cok güzel düşünmüşsün bende yazdım cnm hamileyken ve doğumdan sonra doğum anı yaşadıklarımı falan hepsini şimdi okuyunca ağlıyorum düşün ablama okuttum o da honk honk ağladı büyüyünce kendi de okur inşallah
amin cnm benim test sonucum kan değerim çift çizgi fln hepsini albüm yaptım ultrason resimleriTesekkurler canim beniim :) ne guzel dusunmussun. Insallah o zamanlari da goruruz hayirlisiyla.
Iyi aksamlar kizlar ben 29 aralikta kurtaj oldum. ikinci bebisim olsun istiyorum. insallah saglikla istiyorum Rabbimden.. herkesin gonlundekini Allah nasip etsin hayrlisi ile..
benide eklermisinz listeye subatda korunmayi birakmayi dusunuyorum insallah
kızlar zaman geçmiyo 2şubatı heyecanla bekliyorum
canım cok güzel düşünmüşsün bende hamile olduğumu öğrediğim günden baslamyı düşünüyordumKizlar ben sizinle birsey paylasmak istiyorum belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben hamile kalmaya karar verdigim yani doktora gidipte ilaci birakmaya karar verdigim zamandan beri yasadigim tum sureci, duygularimi, iyi kotu anilari, esimin tutumunu,istedigimiz,kararsiz kaldigimiz durumlari,nelere nasil karar verdigimizi,yasadigimiz guzel seyleri... herseyi guzel bir deftere yazmaya basladim henuz dogmamis cocuguma ithafen :) Kismet olurda Rabbim nasip ederse hamilelik surecimi de anlatacagim... Nasil ogrendigimi,cinsiyetini,doktor kontrollerini...
Amacim daha ortada olmayan bi bebekle konusmaktan ziyade () ilerde 20 li yaslarina geldiginde bu defteri ona hediye etmek. Kiz ya da erkek olsun hic farketmez. Eger kiz olursa bu surecin nasil bi surec oldugu, neler hissedip neler yasayacagini, arada kaldigi, karar veremedigi seyler olabilecegini ve onu nasil sevdigimizi bilsin ogrensin , eger erkek olursa da ilerde esinin neler yasayacagini, nasil davranmasi nelere dikkat etmesi gerektigini ve tabii ki onu nasil sevdigimizi heyecanlandigimizi bilsin diye :)
Ben cok isterdim elimde kitap gibi annemin yasadigi sureci hislerini kaygilarini sevdigi sevmedigi seyleri bilmek... Belki de bu yuzden henuz dogmamis cocuguma uzun yillar sonra guzel bi miras ve hediye olur diye dusundum...
kızlar aklıma takılan bir şey var ve kafam karışık.şimdi ben gecen hafta dolgu yaptırdım.bu hafta yumurtlama günlerim vardı ve çalışmayı yaptık.diş ağrım hiç geçmedi ve bugün doktora gittim kanal tedavisi gerekiyor dedi.şimdi ne yapmalıyım sizce.yaptırmadan cıktım doktordan.ya döllenme olduysa gebelik oluşuyorsa ve sakıncası olursa korktum.ne yapayım sizce
batı bekliyorum canım 8ocakda başladık artık nasip kısmetBaslamak icin mi yoksa bat miydi canim? Cok heyecanli o bekleme isi yaa
batı bekliyorum canım 8ocakda başladık artık nasip kısmet
Bence de jinekologa gidip ogren canim durumunu. Eğer bu ay dollenme olmadiysa da önce kanal tedavisini yaptir mutlaka daha sonra hamile kalmaya calis. Cunku hamilelikte disle ilgili pek bir islem yapilmiyor bildiğim kadariyla ve vucuttaki kalsiyumun cogu da bebege gittiginden saglam olan dişlerin bile problem cikartabildigini duydum birkac arkadasimdankızlar aklıma takılan bir şey var ve kafam karışık.şimdi ben gecen hafta dolgu yaptırdım.bu hafta yumurtlama günlerim vardı ve çalışmayı yaptık.diş ağrım hiç geçmedi ve bugün doktora gittim kanal tedavisi gerekiyor dedi.şimdi ne yapmalıyım sizce.yaptırmadan cıktım doktordan.ya döllenme olduysa gebelik oluşuyorsa ve sakıncası olursa korktum.ne yapayım sizce
