2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım 3 ay önceden baslamakta fayda var

Geçmiş olsun umarım çabuk geçer ve tekrarlamaz
Sistit çok can sıkıcı yaa
Cok sag ol canim Aynen çok can sıkıcı rahatsız edici daha önce de olmuştu kendiliğinden geçti sonra, ama bu defaki daha ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan bütün gün kan geldi korktum bende

Cok sag ol canim Aynen çok can sıkıcı rahatsız edici daha önce de olmuştu kendiliğinden geçti sonra, ama bu defaki daha ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan bütün gün kan geldi korktum bende
Hiç ihmal etme cnm doktora git hemennn:)

Kızlar sistit oldum çok kötüyüm: ( bunun için kadın dogumcuya mı yoksa ürolojiye mi gitmeliyim bilen var mı?

Ben urologa gitmistim canim. Kan geliyorsa kesinlikle ihmal etme bence, mutlaka git. Ben sistit gecirdigimde idrar yaparken yanma ve zorlanma vardi sadece, 1 hafta kadar antibiyotik kullandim, geçmişti.

Canim hic ihmal etme hatta tedaviyi 2-3 gun uzat mumkunse bana doktorum o sekilde onermisti yoksa tekrarlayabilir demisti. Bir de kullandigin tum ic camasirlarini da yuksek derecede uzun sureli bir yika mumkunse bazen beklemedigimiz bilmedigimiz mikroptan bakteriden de olabiliyormus. Dikkat et kendine ayaklarini da usutme mumkunse. Cok cok gecmis olsun.

eyyay morordek deniztir gunaydın kızlar cok saolun bugun cıkabılırsem alayım o zaman başlıyım hemen hayırlısıyla

Gunaydin caniiim selamlar :) Basla basla mutlaka 3 aydan itibaren baslaman gerekli bebegin ozellikle kemik ve beyin gelisimi icin. Hamile oldugunu ogrendiginde baslasan zaten neredeyse 4 hafta gecmis olacak o sebeple oncesinde baslaman cok faydali minnakin icin :)

Merhaba kızlar eşim 2 gecedir yok Çalışamıyoruz

seni çok iyi anlıyorum bende hamileliğimde ikizler burcu olacak diye üzülmüştüm ve bebeğimi bende kaybettim. Şimdi hiç takmıyorum ne olursa olsun sağlıklı olsunda yeter

seni çok iyi anlıyorum bende hamileliğimde ikizler burcu olacak diye üzülmüştüm ve bebeğimi bende kaybettim. Şimdi hiç takmıyorum ne olursa olsun sağlıklı olsunda yeter
Siz böyle şeyler yazdıkça ben de korkmaya başladım
Saglıklı olsun yeter tabi ki ama cok nadir de olsa aklımdan geciyor benim de öyle seyler, aslında ne sacma...

aa hayırlı olsun tatlımmm hiiiçççç kötü şeyler düşünme bebişin seninle ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın

günaydın kızlar çok heyecanlıyım yaaa
ben 2-3 ay ara vermeyi düşünüyordum çalışmalara biraz kilo vereyim diye.sonra doktorla konuştum ''hamilelik için öyle abartılacak bir kilon yok normal sayılır dikkat et yeter'' dedi.bunu eşime söyleyince beklemeyelim o zaman dedi yaa acayip heyecanlandım şimdi yumurtlama gününü bekliyorum bakalım hayırlısı

Ayy hadi bakalım canım mutlu haberlerini bekliyoruz

Ayyy hadi insallah yaaa :))) Cok sevindim canim beniiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…