- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
teşekkürler canım sende bana yetişirsin:)))))Kesinlikle :) Evet canim kismetse Subat sonuna kadar korunmaya devam edecegiz. Doktorum dogum kontrol hapini biraktiktan sonra 3-4 ay korunun demisti Subatin ilk haftasi doluyor ilk yumurtlama tarihimde mart basi. Bakalim kismet diyoruz bizde artik :)
Allah bagislasin canim ne guzel genc annesin bicir bicir :)
24 yaşında kaldım tatlım oğlum 7 aylık şu an anne sütü almıyor o yüzden arayı açmak istemiyorummaşallah allah bağışlasın oğluna kaç yaşında hamile kaldın canım :)
tabiki cnm Allah dilerse bir kerede olur yani :) Almancılar bilirsin her gelmeye bir uşak:))))Is seyahati canim. Biraz sikintili bir surec oluyor bu şekilde. Ama vardir diyorum bir hayri. Hep hayirli zamanda, hayirli evlat demiyor muyuz daha vakit vardir belki de:)
Benimki geziyor olmaktan çok mutluydu valla. Sonrasında üzüldü hatta.Son 5 aydir cok sık oldu, bu da bizi bunaltti epey. Yalniz kalinca yemek düzeni falan şaşıyor. Gerci mumkun oldugunca dikkat ediyorum, bebek planimiz var sonuc olarak. Sanirim is degistirmeye kadar gidecek bu durum. Onceden ben sitem ederdim esime,simdi o olgunluk bende oturdu fakay esim bu sefer isyanlarda:) belli etmiyorum ama memnunum sikayetci olmasindan:) Gelsin de sana yetisicez insallah:)
Ay hadi bakalım heyecanlandıım.Kendim diye demiyorum çok iyilerdir :)
Hoşgeldiinhoş buldum canım inşş rabbim isteyen herkeze versin
teşekkür ederim inşallah bu kez ilki gibi bi talihsiz yaşamam korkularım sevincimi bastırıyor resmen ilk bebeğime temmuzda öğrenmiştim evlilik yıl dönümümüzde 16.03.2016 da doğacaktı ama 9 haftalıkken kaybettim.Birde Allah affetsin işte balık olacak duygusal olur diye üzülmüştüm Rabbim kısmet etmedi ben hiç anlaşamam balık başak terazi gibi burçlarla kendim aslanım demiştim ozaman da koç aslan ya da yay ne güzel olurdu diye böyle düşümein sakın ben böyle hata yaptım siz yapmayıntatlım gözün aydın. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bir başak burcu daha doğuyor kısmetse :)
Tebrikler, sağlıklı, rahat bir gebelik gecirirsin inşallahtest yaptırdım beta hcg 199:))
teşekkür ederim inşallah bu kez ilki gibi bi talihsiz yaşamam korkularım sevincimi bastırıyor resmen ilk bebeğime temmuzda öğrenmiştim evlilik yıl dönümümüzde 16.03.2016 da doğacaktı ama 9 haftalıkken kaybettim.Birde Allah affetsin işte balık olacak duygusal olur diye üzülmüştüm Rabbim kısmet etmedi ben hiç anlaşamam balık başak terazi gibi burçlarla kendim aslanım demiştim ozaman da koç aslan ya da yay ne güzel olurdu diye böyle düşümein sakın ben böyle hata yaptım siz yapmayın
test yaptırdım beta hcg 199:))
selam kızlar nasılsınız?ya bu ay ilk denemelerimizi yapacam inşallah olur kızlar.çok umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yaaa korkuyorum artık
sağolasın tatlımgözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. hamileler artıyor, liste kalabalıklaşıyor,heyecan artıyorrr :)
sağolasın tatlım
Bence folik asite baslamak sart gibi bir sey canim. Bu ara dusunuyorsan basla mutlakakızlaaaaaaaar merhabaa kafam krışıktı faln filan sonra bir ara giremedim gelmemle gitmem bir oldu gibi olduben bu sene çok istiyorum artık inşeallah ebelik okuyan bir arkadaşım var istiyorsan folik aiste başla şimdiden deyip duruyor doktor test sonuçlarındaa herşey normal demişti yine de kullanmak mı gerekiyor acaba??? hazır girmişken şu listeye de adımı yazdırayım
Folik asit önemli gerçekten. Hamile kalınca kullandırıyorlar illa. Birçoğumuzun doktoru vermişti sanırım ya da herkes kendi kararı ile kullanmaya başladıbence sen de kullanabilirsin :)kızlaaaaaaaar merhabaa kafam krışıktı faln filan sonra bir ara giremedim gelmemle gitmem bir oldu gibi olduben bu sene çok istiyorum artık inşeallah ebelik okuyan bir arkadaşım var istiyorsan folik aiste başla şimdiden deyip duruyor doktor test sonuçlarındaa herşey normal demişti yine de kullanmak mı gerekiyor acaba??? hazır girmişken şu listeye de adımı yazdırayım
Sistit le ürolog ilgileniyor bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu sonuçtaKızlar sistit oldum çok kötüyüm: ( bunun için kadın dogumcuya mı yoksa ürolojiye mi gitmeliyimbilen var mı?
inşallah canım valla umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ya hayırslımerhaba canım aymı durumdayız bizde ilk denemelere başlıycaz inşallh olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?