canım benim ne güzel düşünmüşsün hiç saçma değil bence hatta çoooook değerli çok özel bişey bu düşüncen
Ben de yapıyorum bunu :) hatta sana bir fikir, arada eşin de yazsın. Onun da düşünceleri olsun :)
slm bayanlar yeni katıldım aranıza nasılsınız
Fikrin çok güzel, çok anlamlı. Bunu ben de düşünmüştüm hamile kaldigimi öğrendikten sonra yazarım diye ama şimdi düşünüyorum da ne yazacagimi bilmiyorum artık. Bir düşük ve sonrasında gelen zor günlerden sonra tükendim. O kadar çok istiyorum ki stresten prolaktin hormonum yükselmiş. İlk defa oluyor bu. Belki de yazmayi denerim, iyi gelir belki. Çok değerli ve anlamlı bir şey yapıyorsun canım. Allah istediğin zamanda hayirlisiyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, neşeniz hep bol olsun.Kizlar ben sizinle birsey paylasmak istiyorum belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben hamile kalmaya karar verdigim yani doktora gidipte ilaci birakmaya karar verdigim zamandan beri yasadigim tum sureci, duygularimi, iyi kotu anilari, esimin tutumunu,istedigimiz,kararsiz kaldigimiz durumlari,nelere nasil karar verdigimizi,yasadigimiz guzel seyleri... herseyi guzel bir deftere yazmaya basladim henuz dogmamis cocuguma ithafen :) Kismet olurda Rabbim nasip ederse hamilelik surecimi de anlatacagim... Nasil ogrendigimi,cinsiyetini,doktor kontrollerini...
Amacim daha ortada olmayan bi bebekle konusmaktan ziyade () ilerde 20 li yaslarina geldiginde bu defteri ona hediye etmek. Kiz ya da erkek olsun hic farketmez. Eger kiz olursa bu surecin nasil bi surec oldugu, neler hissedip neler yasayacagini, arada kaldigi, karar veremedigi seyler olabilecegini ve onu nasil sevdigimizi bilsin ogrensin , eger erkek olursa da ilerde esinin neler yasayacagini, nasil davranmasi nelere dikkat etmesi gerektigini ve tabii ki onu nasil sevdigimizi heyecanlandigimizi bilsin diye :)
Ben cok isterdim elimde kitap gibi annemin yasadigi sureci hislerini kaygilarini sevdigi sevmedigi seyleri bilmek... Belki de bu yuzden henuz dogmamis cocuguma uzun yillar sonra guzel bi miras ve hediye olur diye dusundum...
Fikrin çok güzel, çok anlamlı. Bunu ben de düşünmüştüm hamile kaldigimi öğrendikten sonra yazarım diye ama şimdi düşünüyorum da ne yazacagimi bilmiyorum artık. Bir düşük ve sonrasında gelen zor günlerden sonra tükendim. O kadar çok istiyorum ki stresten prolaktin hormonum yükselmiş. İlk defa oluyor bu. Belki de yazmayi denerim, iyi gelir belki. Çok değerli ve anlamlı bir şey yapıyorsun canım. Allah istediğin zamanda hayirlisiyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, neşeniz hep bol olsun.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim :)Lütfen moralinizi bozmayın. Üniversitedeydim prolaktin yükselmişti. Yaklaşık 1.5 yıl tedavi gördüm ancak üstünden seneler geçmesine rağmen çok şükür tekrarlamadı. Her şerde bir hayır vardır demişler. Çok zor günler geçirmişsiniz eve ama umut edelim ki güzel günler yakında olsun :)
hayır eklemedim çünkü anlamadım canımSelamlar caniiim hosgeldin :) Listeye eklendin mi?
hayır eklemedim çünkü anlamadım canım
kızlar bugün son olarak doktor kontrollerimi yaptırdım ve bitti dişimi de çektirdim şükür ben şubatı bulur bebek çalışmaları diye düşünmüştüm ama doktor sol yumurtan 3 4 güne çatlayacak senin yerinde olsam değerlendiririm dedi
1şubat bebegm benım batkızlar iyi haberler var mı?
@yengec4
@yagmur559
@MinikPapatyacik
Kızlar eksik bilgileri tamamlar mısınız?
@zenderu yaş?
@SedaUmut bat?
elaaaam bat?
@nazli_nazenin bat?
@Anatolya yaş, kaç yıllık evli, kaçıncı çocuk ve bat?
@Sekerimmm kaçıncı çocuk ve bat?
anladım canım yapıcam şimdicanımm bilgilerini yaz beraber bekleyelim bu heyecanı
yaş, kaç yıllık evlisin, kaçıncı çocuk ve en önemlisi BAT
yani beklenen adet tarihi
bu tarihin gelmesini bekliyoruz eğer gecikme olursa hep beraber heyecanlanıyoruz
Çok ama çok geçmiş olsun Allah inşallah bi dahakine sağlıklı hamilelik nasip etsin hayirlisiyla.Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende 2016 da bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
canım belki kan pıhtılaşması vardır bir komşum böyleydi kayıplardan sonra bir dahaki gebeliğinde neredeyse doğuma kadar sulandırıcı iğne kullandı cok şükür sorun olmadı dr. araştırmalı aslında nedenini sen araştırılmasını istiyorum de bence . çok geçmiş olsun inşallah birdahakini sağlıkla kucağına alırsınKizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende 2016 da bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
cok güzel düşünmüşsün bende yazdım cnm hamileyken ve doğumdan sonra doğum anı yaşadıklarımı falan hepsini şimdi okuyunca ağlıyorum düşün ablama okuttum o da honk honk ağladı büyüyünce kendi de okur inşallahKizlar ben sizinle birsey paylasmak istiyorum belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben hamile kalmaya karar verdigim yani doktora gidipte ilaci birakmaya karar verdigim zamandan beri yasadigim tum sureci, duygularimi, iyi kotu anilari, esimin tutumunu,istedigimiz,kararsiz kaldigimiz durumlari,nelere nasil karar verdigimizi,yasadigimiz guzel seyleri... herseyi guzel bir deftere yazmaya basladim henuz dogmamis cocuguma ithafen :) Kismet olurda Rabbim nasip ederse hamilelik surecimi de anlatacagim... Nasil ogrendigimi,cinsiyetini,doktor kontrollerini...
Amacim daha ortada olmayan bi bebekle konusmaktan ziyade () ilerde 20 li yaslarina geldiginde bu defteri ona hediye etmek. Kiz ya da erkek olsun hic farketmez. Eger kiz olursa bu surecin nasil bi surec oldugu, neler hissedip neler yasayacagini, arada kaldigi, karar veremedigi seyler olabilecegini ve onu nasil sevdigimizi bilsin ogrensin , eger erkek olursa da ilerde esinin neler yasayacagini, nasil davranmasi nelere dikkat etmesi gerektigini ve tabii ki onu nasil sevdigimizi heyecanlandigimizi bilsin diye :)
Ben cok isterdim elimde kitap gibi annemin yasadigi sureci hislerini kaygilarini sevdigi sevmedigi seyleri bilmek... Belki de bu yuzden henuz dogmamis cocuguma uzun yillar sonra guzel bi miras ve hediye olur diye dusundum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?