canım o ağrılar yüksek ihtimal yumurtlama ağrıları gebelik olduğunu sanmıyorum bu günleri değerlendir elinde varsa yumurtlama testi uygula bak inşallah istediğin gibi olur herşeyKızlar sorduğum soru saçma olacak farkındayım ama yani insan sabredemiyormuş gerçekten.Reglim biteli tam 1 hafta bile olmadı yani şu an hiçç sanmıyorum ama hamile olsam bile bebek en fazla 5 günlüktür.Kulağa garip geliyor ama dünden beri kasıklarım ağrıyor sol taraf sadece,böyle geriliyor gibi,regl ye çok zaman var,benim regl dönemimde bile kasıklarım ağrımaz kolay kolay..Kanda bu kadar erken düşük değerli de olsa çıkar mı acaba.İlk denemeden umutlanmak da istemiyorum ama regl ye de 20 gün var beklemeli miyim? Aranızda gebelik geçirenler var belki fikriniz vardır..
çok duygulandım ya inşallah hepimize eşlerimize böyle güzel haber vermek nasip olur bende yengeç burcuyum :)https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=785410184898974&id=201333626639969 kardesim göndermiş az once. Planlarimizdan biraz haberi var da ufak bisey ama en yakindan boylesi bir destek gormek cok mutlu etti beni.
canım bende hiç hamile kalmadım ama büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin gibi geldi bana da bu günleri değerlendir derim sonrada sonucunu beklersin tatlım :)Kızlar sorduğum soru saçma olacak farkındayım ama yani insan sabredemiyormuş gerçekten.Reglim biteli tam 1 hafta bile olmadı yani şu an hiçç sanmıyorum ama hamile olsam bile bebek en fazla 5 günlüktür.Kulağa garip geliyor ama dünden beri kasıklarım ağrıyor sol taraf sadece,böyle geriliyor gibi,regl ye çok zaman var,benim regl dönemimde bile kasıklarım ağrımaz kolay kolay..Kanda bu kadar erken düşük değerli de olsa çıkar mı acaba.İlk denemeden umutlanmak da istemiyorum ama regl ye de 20 gün var beklemeli miyim? Aranızda gebelik geçirenler var belki fikriniz vardır..
Kiyamam sana. Ama seni iyi anlarim hatta en iyi ben anlarim bir yengeç olarak napalim biz de boyleyiz iştebende yengeç burcuyum canım adamı görünce bende ağladım burada birde işyerindeyim düşün
Sağol canım inşallah vardır ama haklısın erken daha.insanın sabrı azalıyor sanki böyle durumlarda aklım fikrim bebekte belki o yüzden kendimi dinliyorumdur :)Canim hemen olur mu oluyorsa hemen test ile görünür mu gercekten bilgim yok. Ama hissiyatin insanin icine dustugune cok fazla inaniyorum. Sen tedbirli davran,agirlik kaldirma beslenmene vs.dikkat et. Test icin bilincli arkadaslar belki bilgi verecektir. Ama umarim vardir diyorum yine de:)
Belki dediğin gibi üşütmüş olabilirim canım ya bilmiyorum ki hiç böyle bir ağrım olmadı daha önce hiç geçmiyor ince ince bi ağrı.Ama beklemekte fayda var doktora gidip test istesem gülerler bana şimdi rezil olmayım en iyisi bencanım erken gebelik testleri var ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyorlar ama anlattığına göre adetin daha yeni bitmiş pek sanmıyorum çok düşük bir ihtimal bence acaba üşütmüş falan olabilir misin?
Teşekkür ederim canımm dediğin gibi yumurtlama dönemim de olabilir ama ilk kez bu tarz bi ağrım oldu o yüzden direk hamilelik geldi aklıma yoksa gerçekten baya erken gebelik için.Test almadım ama günleri değerlendirmeye çalışıyorum şubat gelsin bi bakalım acele etmeyim :) Allah hepimizin gönlüne göre versinn hayırlısıylacanım o ağrılar yüksek ihtimal yumurtlama ağrıları gebelik olduğunu sanmıyorum bu günleri değerlendir elinde varsa yumurtlama testi uygula bak inşallah istediğin gibi olur herşey
Yumurtalik rezervine bakiliyormus canim bu test ile. Cikolata kistim var. o sebeple yunurtalik rezervini de bilelim diye istedi doktorum. Bende ilk defa yaptirdigimda ogrendim bu testi.
HahahaM MOONSUN3 aynen canım reklamlarda bile ağlayabilen bir insan olarak duygusalız napalım
suslixanim canım sen en iyisi bir kaç gün daha bekle için rahat etmezse bir test yap
bende yengeç burcuyum canım adamı görünce bende ağladım burada birde işyerindeyim düşün
aynen canım yumuşacık kalbimiz olsa da kabuğumuz serttir bizim kolay kolay yenilmeyizHahahabakma gülüyorum ama beni baskasinda okudugum için bu. Esim bu halime alisana kadar neler cekti garibim. Neden agliyorsun sorulari karsisinda yine ağlayarak bilmiyorum ki ya birak aglayim biraz geçer diye diye bir yengec kadinini tanidi artik olsun varsin kolay aglariz ama guclu kadinlariz biz.
Ne çok yengec burcu varmıs grupta :)) Benim de yükselenim yengec
Yesim kuzusu birer yengec olarak duygusal aglak hallerimizden bahsediyorduk biz de:) ayy cok hoşuma gitti boyle hisli bayanlarin cogunluk olmasi. Herkes bir tutam duygusaldir illa ki ama ah bu yengecler ve baliklar yok muu, eyvah ki eyvahYaaa bende yengecim ama is yerinde acamadim cikinca bakacagim neymis ayol :)
Cumlenin sonuna nokta koyuyorum arkadaşım. Nokta:)aynen canım yumuşacık kalbimiz olsa da kabuğumuz serttir bizim kolay kolay yenilmeyiz
Sorma ya cidden öyle, kendi burcum da akrep zaten, duygusallıktan ölebiliriz hamilelikteAy eveet sen bi de hepimiz birden hamile olunca gor salya sumuk olcak burasi
Ayy onu hic sormaAy eveet sen bi de hepimiz birden hamile olunca gor salya sumuk olcak burasi
Yesim kuzusu birer yengec olarak duygusal aglak hallerimizden bahsediyorduk biz de:) ayy cok hoşuma gitti boyle hisli bayanlarin cogunluk olmasi. Herkes bir tutam duygusaldir illa ki ama ah bu yengecler ve baliklar yok muu, eyvah ki eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?