2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

cok heyecanlaniyorum boyle sizlerden guzel haberler duyunca yaa. Benimde 1,5 ayim kaldi kismetsee :))
Allah hepimize nasip etsin inşallah merak etme canım günler aylar o kadar çabuk geçiyor ki farkında olmuyorsun aaa ne çabuk geldi beklenen gün diyorsun

Allah hepimize nasip etsin inşallah merak etme canım günler aylar o kadar çabuk geçiyor ki farkında olmuyorsun aaa ne çabuk geldi beklenen gün diyorsun

Dogru soyluyosun. Bu aralar pozitif hamilelik ve dogum hikayeleri okuyorum nasil hevesleniyorum nasil guzel geliyor anlatamam :) Bir de cok tatli bi battaniye modeli buldum cikarmaya ugrasiyorum paylasirim :)

Dogru soyluyosun. Bu aralar pozitif hamilelik ve dogum hikayeleri okuyorum nasil hevesleniyorum nasil guzel geliyor anlatamam :) Bir de cok tatli bi battaniye modeli buldum cikarmaya ugrasiyorum paylasirim :)
ayyy battaniye dedin de birden aklıma kendi bulduğum battaniye modelleri ve hiiiiç bir şeye başlayamamam geldi neyse sen başlayıp paylaşırsan belki gaza gelirim bende başlarım

Yaa ben hic örgü bilmiyorum, cocukken annem yaptırırdı ama sonradan unuttum gitti :)) Ama hamile kaldıgımda da bebegime kendi ördügüm bir sey olsun istiyorumm. Becerebilir miyim acaba

ayyy battaniye dedin de birden aklıma kendi bulduğum battaniye modelleri ve hiiiiç bir şeye başlayamamam geldi neyse sen başlayıp paylaşırsan belki gaza gelirim bende başlarım

Hahahah alemsin yaa Dur bakalim cikartayim da gosteririm belki bi heves gelir

Yaa ben hic örgü bilmiyorum, cocukken annem yaptırırdı ama sonradan unuttum gitti :)) Ama hamile kaldıgımda da bebegime kendi ördügüm bir sey olsun istiyorumm. Becerebilir miyim acaba

Bende anca cocukluktan biliyodum o da ilmek cekcek kadardi. Video izleye izleye cikarttim bikac sey merak etme istedikten sonra cok guzel yaparsin :)

Ben örgü bilmiyorum ama dantel biliyorum acaba bende çeyiz mi yapsam bebeğime havlu kenarları filan:)))

Bende anca cocukluktan biliyodum o da ilmek cekcek kadardi. Video izleye izleye cikarttim bikac sey merak etme istedikten sonra cok guzel yaparsin :)

Hadi bakalım umarım başarabilirim :)

Ben örgü bilmiyorum ama dantel biliyorum acaba bende çeyiz mi yapsam bebeğime havlu kenarları filan:)))

Sen şimdiden bayaaa ileri geleceğe yatırım yapabilirsin bence

canım bende şişle örgü örmeyi hiç beceremem ama diğer el işlerinin hepsini yapıyorum çok şükür.battaniye içinde tığla küçük modeller örüp birleştirilen modellerden örmeyi düşünüyorum

Hahahah alemsin yaa Dur bakalim cikartayim da gosteririm belki bi heves gelir

bekliyorum canım merakla

olcaaay aynen canım sen iyice araştır modelleri daha vakit var nasılsa :) inan insan kendi el emeğiyle bir şey yapınca hem çok mutlu oluyor hemde çok gurur duyuyor kendinden.tabi birde iltifatlar cabası

Ben de hic el isi becerisi yok yaa, artık video izleyerek falan halletmeye calısıcam :))

Valla benim neyim eksik yaparım yaparım şimdiden kız olursa ileride vintage olarak hava atsın:))

Hahahah süpersin ya :))

Merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoş, ne güzel pek bi şeniz Ben oyuncak ördüm geçen yaz. Amigurumi diye yazarsanız google da pek çok örneğini bulursunuz. Çok güzel şeyler var. Ben de pek örgü bilmem ama resimlere bakarak bi şekilde yaptım. Bence sizin ördüğünüz oyuncakla bebeğinizin oynamasi çok hoş olur. Keşke zamanım olsa da ben de örsem bi şeyler...

olcaaay aynen canım sen iyice araştır modelleri daha vakit var nasılsa :) inan insan kendi el emeğiyle bir şey yapınca hem çok mutlu oluyor hemde çok gurur duyuyor kendinden.tabi birde iltifatlar cabası
ayyy bilemedim. Beni yeni başlangıçlar yapmaya zorlamayın lütfen:)))

Çok mantıklıymıs ya ben bi arastırayım bunu :)

Coook heyecanli oliyoo boyle de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…