- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ay bebek bir olsun o tadı bir al canım ben cok aferdersin esekmişim niye bu kadar beklemişim diyeceksin ve doğur diyenlere dua edeceksin ya evlat sevgisi anlatılmaz yaşanır diyorum bence akısına bırak tatlım inşallah hayırlı bir zamanda olur (madem kafan karısık bu yorumu sana yazayım tatlım)aynen aynen 1 dakikada 40 tane fikir değiştiriyorum
ben test kullanmamıştım. İnternetten baktım yumurtlama tarihlerime gün aşırı birlikte oldum yumurtlama haftam bitene kadar hamile kaldım canımYa arkadaşlar bir şey merak ediyorum da, ovulasyon testi kullanmasak da BAT a kadar gün aşırı birlikte olsak olur mu sizce??
Benim yas 30 canimkızlar iyi haberler var mı?
yengec4
@yagmur559
@MinikPapatyacik
Kızlar eksik bilgileri tamamlar mısınız?
Dolunay22 yaş?
@SedaUmut bat?
@elaaaam bat?
@nazli_nazenin bat?
@Anatolya yaş, kaç yıllık evli, kaçıncı çocuk ve bat?
@Sekerimmm kaçıncı çocuk ve bat?
ay bebek bir olsun o tadı bir al canım ben cok aferdersin esekmişim niye bu kadar beklemişim diyeceksin ve doğur diyenlere dua edeceksin ya evlat sevgisi anlatılmaz yaşanır diyorum bence akısına bırak tatlım inşallah hayırlı bir zamanda olur (madem kafan karısık bu yorumu sana yazayım tatlım)
galiba haklısınız kızlar ya hayırlısı deyip akışına bırakmak lazım çok düşününce insan yıpranıyo gerçekten herkeste çocuğu olmuyo gözüyle bakıyo anlatamıyorum@deniztir doğru söylüyorsun canım çok mantıklı ben geçen bat beklerken mesela bat gelmesin hamile olayım diye içinden çok geçirmiştim
senin bir çocuğun vardı demi canım sen bizden daha tecrübelisin öyle diyorsan öyledir :)ay bebek bir olsun o tadı bir al canım ben cok aferdersin esekmişim niye bu kadar beklemişim diyeceksin ve doğur diyenlere dua edeceksin ya evlat sevgisi anlatılmaz yaşanır diyorum bence akısına bırak tatlım inşallah hayırlı bir zamanda olur
böyle hissetmen cok normal canım hepsini zamanla öğreniyorsun gece bazen sabaha kadar uyumayacak sen de uyumayacaksın , bazen o uyuyacak bu defa senin kalbin rahat etmeyecek neden uyanmadı diye sen kontrol etmek adına uyuyamayacaksın annelik böyle işte Allahım herkese nasip etsinya aslında o kadar çok istiyorum ki ondan hiç şüphem yok şuan hamile olduğumu öğrensem havalara uçarım heralde :)
ama işte cahillik mi diyelim saçma korkularım var acaba bakabilir miyim, gece uyanabilir miyim, karnının acıktığını nasıl anlıcam, ne zaman ne yemesi gerektiğini nerden bilicem, üşümemesi için ne kadar giydircem...diye devam eder. böyle yazınca komik geliyor değil mi??
evet kuzum bir tane oğluşum var Allah bağışlasın darısı sizesenin bir çocuğun vardı demi canım sen bizden daha tecrübelisin öyle diyorsan öyledir :)
böyle hissetmen cok normal canım hepsini zamanla öğreniyorsun gece bazen sabaha kadar uyumayacak sen de uyumayacaksın , bazen o uyuyacak bu defa senin kalbin rahat etmeyecek neden uyanmadı diye sen kontrol etmek adına uyuyamayacaksın annelik böyle işte Allahım herkese nasip etsin
Sağ ol canım evet şimdiden bile etkisini göstermeye başladı, biraz olsun rahatladimAy iyi bari antibiyotik kullanınca birkaç güne iyi olursun.
Sağ ol canım evet şimdiden bile etkisini göstermeye başladı, biraz olsun rahatladim
Y YESIMBOZ canım yalnız değilsin emin ol saçma değil aksine çok güzel bir şey bence. bende bir ara düşündüm hamile kaldıktan sonra gün gün duygularımı yazmayı ama becerebilir miyim ne yazarım ne derim diye vazgeçtim.birde yazmaya başladım mı sadece 9 ay yazmak yeterli olmaz gibi geldi.sonuçta bunun doğumu var uykusuz günleri geceleri var ilkleri var varda var :)
bende hediyede maneviyata önem verenlerdenim.en güzeli en unutulmazı onlar oluyorlar.ben eşim askere giderken yapmıştım böyle bir defter.onu hava alanında uğurladığım günden geldiği güne kadar her gün yazmıştım hislerimi.ve de sonradan okuyunca kendi yazdıklarımdan bile etkilenip ağladığım doğrudur :)Cok tesekkur ederim. Benim icin anilarin miras kalmasi hediyelerden ona birakilacak paradan puldan cok daha degerli. Benim bile bazen yazarken gozlerim doluyor bi de dusunuyorum kocaman bi insan oldugunda onun okudugunu...cok garip bi his resmen gelecege mektuplar tadindaBence eger icinden geliyosa yaz hergun sart degil seni etkileyen birsey oldugunda aklindan gecen bi anda ozel bir durumda... haftada bir bile yazsan okudugunda ne hissedecegini dusunsene...
Kizlar ben sizinle birsey paylasmak istiyorum belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben hamile kalmaya karar verdigim yani doktora gidipte ilaci birakmaya karar verdigim zamandan beri yasadigim tum sureci, duygularimi, iyi kotu anilari, esimin tutumunu,istedigimiz,kararsiz kaldigimiz durumlari,nelere nasil karar verdigimizi,yasadigimiz guzel seyleri... herseyi guzel bir deftere yazmaya basladim henuz dogmamis cocuguma ithafen :) Kismet olurda Rabbim nasip ederse hamilelik surecimi de anlatacagim... Nasil ogrendigimi,cinsiyetini,doktor kontrollerini...
Amacim daha ortada olmayan bi bebekle konusmaktan ziyade () ilerde 20 li yaslarina geldiginde bu defteri ona hediye etmek. Kiz ya da erkek olsun hic farketmez. Eger kiz olursa bu surecin nasil bi surec oldugu, neler hissedip neler yasayacagini, arada kaldigi, karar veremedigi seyler olabilecegini ve onu nasil sevdigimizi bilsin ogrensin , eger erkek olursa da ilerde esinin neler yasayacagini, nasil davranmasi nelere dikkat etmesi gerektigini ve tabii ki onu nasil sevdigimizi heyecanlandigimizi bilsin diye :)
Ben cok isterdim elimde kitap gibi annemin yasadigi sureci hislerini kaygilarini sevdigi sevmedigi seyleri bilmek... Belki de bu yuzden henuz dogmamis cocuguma uzun yillar sonra guzel bi miras ve hediye olur diye dusundum...
bende hediyede maneviyata önem verenlerdenim.en güzeli en unutulmazı onlar oluyorlar.ben eşim askere giderken yapmıştım böyle bir defter.onu hava alanında uğurladığım günden geldiği güne kadar her gün yazmıştım hislerimi.ve de sonradan okuyunca kendi yazdıklarımdan bile etkilenip ağladığım doğrudur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?