Insan ne kotu oluyo canım yabi baktım leke var kusura bakma açık yazıyorum ama nasip degilmis demkki napalım
Insan ne kotu oluyo canım yabi baktım leke var kusura bakma açık yazıyorum ama nasip degilmis demkki napalım
canım o doktor şaşırmış
Folik asit kesinlikle kullanılmalı
kızlar az önce birinden duydum şaşırdım valla
bi müşterimizin arkadaşının eşi hamilelikten önce 3 ay folik asit kullanmış doğumdan sonra hataneden çıkar çıkmaz sarılık olmuş.doktoru folik asitten olmuş olabilir demiş
bu ne şimdi kullancaz mı kullanmıcaz mı kesin bir bilgi yok yani...
Haklısın canım..evet seni anlıyorum canım ama moralini bozma öbür aya sonuçta çocugumuz oluyor zamanı var demek ki canını sıkma kendine stres yapma stresten de erken olmuş olabilirsin
canım regl olduğuna emin misin belki yerleşme kanaması falandır??
ne bileyim yaa zaten kafamı karıştırmayan bu vardı bide bu eklendi tam oldu
Haklısın canım..
kızlar az önce birinden duydum şaşırdım valla
bi müşterimizin arkadaşının eşi hamilelikten önce 3 ay folik asit kullanmış doğumdan sonra hataneden çıkar çıkmaz sarılık olmuş.doktoru folik asitten olmuş olabilir demiş
bu ne şimdi kullancaz mı kullanmıcaz mı kesin bir bilgi yok yani...
Tamam canım yarın kesin başlıyorum çörek otu bal demi sadecesende yarın başla o zaman çörek otu bala canım 12. güne kadar
OlabilirBilemiyorum kızlar doktorda mı sorun var yoksa doğru mu? Acaba doktor bir neden bulamadı da başında savmak için mi uydurdu
Sarilik sezeryanda sık rastlaniyormus. Sut gelmeyince o ilk sütten once bir sivi varmis. Bebegin onu icmesi gerekliymis sarilik olmamasi içinBilemiyorum kızlar doktorda mı sorun var yoksa doğru mu? Acaba doktor bir neden bulamadı da başında savmak için mi uydurdu
Evet ben de genelde sezaryen olanlarda oluyor diye duymustum. Normal dogumda da görülebiliyor tabi. Ama folik asitle bi ilgisi yok benceSarilik sezeryanda sık rastlaniyormus. Sut gelmeyince o ilk sütten once bir sivi varmis. Bebegin onu icmesi gerekliymis sarilik olmamasi için
Sat 18. Aralık 2015
Bat cep telefonu uygulamasına göre 16.01 2016
Bu arada çalışmalar oldu en uygun olabilecek tarihlerde. Bir hafta önce sol kasigimda batma lar oldu. Sabahları tuhaf bi migde bulantisi. Bide üstüne üsüttüm. Halsizlik yorgunluk uyku hali. Adet öncesi genelde ağrılarım olurdu oda yok adetim de yok? Acaba yine düzensizlesti mi ki reglm?
Hamilemiyimdir diye düşünmeden edemiyorum da? Naptimi önerirsiniz? Yaş 29 hiç çocuk yok.
Dayanamadım sabah test yaptim.
Yanlış birşey yaptım mı acaba?
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çift buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayy dur hemen heyecanlanmayalım, deneyimli kızlar bi gelinnnnnnnnnn
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *ftmnrsrky | 24 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 12 OCAK | |
4. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | |
5. | *turkuaz86 | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | |
6. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | daha değil |
7. | *fatima38 | 38 yaş | 15 yıllık evli | üçüncü çocuk | BAT 17 OCAK | daha değil |
8. | *anatolya | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 20 OCAK | daha değil |
9. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | daha değil |
10. | *84 busra | 32 yaş | 14 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 21 OCAK | daha değil |
11. | *boza | 30 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
12. | *guldemeti | 30 yaş | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT 23 OCAK | daha değil |
13. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 20 OCAK | daha değil |
14. | *nill41 | 24 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 25 OCAK | daha değil |
15. | *melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebek melek) | BAT 26 OCAK | daha değil |
16. | *eylemahu | 32 yaş | 6 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | daha değil |
17. | *Snmclsn | 27 yaş | 4.5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | daha değil |
18. | *yisilm | 25 yaş | 1 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 28 OCAK | daha değil |
19. | *darkgirl1906 | 28 yaş | 1,5 yıldır evli | İlk çocuk | BAT 29 OCAK | daha değil |
20. | *sibelizim | 29 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 30 OCAK | daha değil |
21. | *serpil89 | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 30 OCAK | daha değil |
22. | *cutemom | 28 yaş | 3,5 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 1 ŞUBAT | daha değil |
55. | *elaaaam | 24 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 1 ŞUBAT | daha değil |
23. | *bircanazizim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
24. | *moonsun3 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
25. | *yazyagmuru | 27 yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
26. | *zenderu | 30 yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 4 ŞUBAT | daha değil |
27. | *aysesahra | 38 yaş | 15 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
28. | *puffuk | 27 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
29. | *salirtesi | 31 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
30. | *sekerim | 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 6 ŞUBAT | daha değil |
31. | *queenking | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 7 ŞUBAT | daha değil |
32. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | daha değil |
33. | *hijabiqueen | 23 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | daha değil |
5. | *yagmur559 | 23 yaş | 10 aylık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | daha değil |
58. | *yagmurtoprak | ....... yaş | 1,5 yıllık evli | üçüncü çocuk (ikinci evliliği) | BAT 8 ŞUBAT | daha değil |
34. | *daisybs | 30 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 11 ŞUBAT | daha değil |
35. | *hijyenikguzel | 28 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 11 ŞUBAT | daha değil |
36. | *gyasmin | 22 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 13 ŞUBAT | daha değil |
6. | *minikpapatyacık | 25 yaş | 7 aylık evli | ilk çocuk | BAT 13 ŞUBAT | daha değil |
37. | *suslixanim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 15 ŞUBAT | daha değil |
38. | *denizeren | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 ŞUBAT | daha değil |
59. | *nixy | 27 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 16 ŞUBAT | daha değil |
15. | *ebrtrk | 25 yaş | 1 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 ŞUBAT | daha değil |
39. | *felicitamutluluk | 24 yaş | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
40. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
41. | *ayllllliiiin35 | 27 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 MART | daha değil |
42. | *minnoskabarikkek | 29 yaş | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
43. | *yesimboz | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
44. | *aziziyelim | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
45. | *semareyik | 25 yaş | 5,5 yıllık evli | Dördüncü çocuk | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
46. | *timely | 28 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mart ayında planlıyor | daha değil |
47. | *olcayy | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
48. | *kriziantemçiçeği | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
49. | *sunflower | 27 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında düşünüyor | daha değil |
50. | *yesa1 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
51. | *morordek | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
52. | *clemantin | 34 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
53. | *molly123 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT haziran gibi düşünüyor | daha değil |
54. | *sedaumut | 23 yaş | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
56. | *lale_cik | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
57. | *nazli_nazenin | 32 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ............... | daha değil |
59. | *erensima | 38 yaş | ........ yıllık evli | ucuncu çocuk | BAT ............... | daha değil |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?