Merhaba arkadaslar bugün doktora gittim. Kan tahlili yapmadı sadece idrar test yaptı ve sonuç negatif. Beynimden vurulmuş döndüm. Sat 18. Aralık daha zamanın var dedi. Adetinin zamanı bile değil dedi. Bir iki hafta bekle adet olacakmışım dedi. Çok üzgünüm. Esime de hamile olabileceğimi söylemistim.
üzülme diycem.. ama işe yaramiy cak biliyorum canım. .Merhaba arkadaslar bugün doktora gittim. Kan tahlili yapmadı sadece idrar test yaptı ve sonuç negatif. Beynimden vurulmuş döndüm. Sat 18. Aralık daha zamanın var dedi. Adetinin zamanı bile değil dedi. Bir iki hafta bekle adet olacakmışım dedi. Çok üzgünüm. Esime de hamile olabileceğimi söylemistim.
Tamam canım teşekkür ederim, kasık ağrısını hisseder hissetmez atladım sazan misaliicanım bende hiç hamile kalmadım ama büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin gibi geldi bana da bu günleri değerlendir derim sonrada sonucunu beklersin tatlım :)
Böyle saçma bi doktor İlk defa duydum canım ya o nasıl şey idrar testine nasıl güvenir bi doktor ya hiç bilimsel değil sağlık ocağına bile gitsen daha iyiymiş aile hekimi bile hcg testi yaptır yor ya ayrıca satın 18 aralıksa nasıl zamanin varmış acaba bugün tamda 18 ocak 30 gün olmuş kesin kan testinde çıkar canım ya sen bence başka doktora gitmelisinnnn
hayırlısı olsun canım.adeti bekle bakalım
Ya ben kan testi yaptı diye okumusum T turkuaz86 , bence de bi kan testi yaptır bak. Umutlandırmak icin demiyorum da @FelicitaMutluluk 'un da dedigi gibi kan testi kesin sonuc veriyor, idrarda yanılma payı olabilir.
Başka bir doktora gidip kan testi yaptırayım bide o zaman. Bir tane daha gebelik testi yapcam.kendime.
Merhaba arkadaslar bugün doktora gittim. Kan tahlili yapmadı sadece idrar test yaptı ve sonuç negatif. Beynimden vurulmuş döndüm. Sat 18. Aralık daha zamanın var dedi. Adetinin zamanı bile değil dedi. Bir iki hafta bekle adet olacakmışım dedi. Çok üzgünüm. Esime de hamile olabileceğimi söylemistim.
hayırlı günler kızlar nasılsınız
bendede ağrı oluyo kasıklarda soğuk havadn dolayı galiba adet ağrısı gibiGunaydin herkesee:) Bugun kardan dolayi sanirim tam bi hastalik havasi var uzerimde. Kemiklerim yorgunluktan aciyo resmen. Bir de haftasonu regl olacagim o da kendini yavas yavas belli ediyorSen nasilsin nasil gidiyor ?
bendede ağrı oluyo kasıklarda soğuk havadn dolayı galiba adet ağrısı gibi
benimde son gününe kadar ağrı çekiyorumBelki de canim, bi de benim normalde de agrili geciyor adet donemim ne yazik ki
benimde son gününe kadar ağrı çekiyorum
yok canım demedilerBebek olunca geciyomus canim umidim bu yondeSana rahim donuklugu gibi birsey dediler mi bu asiri agrilardan dolayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?