Canım yaptırma bence. geçenlerde bende diş kontrolüne gittim ve hamilelik düşünüyorum dedim hamile kalmadan dişlerim tedavi edilecek konu arasında hamileyken diş tedavisi olmaz demişti sadece 4 aylıktan sonra diş temizliği oluyomuşkızlar aklıma takılan bir şey var ve kafam karışık.şimdi ben gecen hafta dolgu yaptırdım.bu hafta yumurtlama günlerim vardı ve çalışmayı yaptık.diş ağrım hiç geçmedi ve bugün doktora gittim kanal tedavisi gerekiyor dedi.şimdi ne yapmalıyım sizce.yaptırmadan cıktım doktordan.ya döllenme olduysa gebelik oluşuyorsa ve sakıncası olursa korktum.ne yapayım sizce
kızlar aklıma takılan bir şey var ve kafam karışık.şimdi ben gecen hafta dolgu yaptırdım.bu hafta yumurtlama günlerim vardı ve çalışmayı yaptık.diş ağrım hiç geçmedi ve bugün doktora gittim kanal tedavisi gerekiyor dedi.şimdi ne yapmalıyım sizce.yaptırmadan cıktım doktordan.ya döllenme olduysa gebelik oluşuyorsa ve sakıncası olursa korktum.ne yapayım sizce
Benim de aklıma su takılıyor. Daha evvel bir dis doktorundan dinlemistim tv.de. Amalgam dolgu yani siyah dolgu da civa var ve civanin zararli birsey olduğu malumunuz. Zamanla agizda ki tukuruk asidi vs.asindiriyormus dolguyu dolaylı olarak mideye gidiyor etkisi. Doktor hamileligi bile etkilediginden dem vurmustu. Hatta tum degerleri karsilamalarina ragmen hamile kalamayan bir bayan hastadan bahsetti. Tum doktorlari gezmis sifayi disci de bulmus. Dolguyu almislar,beyaz dolgu ile yenilemisler o ay hamile kalmis. Bende de 1tane siyah dolgu var,yeniletsem mi etkiler mi bu kadar bilemiyorum.Canım yaptırma bence. geçenlerde bende diş kontrolüne gittim ve hamilelik düşünüyorum dedim hamile kalmadan dişlerim tedavi edilecek konu arasında hamileyken diş tedavisi olmaz demişti sadece 4 aylıktan sonra diş temizliği oluyomuş
Cnm kan sulandirici kullaniyodum zatencanım belki kan pıhtılaşması vardır bir komşum böyleydi kayıplardan sonra bir dahaki gebeliğinde neredeyse doğuma kadar sulandırıcı iğne kullandı cok şükür sorun olmadı dr. araştırmalı aslında nedenini sen araştırılmasını istiyorum de bence . çok geçmiş olsun inşallah birdahakini sağlıkla kucağına alırsın
Benim de aklıma su takılıyor. Daha evvel bir dis doktorundan dinlemistim tv.de. Amalgam dolgu yani siyah dolgu da civa var ve civanin zararli birsey olduğu malumunuz. Zamanla agizda ki tukuruk asidi vs.asindiriyormus dolguyu dolaylı olarak mideye gidiyor etkisi. Doktor hamileligi bile etkilediginden dem vurmustu. Hatta tum degerleri karsilamalarina ragmen hamile kalamayan bir bayan hastadan bahsetti. Tum doktorlari gezmis sifayi disci de bulmus. Dolguyu almislar,beyaz dolgu ile yenilemisler o ay hamile kalmis. Bende de 1tane siyah dolgu var,yeniletsem mi etkiler mi bu kadar bilemiyorum.
inşallah canımAyy hadi insallah gelir minnakin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?