Allah hepimize nasip etsin inşallah merak etme canım günler aylar o kadar çabuk geçiyor ki farkında olmuyorsun aaa ne çabuk geldi beklenen gün diyorsuncok heyecanlaniyorum boyle sizlerden guzel haberler duyunca yaa. Benimde 1,5 ayim kaldi kismetsee :))
Allah hepimize nasip etsin inşallah merak etme canım günler aylar o kadar çabuk geçiyor ki farkında olmuyorsun aaa ne çabuk geldi beklenen gün diyorsun
ayyy battaniye dedin de birden aklıma kendi bulduğum battaniye modelleri ve hiiiiç bir şeye başlayamamam geldiDogru soyluyosun. Bu aralar pozitif hamilelik ve dogum hikayeleri okuyorum nasil hevesleniyorum nasil guzel geliyor anlatamam :) Bir de cok tatli bi battaniye modeli buldum cikarmaya ugrasiyorum paylasirim :)
Yaa ben hic örgü bilmiyorum, cocukken annem yaptırırdı ama sonradan unuttum gitti :)) Ama hamile kaldıgımda da bebegime kendi ördügüm bir sey olsun istiyorumm. Becerebilir miyim acabaDogru soyluyosun. Bu aralar pozitif hamilelik ve dogum hikayeleri okuyorum nasil hevesleniyorum nasil guzel geliyor anlatamam :) Bir de cok tatli bi battaniye modeli buldum cikarmaya ugrasiyorum paylasirim :)
ayyy battaniye dedin de birden aklıma kendi bulduğum battaniye modelleri ve hiiiiç bir şeye başlayamamam geldineyse sen başlayıp paylaşırsan belki gaza gelirim bende başlarım
Yaa ben hic örgü bilmiyorum, cocukken annem yaptırırdı ama sonradan unuttum gitti :)) Ama hamile kaldıgımda da bebegime kendi ördügüm bir sey olsun istiyorumm. Becerebilir miyim acaba
Bende anca cocukluktan biliyodum o da ilmek cekcek kadardi. Video izleye izleye cikarttim bikac sey merak etme istedikten sonra cok guzel yaparsin :)
Ben örgü bilmiyorum ama dantel biliyorum acaba bende çeyiz mi yapsam bebeğime havlu kenarları filan:)))
canım bende şişle örgü örmeyi hiç beceremem ama diğer el işlerinin hepsini yapıyorum çok şükür.battaniye içinde tığla küçük modeller örüp birleştirilen modellerden örmeyi düşünüyorumYaa ben hic örgü bilmiyorum, cocukken annem yaptırırdı ama sonradan unuttum gitti :)) Ama hamile kaldıgımda da bebegime kendi ördügüm bir sey olsun istiyorumm. Becerebilir miyim acaba
Hahahah alemsin yaaDur bakalim cikartayim da gosteririm belki bi heves gelir
Valla benim neyim eksik yaparım yaparım şimdiden kız olursa ileride vintage olarak hava atsın:))Hadi bakalım umarım başarabilirim :)
Sen şimdiden bayaaa ileri geleceğe yatırım yapabilirsin bence
Ben örgü bilmiyorum ama dantel biliyorum acaba bende çeyiz mi yapsam bebeğime havlu kenarları filan:)))
canım bende şişle örgü örmeyi hiç beceremem ama diğer el işlerinin hepsini yapıyorum çok şükür.battaniye içinde tığla küçük modeller örüp birleştirilen modellerden örmeyi düşünüyorum
Valla benim neyim eksik yaparım yaparım şimdiden kız olursa ileride vintage olarak hava atsın:))
canım zamanla olur bir kaç deneme yapsan eminim daha sonra yaparsın bizde deneye deneye öğrendikBen de hic el isi becerisi yok yaa, artık video izleyerek falan halletmeye calısıcam :))
ayyy bilemedim. Beni yeni başlangıçlar yapmaya zorlamayın lütfen:)))olcaaay aynen canım sen iyice araştır modelleri daha vakit var nasılsa :) inan insan kendi el emeğiyle bir şey yapınca hem çok mutlu oluyor hemde çok gurur duyuyor kendinden.tabi birde iltifatlar cabası
Ben şimdilik hayallerimde öreyimde ileride ne olur bilmiyorum:))ahaha alemsin yaaTig ile orulen cok guzel modeller var yengec4 in de dedigi gibi. Ben bu siralar 'pop corn' modeline takilmis durumdayim puf puf cok guzel duruyo cicekler.
Çok mantıklıymıs ya ben bi arastırayım bunu :)Merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoş, ne güzel pek bi şenizBen oyuncak ördüm geçen yaz. Amigurumi diye yazarsanız google da pek çok örneğini bulursunuz. Çok güzel şeyler var. Ben de pek örgü bilmem ama resimlere bakarak bi şekilde yaptım. Bence sizin ördüğünüz oyuncakla bebeğinizin oynamasi çok hoş olur. Keşke zamanım olsa da ben de örsem bi şeyler...
Coook heyecanli oliyoo boyle de yaaGunaydin caniiim selamlar :) Basla basla mutlaka 3 aydan itibaren baslaman gerekli bebegin ozellikle kemik ve beyin gelisimi icin. Hamile oldugunu ogrendiginde baslasan zaten neredeyse 4 hafta gecmis olacak o sebeple oncesinde baslaman cok faydali minnakin icin :)
Coook heyecanli oliyoo boyle de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?