2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben de yapıyorum bunu :) hatta sana bir fikir, arada eşin de yazsın. Onun da düşünceleri olsun :)

Aaa ne hos vallaha tek degilmisim:) Esime yazmak istersen sende yazabilirsin dedim ama henuz yeltenmedi senin yazdiklarini okumam yazarsam da merak etme sonucta o ikinizin arasinda dedi ay beni bi aglamak tuttu mu...

Fikrin çok güzel, çok anlamlı. Bunu ben de düşünmüştüm hamile kaldigimi öğrendikten sonra yazarım diye ama şimdi düşünüyorum da ne yazacagimi bilmiyorum artık. Bir düşük ve sonrasında gelen zor günlerden sonra tükendim. O kadar çok istiyorum ki stresten prolaktin hormonum yükselmiş. İlk defa oluyor bu. Belki de yazmayi denerim, iyi gelir belki. Çok değerli ve anlamlı bir şey yapıyorsun canım. Allah istediğin zamanda hayirlisiyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, neşeniz hep bol olsun.

Lütfen moralinizi bozmayın. Üniversitedeydim prolaktin yükselmişti. Yaklaşık 1.5 yıl tedavi gördüm ancak üstünden seneler geçmesine rağmen çok şükür tekrarlamadı. Her şerde bir hayır vardır demişler. Çok zor günler geçirmişsiniz eve ama umut edelim ki güzel günler yakında olsun :)

Sağ kasığımda inceden bir sızı var bugün. Ayaklarımı mı üşüttüm yeni mi yumurtluyorum anlamadım ki niye böyle oldu. Normalde bat'ım gelecek cuma. Bu kadar geç yumurtluyor olabilir miyim acaba?

İnşallah canım, çok teşekkür ederim :)

kızlar bugün son olarak doktor kontrollerimi yaptırdım ve bitti dişimi de çektirdim şükür ben şubatı bulur bebek çalışmaları diye düşünmüştüm ama doktor sol yumurtan 3 4 güne çatlayacak senin yerinde olsam değerlendiririm dedi

hayır eklemedim çünkü anlamadım canım

canımm bilgilerini yaz beraber bekleyelim bu heyecanı

yaş, kaç yıllık evlisin, kaçıncı çocuk ve en önemlisi BAT

yani beklenen adet tarihi

bu tarihin gelmesini bekliyoruz eğer gecikme olursa hep beraber heyecanlanıyoruz

Iyi aksamlar kizlar ben 29 aralikta kurtaj oldum. ikinci bebisim olsun istiyorum. insallah saglikla istiyorum Rabbimden.. herkesin gonlundekini Allah nasip etsin hayrlisi ile..
benide eklermisinz listeye subatda korunmayi birakmayi dusunuyorum insallah

anladım canım yapıcam şimdi

Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende 2016 da bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.

Çok ama çok geçmiş olsun Allah inşallah bi dahakine sağlıklı hamilelik nasip etsin hayirlisiyla.
Acaba kese gozuktumu ultrasonda yoksa hcye göre mi düşük yapıyorsun dedi yani değerlerin mi düşüşe mi geçti?
Gebeliğin devam etmemesinin sebebi belki kan pıhtılaşma sorunudur tıbbi genetik bölümünde yapıyorlar bi baktirmanı tavsiye ederim.

Hgc testinde cikti once yukselis sonra birden dusus yasadik.kan pirtilasma filan da olmadigi teslerle sonuclandi.

canım belki kan pıhtılaşması vardır bir komşum böyleydi kayıplardan sonra bir dahaki gebeliğinde neredeyse doğuma kadar sulandırıcı iğne kullandı cok şükür sorun olmadı dr. araştırmalı aslında nedenini sen araştırılmasını istiyorum de bence . çok geçmiş olsun inşallah birdahakini sağlıkla kucağına alırsın

cok güzel düşünmüşsün bende yazdım cnm hamileyken ve doğumdan sonra doğum anı yaşadıklarımı falan hepsini şimdi okuyunca ağlıyorum düşün ablama okuttum o da honk honk ağladı büyüyünce kendi de okur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…