2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

yesa canım ne ara bu kadar çoğaldık ne ara 4 hamişimiz var maşallah
canım bende bişi yok malesef bu ay öbür ay bakalım hayırlısı bat 8 şubat değiştirebilir misin

yesa
İlk çocuğum olacak inşllh..
BAT 6 şubat

Günaydınn :)

26 yaşındayım 20 aylık evliyim ilk bebişş bat 20 ocak

Kızlar tamamdır ekledim tüm bilgileri

sohbet alanımız burası

liste paylaşımımız burası

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/

Merhaba kızlar bende bebis çok isteyenlerdenim bat ocak 23 inşallah rabbim nasip eder. Ben ovulasyon testi felan kullanmadim gelişigüzel beraberlikler oldu ama iki gün üç gün bazen bi gün arayla bakalım nolcak bende nolcagini kestiremiyorum: )

Sende hosgeldin canim hayirlisi olsun insallah. Hic belli olmuyor gec yumurtlama vs.oluyor zamani degisiyor. Kismet bakalim insallah :)

canım kaç yıldır evlisin yaş kaç seni de listeye ekleyelim :)

Ya arkadaşlar bir şey merak ediyorum da, ovulasyon testi kullanmasak da BAT a kadar gün aşırı birlikte olsak olur mu sizce??

Ya arkadaşlar bir şey merak ediyorum da, ovulasyon testi kullanmasak da BAT a kadar gün aşırı birlikte olsak olur mu sizce??
Valla benim bilgim yok tam ve net olarak ama ben oyle yaptim gorcez olcakmi bu ay olmazsa bi sonraki ay test kullancam canım ben

Çok teşekkür ederim canım benim doktora gittim dün 2 kutu antibiyotik verdi iç çamaşırlarını da utuledim hatta utuye yapıştı bir kaç tanesi acaba araya başka bir bez koyup utulesem faydası olur mu

o bende de var canım sanırım hamile kalmadan da geçmicek bir dakikam bir dakikama uymuyor,istiyorum istemiyorum korkuyorum korkmuyorum bakarım diyorum bakamam diyorum
meraba kızlar ay yalnız değilmişim aynen bende böyleyim bir yandan korkuyorum bir yandan kormuyorum ne olacak diyorum acaba bakabilecek miyim büyük sorumluluk erken mi değil mi kafamda deli sorular herkes öyle mi acaba ya

Gecmis olsun canim. Olur olur onemli olan yuksek isida mikroplari bakterileri oldurmek :)

canım bence olur gibi geliyor

meraba kızlar ay yalnız değilmişim aynen bende böyleyim bir yandan korkuyorum bir yandan kormuyorum ne olacak diyorum acaba bakabilecek miyim büyük sorumluluk erken mi değil mi kafamda deli sorular herkes öyle mi acaba ya
aynen canım bende tek ben miyim bende bir sorun var diye şüphe ediyordum kendimden ta kiiii sizlerle tanışana kadar yalnız değilmişim
bütün doğum yapan arkadaşlarım hamile kalınca fikrin değişiyor diyorlar ama bana hiiiiçççç inandırıcı gelmiyor dakikada bir fikrim değiştiği için bakalım görücezz

Evet cnm bence
Ama mesela reglinin 11-14. günlerinde hiçbir günü kaçırmasanız iyi olur belki..
Ay iyi bari antibiyotik kullanınca birkaç güne iyi olursun.

Hamile kalınca artık bebek fikrini erteleme gibi bir şansın olmadığı için direkt kabul ediyorsun hazır hissediyorsun...
Şartlar elveriyorsa iki eş de anne baba olmayı aslında istiyorsa fazla düşünmeden akışına bırakmak gerek...

deniztir doğru söylüyorsun canım çok mantıklı ben geçen bat beklerken mesela bat gelmesin hamile olayım diye içinden çok geçirmiştim

ay bebek bir olsun o tadı bir al canım ben cok aferdersin esekmişim niye bu kadar beklemişim diyeceksin ve doğur diyenlere dua edeceksin ya evlat sevgisi anlatılmaz yaşanır diyorum bence akısına bırak tatlım inşallah hayırlı bir zamanda olur

ay bebek bir olsun o tadı bir al canım ben cok aferdersin esekmişim niye bu kadar beklemişim diyeceksin ve doğur diyenlere dua edeceksin ya evlat sevgisi anlatılmaz yaşanır diyorum bence akısına bırak tatlım inşallah hayırlı bir zamanda olur (aynı yorumu lalecik e yazdım tatlımmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…