2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

teşekkürler canım sende bana yetişirsin:)))))

Is seyahati canim. Biraz sikintili bir surec oluyor bu şekilde. Ama vardir diyorum bir hayri. Hep hayirli zamanda, hayirli evlat demiyor muyuz daha vakit vardir belki de:)
tabiki cnm Allah dilerse bir kerede olur yani :) Almancılar bilirsin her gelmeye bir uşak:))))

Benimki geziyor olmaktan çok mutluydu valla. Sonrasında üzüldü hatta.
Mutlaka olur kafanıza çok takmayın. :)
Senin de gitme fırsatın var mı ara ara? Eğer varsa değerlendirilebilir...

Kendim diye demiyorum çok iyilerdir :)
Ay hadi bakalım heyecanlandıım.
Senin nasıl gidiyor?

hoş buldum canım inşş rabbim isteyen herkeze versin
Hoşgeldiin

tatlım gözün aydın. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bir başak burcu daha doğuyor kısmetse :)
teşekkür ederim inşallah bu kez ilki gibi bi talihsiz yaşamam korkularım sevincimi bastırıyor resmen ilk bebeğime temmuzda öğrenmiştim evlilik yıl dönümümüzde 16.03.2016 da doğacaktı ama 9 haftalıkken kaybettim.Birde Allah affetsin işte balık olacak duygusal olur diye üzülmüştüm Rabbim kısmet etmedi ben hiç anlaşamam balık başak terazi gibi burçlarla kendim aslanım demiştim ozaman da koç aslan ya da yay ne güzel olurdu diye böyle düşümein sakın ben böyle hata yaptım siz yapmayın

Doğum kontrol hapı kullanıyor muydun? Belki yeni bıraktıysan olabilir. Ama inşallah bebiştendir :)[/QUOTE]
Kullanmiyorum canım, yarına doktordan randevu aldım. İnşallah bebiştendir

Canım inşallah bu kez her şey çok güzel olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Sen böyle anlatınca kendimi gördüm biraz, ben de mayısta düşünüyorum, eğer hemen olursa kova olur 1 ay gecikirse de balık olur diyorum ama sonrasında koç-boğa-ikizler bu 3 burçtan olmasını istemiyorum. Ama işte öyle düşünmemek gerek aslında. Allah sağlıkla versin, hayırlısıyla versin, önemli olan o :)

selam kızlar nasılsınız?ya bu ay ilk denemelerimizi yapacam inşallah olur kızlar.çok umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yaaa korkuyorum artık

kızlaaaaaaaar merhabaa kafam krışıktı faln filan sonra bir ara giremedim gelmemle gitmem bir oldu gibi oldu ben bu sene çok istiyorum artık inşeallah ebelik okuyan bir arkadaşım var istiyorsan folik aiste başla şimdiden deyip duruyor doktor test sonuçlarındaa herşey normal demişti yine de kullanmak mı gerekiyor acaba??? hazır girmişken şu listeye de adımı yazdırayım

Bence folik asite baslamak sart gibi bir sey canim. Bu ara dusunuyorsan basla mutlaka

Kızlar sistit oldum çok kötüyüm: ( bunun için kadın dogumcuya mı yoksa ürolojiye mi gitmeliyim bilen var mı?

Folik asit önemli gerçekten. Hamile kalınca kullandırıyorlar illa. Birçoğumuzun doktoru vermişti sanırım ya da herkes kendi kararı ile kullanmaya başladıbence sen de kullanabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…