2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım o ağrılar yüksek ihtimal yumurtlama ağrıları gebelik olduğunu sanmıyorum bu günleri değerlendir elinde varsa yumurtlama testi uygula bak inşallah istediğin gibi olur herşey

canım bende hiç hamile kalmadım ama büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin gibi geldi bana da bu günleri değerlendir derim sonrada sonucunu beklersin tatlım :)

Sağol canım inşallah vardır ama haklısın erken daha.insanın sabrı azalıyor sanki böyle durumlarda aklım fikrim bebekte belki o yüzden kendimi dinliyorumdur :)

Belki dediğin gibi üşütmüş olabilirim canım ya bilmiyorum ki hiç böyle bir ağrım olmadı daha önce hiç geçmiyor ince ince bi ağrı.Ama beklemekte fayda var doktora gidip test istesem gülerler bana şimdi rezil olmayım en iyisi ben

canım o ağrılar yüksek ihtimal yumurtlama ağrıları gebelik olduğunu sanmıyorum bu günleri değerlendir elinde varsa yumurtlama testi uygula bak inşallah istediğin gibi olur herşey
Teşekkür ederim canımm dediğin gibi yumurtlama dönemim de olabilir ama ilk kez bu tarz bi ağrım oldu o yüzden direk hamilelik geldi aklıma yoksa gerçekten baya erken gebelik için.Test almadım ama günleri değerlendirmeye çalışıyorum şubat gelsin bi bakalım acele etmeyim :) Allah hepimizin gönlüne göre versinn hayırlısıyla

M MOONSUN3 aynen canım reklamlarda bile ağlayabilen bir insan olarak duygusalız napalım
suslixanim canım sen en iyisi bir kaç gün daha bekle için rahat etmezse bir test yap

Yumurtalik rezervine bakiliyormus canim bu test ile. Cikolata kistim var. o sebeple yunurtalik rezervini de bilelim diye istedi doktorum. Bende ilk defa yaptirdigimda ogrendim bu testi.

Insallah olumlu bi sonuc alirsin canim benim. Kistlerin cabucacik gitsin bebegin de gelsin insallah :)

M MOONSUN3 aynen canım reklamlarda bile ağlayabilen bir insan olarak duygusalız napalım
suslixanim canım sen en iyisi bir kaç gün daha bekle için rahat etmezse bir test yap
Hahahabakma gülüyorum ama beni baskasinda okudugum için bu. Esim bu halime alisana kadar neler cekti garibim. Neden agliyorsun sorulari karsisinda yine ağlayarak bilmiyorum ki ya birak aglayim biraz geçer diye diye bir yengec kadinini tanidi artikolsun varsin kolay aglariz ama guclu kadinlariz biz.

aynen canım yumuşacık kalbimiz olsa da kabuğumuz serttir bizim kolay kolay yenilmeyiz

Yaaa bende yengecim ama is yerinde acamadim cikinca bakacagim neymis ayol :)
Yesim kuzusu birer yengec olarak duygusal aglak hallerimizden bahsediyorduk biz de:) ayy cok hoşuma gitti boyle hisli bayanlarin cogunluk olmasi. Herkes bir tutam duygusaldir illa ki ama ah bu yengecler ve baliklar yok muu, eyvah ki eyvah

Y YESIMBOZ canım videoda bir bayan eşine hamilelik haberini veriyor duygusal biraz kesin sende ağlarsın izleme işyerinde

kızlar bu arada ben bugün bir heyecanlıyım ki sormayın
bu aralar endokrin doktoruna kontrole gitmem gerekiyordu ama 2 şubata erteledim çünkü bu hafta sonu yumurtlama günüm bir şeyler olursa doktorada sorarım diye düşündüm sabahtan beri bunu düşünüp heyecandan yerimde duramıyorum ortada fol yok yumurta yok sözü bu olsa gerek

Y YESIMBOZ canım videoda bir bayan eşine hamilelik haberini veriyor duygusal biraz kesin sende ağlarsın izleme işyerinde

Kiz ben bunu hayal edince bile gozum dolar noktadayim izlersem kesin salya sumuk olurum serviste eve donerken Hamilelik duygusalligi gelince combo yapcam surekli aglayip

Yesim kuzusu birer yengec olarak duygusal aglak hallerimizden bahsediyorduk biz de:) ayy cok hoşuma gitti boyle hisli bayanlarin cogunluk olmasi. Herkes bir tutam duygusaldir illa ki ama ah bu yengecler ve baliklar yok muu, eyvah ki eyvah

Bakacagim cikinca tatliiiim cok merak ettim :)) Olsun ruhsuz olmaktan daha iyidir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…