2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Tesekkurler canim beniim :) ne guzel dusunmussun. Insallah o zamanlari da goruruz hayirlisiyla.

Canım bilgilerini paylaş ekleyelim

kızlar zaman geçmiyo 2şubatı heyecanla bekliyorum

kızlar aklıma takılan bir şey var ve kafam karışık.şimdi ben gecen hafta dolgu yaptırdım.bu hafta yumurtlama günlerim vardı ve çalışmayı yaptık.diş ağrım hiç geçmedi ve bugün doktora gittim kanal tedavisi gerekiyor dedi.şimdi ne yapmalıyım sizce.yaptırmadan cıktım doktordan.ya döllenme olduysa gebelik oluşuyorsa ve sakıncası olursa korktum.ne yapayım sizce

canım cok güzel düşünmüşsün bende hamile olduğumu öğrediğim günden baslamyı düşünüyordum

Bence bu durumu bir jinekologa sorsan daha iyi olur canim inan bilemedim ama kanal tedavisi yapilmasi gerekiyorsa bu ciddi bi durum bir sekilde mudahale edilmeli

Bence de jinekologa gidip ogren canim durumunu. Eğer bu ay dollenme olmadiysa da önce kanal tedavisini yaptir mutlaka daha sonra hamile kalmaya calis. Cunku hamilelikte disle ilgili pek bir islem yapilmiyor bildiğim kadariyla ve vucuttaki kalsiyumun cogu da bebege gittiginden saglam olan dişlerin bile problem cikartabildigini duydum birkac arkadasimdan

benim yüzümde sivilceler cıkmaya basladı demekki regl geliyo

Canım yaptırma bence. geçenlerde bende diş kontrolüne gittim ve hamilelik düşünüyorum dedim hamile kalmadan dişlerim tedavi edilecek konu arasında hamileyken diş tedavisi olmaz demişti sadece 4 aylıktan sonra diş temizliği oluyomuş

En iyisini doktorun bilir bence canım

Benim de aklıma su takılıyor. Daha evvel bir dis doktorundan dinlemistim tv.de. Amalgam dolgu yani siyah dolgu da civa var ve civanin zararli birsey olduğu malumunuz. Zamanla agizda ki tukuruk asidi vs.asindiriyormus dolguyu dolaylı olarak mideye gidiyor etkisi. Doktor hamileligi bile etkilediginden dem vurmustu. Hatta tum degerleri karsilamalarina ragmen hamile kalamayan bir bayan hastadan bahsetti. Tum doktorlari gezmis sifayi disci de bulmus. Dolguyu almislar,beyaz dolgu ile yenilemisler o ay hamile kalmis. Bende de 1tane siyah dolgu var,yeniletsem mi etkiler mi bu kadar bilemiyorum.

Cnm kan sulandirici kullaniyodum zaten yine olmadi

Böyle bir şeyi de ilk defa duydum.
Bendeki dolgular cok kucuk ama o kadar etkisi var mıymıs ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…