Ya senin adına çok sevindim çokk güzel:)) bence evde idrar testini tekrarlamana hiç gerek yok bi an ince kan testlerine geç :) hem onlarida kese gözükene kadar iki günde bir tekrarlamak istiyor doktorlar canım inşallah herşey yolunda gider Allah hayırlı hamilelikler hayırlı bebisler versin inşallah
olabilir canım bende daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım çok şaşırdım sizinle paylaşmak istedimSarilik sezeryanda sık rastlaniyormus. Sut gelmeyince o ilk sütten once bir sivi varmis. Bebegin onu icmesi gerekliymis sarilik olmamasi için
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık eminim bitmiş hali daha da güzel olacakKizlar herkese selamlar. Annemle babamda kaldim dun o yuzden takip edemedim pek kusura bakmayin. Folik asit meselesi olmus ama folik asitin fazlasi gunluk olarak idrarla atiliyor oyle bi ihtimal teknik olarakta mumkun degil bence. Bu arada esim bu aksam sehir disinda olunca uyku tutmadi minnakimin battaniyesi icin model cikarmaya firsatim oldu. Bikactane yapip birlestirecektim ama sabredemedim sizinle paylasmak istedimKareler tek tek yapilip birlesecek ve o zaman hafif gevsek duran model gergin bir kare oluyor birlesince. Bu arada papatya en sevdigim cicektir
canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah. gitgide artıyor hamilelerimizDayanamadım sabah test yaptim.
Yanlış birşey yaptım mı acaba?
Kızlaaar çoook güzel bir hafta olsun inşallah
Bu gece kuzenim rüyasında kucagımda bebekle görmüs beni, erkek bebegim olmusDaha cok var ama hayırlısı tabi sevindirik oldum
Evet ya ben de cok sevdim bu ruyayi :))Ne güzel rüyaymış o :)
Umarım iyi sonuclar alırsın canımKizlar carsamba gunu AMH testimin sonuclari cikacak. Benim icin dua eder misiniz. Cok korkuyorum da
umarım herşey yolundadır tatlımKizlar carsamba gunu AMH testimin sonuclari cikacak. Benim icin dua eder misiniz. Cok korkuyorum da
Kizlar carsamba gunu AMH testimin sonuclari cikacak. Benim icin dua eder misiniz. Cok korkuyorum da
Yumurtalik rezervine bakiliyormus canim bu test ile. Cikolata kistim var. o sebeple yunurtalik rezervini de bilelim diye istedi doktorum. Bende ilk defa yaptirdigimda ogrendim bu testi.Merhabalar canim. Bahsettigin test nedir ne icin yapilir anlayamadim netten bakinca ama umarim iyi bi sonuc alirsin dualarim seninle.
Kizlar carsamba gunu AMH testimin sonuclari cikacak. Benim icin dua eder misiniz. Cok korkuyorum da
Canim hemen olur mu oluyorsa hemen test ile görünür mu gercekten bilgim yok. Ama hissiyatin insanin icine dustugune cok fazla inaniyorum. Sen tedbirli davran,agirlik kaldirma beslenmene vs.dikkat et. Test icin bilincli arkadaslar belki bilgi verecektir. Ama umarim vardir diyorum yine de:)Kızlar sorduğum soru saçma olacak farkındayım ama yani insan sabredemiyormuş gerçekten.Reglim biteli tam 1 hafta bile olmadı yani şu an hiçç sanmıyorum ama hamile olsam bile bebek en fazla 5 günlüktür.Kulağa garip geliyor ama dünden beri kasıklarım ağrıyor sol taraf sadece,böyle geriliyor gibi,regl ye çok zaman var,benim regl dönemimde bile kasıklarım ağrımaz kolay kolay..Kanda bu kadar erken düşük değerli de olsa çıkar mı acaba.İlk denemeden umutlanmak da istemiyorum ama regl ye de 20 gün var beklemeli miyim? Aranızda gebelik geçirenler var belki fikriniz vardır..
Ayy dimi ya. Ben de bir yengec burcuyum. Malum aglak olunca insan direkt salya sumuk izledim:)
canım erken gebelik testleri var ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyorlar ama anlattığına göre adetin daha yeni bitmiş pek sanmıyorum çok düşük bir ihtimal bence acaba üşütmüş falan olabilir misin?Kızlar sorduğum soru saçma olacak farkındayım ama yani insan sabredemiyormuş gerçekten.Reglim biteli tam 1 hafta bile olmadı yani şu an hiçç sanmıyorum ama hamile olsam bile bebek en fazla 5 günlüktür.Kulağa garip geliyor ama dünden beri kasıklarım ağrıyor sol taraf sadece,böyle geriliyor gibi,regl ye çok zaman var,benim regl dönemimde bile kasıklarım ağrımaz kolay kolay..Kanda bu kadar erken düşük değerli de olsa çıkar mı acaba.İlk denemeden umutlanmak da istemiyorum ama regl ye de 20 gün var beklemeli miyim? Aranızda gebelik geçirenler var belki fikriniz vardır..
bende yengeç burcuyum canım adamı görünce bende ağladım burada birde işyerindeyim düşünAyy dimi ya. Ben de bir yengec burcuyum. Malum aglak olunca insan direkt salya sumuk izledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?