Vallahi bir dis doktoru uzun uzun anlatmisti bu konuyu. Dikkatli bi sekilde dinlemistim. Ozaman hamilelik planim yok diye umursamadim ama simdi sayfada dis tedavileri icin muhabbet donunce aklima geldi. Biraz felaket tellalligi gibi olacak ama ev sahibimiz de izmir'den her gelislerinde bizden bebek haberi duymak istiyorlar ve sorar bayan her gelisinde iyi niyetten. Basindan geceni anlatti ona da cok sasirmistim. Evde baktiklari muhabbet kusu sebepli hamile kalamamis yillarca,cok sonra sonuc aldik dedi. Sebebi kusun havada ucusan ufak toz seklinde ki tuyleriymis ve uzun arastirmalar sonucunda bundan kaynakli oldugu bulunmuş. Agzimdan cok beslerdim kusu ve tozu bi sekilde goz kapagi altina girmis,saklanmis ve bircok seye sebep olmus. Hayretle dinlemistim onu. Bizde kus bakiyoruz cunku,uyarmak istedi beni de uzaklastirmam için.Böyle bir şeyi de ilk defa duydum.
Bendeki dolgular cok kucuk ama o kadar etkisi var mıymıs ya?
Vallahi bir dis doktoru uzun uzun anlatmisti bu konuyu. Dikkatli bi sekilde dinlemistim. Ozaman hamilelik planim yok diye umursamadim ama simdi sayfada dis tedavileri icin muhabbet donunce aklima geldi. Biraz felaket tellalligi gibi olacak ama ev sahibimiz de izmir'den her gelislerinde bizden bebek haberi duymak istiyorlar ve sorar bayan her gelisinde iyi niyetten. Basindan geceni anlatti ona da cok sasirmistim. Evde baktiklari muhabbet kusu sebepli hamile kalamamis yillarca,cok sonra sonuc aldik dedi. Sebebi kusun havada ucusan ufak toz seklinde ki tuyleriymis ve uzun arastirmalar sonucunda bundan kaynakli oldugu bulunmuş. Agzimdan cok beslerdim kusu ve tozu bi sekilde goz kapagi altina girmis,saklanmis ve bircok seye sebep olmus. Hayretle dinlemistim onu. Bizde kus bakiyoruz cunku,uyarmak istedi beni de uzaklastirmam için.
Bu da ayri ilginc bir hikayeymis. Cidden nelerin sebep olacagini hic tahmin edemiyoruz. Paylastiklarin icin sagol canim, biz de dikkat ederiz bunlara...Vallahi bir dis doktoru uzun uzun anlatmisti bu konuyu. Dikkatli bi sekilde dinlemistim. Ozaman hamilelik planim yok diye umursamadim ama simdi sayfada dis tedavileri icin muhabbet donunce aklima geldi. Biraz felaket tellalligi gibi olacak ama ev sahibimiz de izmir'den her gelislerinde bizden bebek haberi duymak istiyorlar ve sorar bayan her gelisinde iyi niyetten. Basindan geceni anlatti ona da cok sasirmistim. Evde baktiklari muhabbet kusu sebepli hamile kalamamis yillarca,cok sonra sonuc aldik dedi. Sebebi kusun havada ucusan ufak toz seklinde ki tuyleriymis ve uzun arastirmalar sonucunda bundan kaynakli oldugu bulunmuş. Agzimdan cok beslerdim kusu ve tozu bi sekilde goz kapagi altina girmis,saklanmis ve bircok seye sebep olmus. Hayretle dinlemistim onu. Bizde kus bakiyoruz cunku,uyarmak istedi beni de uzaklastirmam için.
