanki yaptıracam:)
canım ilacı bıraktıktan sonraki ilk ayınsa normal birkaç güne gelir tabi şüpheli bir durum olmadıysaGeçen ay hapı bıraktım 4 Ocakta regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ne kadar sürer ki bu durum ?
Gebelik şüphem olmalı mı bilmiyorum
canım ilacı bıraktıktan sonraki ilk ayınsa normal birkaç güne gelir tabi şüpheli bir durum olmadıysa
Arkadaslar benim adetim 4 gun gecikti biraz rahatsizim usutmusum bundan dolayi gecikmis olabilirmi ya
Şubat tatilinde eşimle ufak bir kaçamak yapmayı istiyoruz. Malum, benim bat karne günü :) eğer Bebek gelirse ona orada söylerim diye düşündüm. Gelmezse de kafa dağıtırız diye :) İstanbul'a yakın önerisi olan var mı? Kayak pek düşünmüyoruz da böyle Abant Sapanca vs bir yere gidip birkaç gün kafa dinlemek istiyoruz :)
Sapanca olabilir Masukiye falan cok iyi olur :) Ya da Istanbul Adalarin tadi da ayri olur soguk havada :) Insallah guzel haberlerle donersiniz tatilden :)
sormak istediğin nedirr bu resimle ilgili ? negatif görünüyor tek çizgi.bır bakarmısınız
Eki Görüntüle 1739122
ben ıkıncı cızgı coook sılık gordumde emın olamadımsormak istediğin nedirr bu resimle ilgili ? negatif görünüyor tek çizgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?