2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Böyle bir şeyi de ilk defa duydum.
Bendeki dolgular cok kucuk ama o kadar etkisi var mıymıs ya?
Vallahi bir dis doktoru uzun uzun anlatmisti bu konuyu. Dikkatli bi sekilde dinlemistim. Ozaman hamilelik planim yok diye umursamadim ama simdi sayfada dis tedavileri icin muhabbet donunce aklima geldi. Biraz felaket tellalligi gibi olacak ama ev sahibimiz de izmir'den her gelislerinde bizden bebek haberi duymak istiyorlar ve sorar bayan her gelisinde iyi niyetten. Basindan geceni anlatti ona da cok sasirmistim. Evde baktiklari muhabbet kusu sebepli hamile kalamamis yillarca,cok sonra sonuc aldik dedi. Sebebi kusun havada ucusan ufak toz seklinde ki tuyleriymis ve uzun arastirmalar sonucunda bundan kaynakli oldugu bulunmuş. Agzimdan cok beslerdim kusu ve tozu bi sekilde goz kapagi altina girmis,saklanmis ve bircok seye sebep olmus. Hayretle dinlemistim onu. Bizde kus bakiyoruz cunku,uyarmak istedi beni de uzaklastirmam için.

arkadaşlar aranızda çörek otu kullanan var mı

Bu da ayri ilginc bir hikayeymis. Cidden nelerin sebep olacagini hic tahmin edemiyoruz. Paylastiklarin icin sagol canim, biz de dikkat ederiz bunlara...

Geçmiş olsun canım Rabbim nasip etsin isirah. Ben katılmak istiyorum fakat bir şey soracagim herkese mi ayri ayri 4444 tane okunacak
Canim okuyabildigin kadar okuycacksin 1hafta icinde toplam 4444 tane olacak iste.sonra siraya isteyen herkese okuyacagiz topige gel senide listeye alayimmi herkese ayri ayri 4444kere okunacak sirayla canim

Canim okuyabildigin kadar okuycacksin 1hafta icinde toplam 4444 tane olacak iste.sonra siraya isteyen herkese okuyacagiz topige gel senide listeye alayimmi herkese ayri ayri 4444kere okunacak sirayla canim
Anladim canimda ben herkes için bi defa ya mahsus 4444 diye düşündüm çok katılmak isterim fakat haftanın altı günü çalışıyorum ogretmenim mumkun değil çok okuyamam ki: (

Merhabalar
Bayadır yazamadım foruma. Günlerim biraz yorucu geçiyor malum iki hafta sonra dönüyoruz Tr'ye. Bir kısım eşya eşimin kardeşi ile arabayla gidecek. Evi eşyalı kiralamıştık da ıvır zıvır çok.
Bebek de iyidir inşallah mide bulantım daha pek olmuyor böyle de gitsin.
Dinlenmeye zor iş yapmamaya çalışıyorum kendimi de çok kısıtlamadan.
Bence çok güzel bir fikir canım. Çok duygusal.
Hem duygularını dökersin, hem de kimi zaman psikolojik değişimlerini de gözlemleyebilirsin.
Ve çocuğun için de güzel bir hediye. Benim günlüğüm var ama çoook seyrek yazıyorum artık. Eskiden iki günde bir başına otururdum.
Sağ kasığımda inceden bir sızı var bugün. Ayaklarımı mı üşüttüm yeni mi yumurtluyorum anlamadım ki niye böyle oldu. Normalde bat'ım gelecek cuma. Bu kadar geç yumurtluyor olabilir miyim acaba?
Üşütmüş de olabilirsin havalar çok soğuk. Ya geç yumurtluyorsun ya da belki biraz erken regl olacaksındır... Benim hep 5-6 gün önceden ağrısı bir gösterir kendini.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
Sağlıklı yumurta ve sperm değilse gebelik kendi kendine sonlanıyor. Doğanın kuralı böyle. Tamamen şanssızlık üst üste iki böyle gebelik yaşamak sadece. Bir arkadaşım da aynı sizin gibi 3 kez hamile kaldı sizin gibi hepsi ilk 2 ay içinde sonlandı ama sonraki iki gebeliğinde sapasağlam bebişler doğurdu güzel mi güzel. Bu yüzden üzülmeyin, inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız sağlıkla kucaklarsınız.

[QUOTE="Ebrtrk, post: 44672138, memberokutabilirsiadim canimda ben herkes için bi defa ya mahsus 4444 diye düşündüm çok katılmak isterim fakat haftanın altı günü çalışıyorum ogretmenim mumkun değil çok okuyamam ki: ([/QUOTE]
Okudugun kadar olur etrafindakilre de okutabilirsin canim

Kız sana demedik mi jinekologa git diye :)) Hamilelik durumun yoksa hemen yaptır dislerini, valla sonra cok pisman olursun benden söylemesi
ya canım devlet hastanesindeki iyi burda.özeldekinden hiç memnun kalmadım.bi de özel hastanede var ya da ile gitmem lazım.doktor sıkıntı yani burda.ama korkuyorum dişimden olcağım diye

ya canım devlet hastanesindeki iyi burda.özeldekinden hiç memnun kalmadım.bi de özel hastanede var ya da ile gitmem lazım.doktor sıkıntı yani burda.ama korkuyorum dişimden olcağım diye
Fazla geciktirme canım, diş agrısı fena

kızlar az önce birinden duydum şaşırdım valla
bi müşterimizin arkadaşının eşi hamilelikten önce 3 ay folik asit kullanmış doğumdan sonra hataneden çıkar çıkmaz sarılık olmuş.doktoru folik asitten olmuş olabilir demiş
bu ne şimdi kullancaz mı kullanmıcaz mı kesin bir bilgi yok yani...

Aglamamk için zor tutuyorum kendimi olmusum iste adet bi hafta vardı daha niye bole oldu anlamadim ama çok kotuyum

Canım sıkma canını dur bi bakalım gelecek ayı bekleyeceğiz hep beraber moral bozmak yok

canım o doktor şaşırmış

Folik asit kesinlikle kullanılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…