Geçmiş olsun canım Rabbim nasip etsin inşallah. Ben katılmak istiyorum fakat bir şey soracagim herkese mi ayri ayri 4444 tane okunacakGunaydin kizlar araniza yeni katildim 3.bebegimi kaybettim 2016da hayirlisi ile anneolmak istiyorum insallah bi toopik actik 4444 tefriciye okuyoruz katulmak isteyen herkese okunacak herkesi bekleriz simdiden Allah razi olsun http://www.kadinlarkulubu.com/forum...friciye-isteyene-okunur.895664/#post-44657295
Canim okuyabildigin kadar okuycacksin 1hafta icinde toplam 4444 tane olacak iste.sonra siraya isteyen herkese okuyacagiz topige gel senide listeye alayimmi herkese ayri ayri 4444kere okunacak sirayla canimGeçmiş olsun canım Rabbim nasip etsin isirah. Ben katılmak istiyorum fakat bir şey soracagim herkese mi ayri ayri 4444 tane okunacak
Anladim canimda ben herkes için bi defa ya mahsus 4444 diye düşündüm çok katılmak isterim fakat haftanın altı günü çalışıyorum ogretmenim mumkun değil çok okuyamam ki: (Canim okuyabildigin kadar okuycacksin 1hafta icinde toplam 4444 tane olacak iste.sonra siraya isteyen herkese okuyacagiz topige gel senide listeye alayimmi herkese ayri ayri 4444kere okunacak sirayla canim
Bence çok güzel bir fikir canım. Çok duygusal.Kizlar ben sizinle birsey paylasmak istiyorum belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben hamile kalmaya karar verdigim yani doktora gidipte ilaci birakmaya karar verdigim zamandan beri yasadigim tum sureci, duygularimi, iyi kotu anilari, esimin tutumunu,istedigimiz,kararsiz kaldigimiz durumlari,nelere nasil karar verdigimizi,yasadigimiz guzel seyleri... herseyi guzel bir deftere yazmaya basladim henuz dogmamis cocuguma ithafen :) Kismet olurda Rabbim nasip ederse hamilelik surecimi de anlatacagim... Nasil ogrendigimi,cinsiyetini,doktor kontrollerini...
Amacim daha ortada olmayan bi bebekle konusmaktan ziyade () ilerde 20 li yaslarina geldiginde bu defteri ona hediye etmek. Kiz ya da erkek olsun hic farketmez. Eger kiz olursa bu surecin nasil bi surec oldugu, neler hissedip neler yasayacagini, arada kaldigi, karar veremedigi seyler olabilecegini ve onu nasil sevdigimizi bilsin ogrensin , eger erkek olursa da ilerde esinin neler yasayacagini, nasil davranmasi nelere dikkat etmesi gerektigini ve tabii ki onu nasil sevdigimizi heyecanlandigimizi bilsin diye :)
Ben cok isterdim elimde kitap gibi annemin yasadigi sureci hislerini kaygilarini sevdigi sevmedigi seyleri bilmek... Belki de bu yuzden henuz dogmamis cocuguma uzun yillar sonra guzel bi miras ve hediye olur diye dusundum...
Üşütmüş de olabilirsin havalar çok soğuk. Ya geç yumurtluyorsun ya da belki biraz erken regl olacaksındır... Benim hep 5-6 gün önceden ağrısı bir gösterir kendini.Sağ kasığımda inceden bir sızı var bugün. Ayaklarımı mı üşüttüm yeni mi yumurtluyorum anlamadım ki niye böyle oldu. Normalde bat'ım gelecek cuma. Bu kadar geç yumurtluyor olabilir miyim acaba?
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende 2016 da bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
Kız sana demedik mi jinekologa git diye :)) Hamilelik durumun yoksa hemen yaptır dislerini, valla sonra cok pisman olursun benden söylemesiiyi haftasonları kızlar.bat bekliyorum heyecanla.ama bir taraftan da diş ağrım devam ediyor ve korkuyorum
ya canım devlet hastanesindeki iyi burda.özeldekinden hiç memnun kalmadım.bi de özel hastanede var ya da ile gitmem lazım.doktor sıkıntı yani burda.ama korkuyorum dişimden olcağım diyeKız sana demedik mi jinekologa git diye :)) Hamilelik durumun yoksa hemen yaptır dislerini, valla sonra cok pisman olursun benden söylemesi
Fazla geciktirme canım, diş agrısı fenaya canım devlet hastanesindeki iyi burda.özeldekinden hiç memnun kalmadım.bi de özel hastanede var ya da ile gitmem lazım.doktor sıkıntı yani burda.ama korkuyorum dişimden olcağım diye
Kızlar ben adet oldum bi haftam vardi baya oysa ki
Aglamamk için zor tutuyorum kendimi olmusum iste adet bi hafta vardı daha niye bole oldu anlamadim ama çok kotuyumaaa canım niye erken oldun kiii üzülmeee
Aglamamk için zor tutuyorum kendimi olmusum iste adet bi hafta vardı daha niye bole oldu anlamadim ama çok kotuyum
Insan ne kotu oluyo canım yacanını sıkma canım öbür aya denersin sende benim yaptıklarımı yaparsın üzme kendini
Aglamamk için zor tutuyorum kendimi olmusum iste adet bi hafta vardı daha niye bole oldu anlamadim ama çok kotuyum
kızlar az önce birinden duydum şaşırdım valla
bi müşterimizin arkadaşının eşi hamilelikten önce 3 ay folik asit kullanmış doğumdan sonra hataneden çıkar çıkmaz sarılık olmuş.doktoru folik asitten olmuş olabilir demiş
bu ne şimdi kullancaz mı kullanmıcaz mı kesin bir bilgi yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?