2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

üzülme diycem.. ama işe yaramiy cak biliyorum canım. .

T turkuaz86 canim kizlarin da dedigi gibi bence emin olmak icin kan testi yaptir. Muayene etmeden kan testi olmadan nasil bu kadar net konusabiliyor anlamadim dogrusu. Umutlandirmak icin degil ama yine de 1 hafta sonra kan testi yaptirmani isterim acikcasi.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016'da hamile kalmayı planlıyorum. En son geçen sene başı jinekologa gittim, kontrollerde her şey normal çıkmıştı. Yaklaşık 5-6 aydır da çocuk düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun.

canım bende hiç hamile kalmadım ama büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin gibi geldi bana da bu günleri değerlendir derim sonrada sonucunu beklersin tatlım :)
Tamam canım teşekkür ederim, kasık ağrısını hisseder hissetmez atladım sazan misalii artık her bulduğum bahaneyi bebişe yormıycam bekliyorum bat ı bakalım

Bende anlamadim ki. Beynimden vurulmuşa döndüm. Bende en azından yine kan falan alir diye bekledim. Ama sadece idrar sonucuna baktı o kadar. Günümün geçtiğini söyledim. Neden bu kadar emin konuşuyorsun çarşamba günü adet olabilirsiniz dedi. Birşey demeden üzgün üzgün ciktim. Eşimı gördüm dahada üzüldüm. Benden daha çok istiyor bebek.

Ya ben kan testi yaptı diye okumusum T turkuaz86 , bence de bi kan testi yaptır bak. Umutlandırmak icin demiyorum da @FelicitaMutluluk 'un da dedigi gibi kan testi kesin sonuc veriyor, idrarda yanılma payı olabilir.

Acaba tam.mesai saatine denk geldim ondan mı uğraşmak istemediler? Çalışıyorum ve çok fazla zamanım olmuyor maalesef. Ben kan alır diye bekledim ama anlamadim. Başka bir doktora gitsem.iyi olacak sanirim.

Başka bir doktora gidip kan testi yaptırayım bide o zaman. Bir tane daha gebelik testi yapcam.kendime.

Başka bir doktora gidip kan testi yaptırayım bide o zaman. Bir tane daha gebelik testi yapcam.kendime.

Canim ne olur ne olmaz bi hafta daha bekle. Bende calistigim icin vaktim olmuyor ama artik ozel hastaneye bi git istersen duzgunce bakacagina inandigin bi doktora.

Ne kadar da stres yapmıcaz, düşünmicez desek de aklımın köşesinde hep bir yerlerde bu bebek.. Rabbim nasip etsin herkese.. Bugün itibariyle çörekotu bal kürüne başladım.. Şifa olur inşllh

Canım sen yine de bir test daha yap bakalım. Sonra da git kan ver. Olabilir belki yanılmışızdır hepimiz ama sen sağlama al. Bat gelmiş ki zaten senin.

hayırlı günler kızlar nasılsınız

Gunaydin herkesee:) Bugun kardan dolayi sanirim tam bi hastalik havasi var uzerimde. Kemiklerim yorgunluktan aciyo resmen. Bir de haftasonu regl olacagim o da kendini yavas yavas belli ediyor Sen nasilsin nasil gidiyor ?

Gunaydin herkesee:) Bugun kardan dolayi sanirim tam bi hastalik havasi var uzerimde. Kemiklerim yorgunluktan aciyo resmen. Bir de haftasonu regl olacagim o da kendini yavas yavas belli ediyor Sen nasilsin nasil gidiyor ?
bendede ağrı oluyo kasıklarda soğuk havadn dolayı galiba adet ağrısı gibi

daha adetime cok var ama hamilelik belirtisi hiç yok bende adet 2 şubat cokmu erken acaba belirti için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…