2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kiz ben bunu hayal edince bile gozum dolar noktadayim izlersem kesin salya sumuk olurum serviste eve donerken Hamilelik duygusalligi gelince combo yapcam surekli aglayip
aynen canım evde izle bence.var ya şu an da biz duygu karmaşası içindeyiz birde hamilelikte nasıl olcaz düşünün artık

Ay cok sekersin yaa :) Olsun heyecan iyidir yeter ki stres olmasin o iste cok baltaliyor bu donemi. Iyi yapmissin canim birsey olursa aklinda olmaz eger su an durum acil degilse.

Ay cok sekersin yaa :) Olsun heyecan iyidir yeter ki stres olmasin o iste cok baltaliyor bu donemi. Iyi yapmissin canim birsey olursa aklinda olmaz eger su an durum acil degilse.
ayy inşallah o heyecan strese dönüşmez canım çok kafama takmam inşallah.şuan acil bir şey yok zaten rutin 3 aylık kontrolüm bakalım neler olacak

Hadi insallah hayirlisiyla. 2 hafta sonunda esim yarin dönüyor yurtdisindan. Ben de pek bi heyecanliyim:) Bana diyor ki gelcegim icin mi bu kadar mutlusun yoksa hersey bebek emelleri icin miher ikisi icin de. Rabbim hepimize eslerimiz aramiza hayirlisiyla katilacak olan bebeklerimiz,sevdiklerimizle birlikte hayirli,saglikli,mutlu omurler yasamayi nasip etsin inşallah

amiiinnnn canım inşallah hayırlısıyla Allah'ım hepimize nasip etsin.

kızlar yarın okul tatil olsun istiyorum ya cunkü ilçeye görev vermişler yarına bana gidesim yok hiç.kar durdu ya tüh ama yağar belki

kızlar yarın okul tatil olsun istiyorum ya cunkü ilçeye görev vermişler yarına bana gidesim yok hiç.kar durdu ya tüh ama yağar belki
yaa inanmıyorum daha buraya yazarken arkdastan mesaj geldi tatil diye.Allahım benim ve isteyen herkesin bebişi sağlıkla kucağına gelir insallah en kısa zamanda(gönül kapım acıkken dileyim bari)

Ay eveet sen bi de hepimiz birden hamile olunca gor salya sumuk olcak burasi

Yesim kuzusu birer yengec olarak duygusal aglak hallerimizden bahsediyorduk biz de:) ayy cok hoşuma gitti boyle hisli bayanlarin cogunluk olmasi. Herkes bir tutam duygusaldir illa ki ama ah bu yengecler ve baliklar yok muu, eyvah ki eyvah

Burcu aslan yükseleni yengeç olarak ağlayarak izledim :))

yaa inanmıyorum daha buraya yazarken arkdastan mesaj geldi tatil diye.Allahım benim ve isteyen herkesin bebişi sağlıkla kucağına gelir insallah en kısa zamanda(gönül kapım acıkken dileyim bari)

Amiiiin :)

Bakalım bizde tatil olacak mı? Gerçi benim boş günüm ama :))

Merhaba arkadaslar bugün doktora gittim. Kan tahlili yapmadı sadece idrar test yaptı ve sonuç negatif. Beynimden vurulmuş döndüm. Sat 18. Aralık daha zamanın var dedi. Adetinin zamanı bile değil dedi. Bir iki hafta bekle adet olacakmışım dedi. Çok üzgünüm. Esime de hamile olabileceğimi söylemistim.

Yaaa ama nasıl olur baya cift cizgi vardı testte
Hata payı oluyor tabi de böyle de olmaz ki yani hepimiz sevinmistik.
Neyse canım hayırlısı olsun tabi ki, böylesi daha iyi olacaktır sizin icin belki de. Moral bozmak yok

İnşallah herseyin hayırlısı olsun

Böyle saçma bi doktor İlk defa duydum canım ya o nasıl şey idrar testine nasıl güvenir bi doktor ya hiç bilimsel değil sağlık ocağına bile gitsen daha iyiymiş aile hekimi bile hcg testi yaptır yor ya ayrıca satın 18 aralıksa nasıl zamanin varmış acaba bugün tamda 18 ocak 30 gün olmuş kesin kan testinde çıkar canım ya sen bence başka doktora gitmelisinnnn

hayırlısı olsun canım.adeti bekle bakalım

Ya ben kan testi yaptı diye okumusum T turkuaz86 , bence de bi kan testi yaptır bak. Umutlandırmak icin demiyorum da SaRaa22 'un da dedigi gibi kan testi kesin sonuc veriyor, idrarda yanılma payı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…