2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım bende aynı senle yani kilo vereyım dedim sonra yapamadım şimdi yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum

Peki butun ozeller yapiyor mu. Sen nerde yaptirdin. Adini bile yeni duydum bu testin. Cikolata kisti oldugum kesinlesti. Ve bu testi istediler
canım benimde çikolata kistim var.ben istanbula yakın bir ildeyim istanbula gönderdiler kanı ordan sonuc geldi.istanbuldaysan zaten kolay yani özelde yaptırman

ahaha alemsin yaa Tig ile orulen cok guzel modeller var @yengec4 in de dedigi gibi. Ben bu siralar 'pop corn' modeline takilmis durumdayim puf puf cok guzel duruyo cicekler.
ayyy ne örgü ne tığ hıc bişi bilmiyorum.şişte ters duz tığda zincirden öteye gidemedim.bişi öremeyecem yani

aa baktım cok hoş yaa.acaba yapabilir miyim ki çok sevdim

Kizlar ovulasyon testi aldim yumurtlama gunu hesabi yapayim diyorum ama Adet bitiminden itibaren mi sayiyorum yoksa adet ilk gununden itibaren mi biliyor musunuz?

Kizlar ovulasyon testi aldim yumurtlama gunu hesabi yapayim diyorum ama Adet bitiminden itibaren mi sayiyorum yoksa adet ilk gununden itibaren mi biliyor musunuz?
Adetin ilk gününden sayılıyor canım internetten takvim uygulaması var belki biliyorsun onu indirip hem adet günlerini kayıt edebiliyorsun hemde tahmini ovulasyon günlerini gösteriyor

merhaba bayanlar formu takibe aldım :) artık bebiş çalışmalarına başlama kararı aldık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

merhaba listeye beni de ekler misiniz

yaş 27 2,5 yıllık evliyim ilk bebek kürtaj oldu

Kızlar misafirlerim yeni gitti tüm ekleme ve düzeltmeleri yarın yapacağım inşallah öpüyorum hepinizi

Başka eklenecek arkadaşlar olursa beni etiketlerseniz çok sevinirim

Merhabalar listeye beni de ekler misiniz!!
6 aylık evliyim.

cok heyecanlaniyorum boyle sizlerden guzel haberler duyunca yaa. Benimde 1,5 ayim kaldi kismetsee :))
Yesim sende ki istikrara hayranim. Bu kadar mi kurallara uyar insan. Aslinda kural degil garanticilik bu ama hayatina uygulayabilmen cok guzel. Dogum kontrol hapinin etkisinin gecme suresi, ideal kiloya ulasma vs. 10 numara 5 yildiz. Takdir ettim valla:)

olcaaay aynen canım sen iyice araştır modelleri daha vakit var nasılsa :) inan insan kendi el emeğiyle bir şey yapınca hem çok mutlu oluyor hemde çok gurur duyuyor kendinden.tabi birde iltifatlar cabası
Bu konuda katiliyorum. Ne zamandir yapmak istedigim seyler vardi basladim ben de. Sporumu hergun duzenli olarak 10 gündür yapiyorum vee ha bugun ha yarin derken yagli boya calismaya basladim.Evime ilk tablomu da cikarttim,gelenler bende ki cevheri bilmediklerinden bi ovguler bi ovguler:) kanatlandim ucucam bu arasizinle de paylasayim hatta:)

Eklentiler

• 20151230_010920.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 30
ayy bende aynı hıc bılmem örgü.valla liften öteye gidemem

Sen gene lif yapiyorsan iyi canim bende o da yok

Y YESIMBOZ ideal anne ya valla kendisini saygiyla ve ilgiyle takip ediyorum :)) bu kadar azim bende de olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…