canım 3 ay önceden baslamakta fayda varkızlaaaaaaaar merhabaa kafam krışıktı faln filan sonra bir ara giremedim gelmemle gitmem bir oldu gibi olduben bu sene çok istiyorum artık inşeallah ebelik okuyan bir arkadaşım var istiyorsan folik aiste başla şimdiden deyip duruyor doktor test sonuçlarındaa herşey normal demişti yine de kullanmak mı gerekiyor acaba??? hazır girmişken şu listeye de adımı yazdırayım
Çok sağ ol canımSistit le ürolog ilgileniyor bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu sonuçta
Geçmiş olsun umarım çabuk geçer ve tekrarlamazÇok sağ ol canımöyle yapayım gideyim yarın
Cok sag ol canimGeçmiş olsun umarım çabuk geçer ve tekrarlamaz
Sistit çok can sıkıcı yaa
Hiç ihmal etme cnm doktora git hemennn:)Cok sag ol canimAynen çok can sıkıcı rahatsız edici daha önce de olmuştu kendiliğinden geçti sonra, ama bu defaki daha ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan bütün gün kan geldi korktum bende
Kızlar sistit oldum çok kötüyüm: ( bunun için kadın dogumcuya mı yoksa ürolojiye mi gitmeliyimbilen var mı?
Cok sag ol canimAynen çok can sıkıcı rahatsız edici daha önce de olmuştu kendiliğinden geçti sonra, ama bu defaki daha ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan bütün gün kan geldi korktum bende
Cok sag ol canimAynen çok can sıkıcı rahatsız edici daha önce de olmuştu kendiliğinden geçti sonra, ama bu defaki daha ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan bütün gün kan geldi korktum bende
Merhaba kızlar eşim 2 gecedir yokÇalışamıyoruz
seni çok iyi anlıyorum bende hamileliğimde ikizler burcu olacak diye üzülmüştüm ve bebeğimi bende kaybettim. Şimdi hiç takmıyorum ne olursa olsun sağlıklı olsunda yeterteşekkür ederim inşallah bu kez ilki gibi bi talihsiz yaşamam korkularım sevincimi bastırıyor resmen ilk bebeğime temmuzda öğrenmiştim evlilik yıl dönümümüzde 16.03.2016 da doğacaktı ama 9 haftalıkken kaybettim.Birde Allah affetsin işte balık olacak duygusal olur diye üzülmüştüm Rabbim kısmet etmedi ben hiç anlaşamam balık başak terazi gibi burçlarla kendim aslanım demiştim ozaman da koç aslan ya da yay ne güzel olurdu diye böyle düşümein sakın ben böyle hata yaptım siz yapmayın
Siz böyle şeyler yazdıkça ben de korkmaya başladımseni çok iyi anlıyorum bende hamileliğimde ikizler burcu olacak diye üzülmüştüm ve bebeğimi bende kaybettim. Şimdi hiç takmıyorum ne olursa olsun sağlıklı olsunda yeter
aa hayırlı olsun tatlımmm hiiiçççç kötü şeyler düşünme bebişin seninle ve inşallah sağlıkla kucağına alırsınteşekkür ederim inşallah bu kez ilki gibi bi talihsiz yaşamam korkularım sevincimi bastırıyor resmen ilk bebeğime temmuzda öğrenmiştim evlilik yıl dönümümüzde 16.03.2016 da doğacaktı ama 9 haftalıkken kaybettim.Birde Allah affetsin işte balık olacak duygusal olur diye üzülmüştüm Rabbim kısmet etmedi ben hiç anlaşamam balık başak terazi gibi burçlarla kendim aslanım demiştim ozaman da koç aslan ya da yay ne güzel olurdu diye böyle düşümein sakın ben böyle hata yaptım siz yapmayın
Ayy hadi bakalım canım mutlu haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar çok heyecanlıyım yaaa
ben 2-3 ay ara vermeyi düşünüyordum çalışmalara biraz kilo vereyim diye.sonra doktorla konuştum ''hamilelik için öyle abartılacak bir kilon yok normal sayılır dikkat et yeter'' dedi.bunu eşime söyleyince beklemeyelim o zaman dedi yaa acayip heyecanlandım şimdi yumurtlama gününü bekliyorum bakalım hayırlısı
ayy inşallah canım hepimize nasip olur inşallahAyy hadi bakalım canım mutlu haberlerini bekliyoruz
günaydın kızlar çok heyecanlıyım yaaa
ben 2-3 ay ara vermeyi düşünüyordum çalışmalara biraz kilo vereyim diye.sonra doktorla konuştum ''hamilelik için öyle abartılacak bir kilon yok normal sayılır dikkat et yeter'' dedi.bunu eşime söyleyince beklemeyelim o zaman dedi yaa acayip heyecanlandım şimdi yumurtlama gününü bekliyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?