- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
amiinn inşallah canım benimmm zor hemde çokGeçmiş olsun cnm ya çok zor
Rabbim en kısa zamanda bizleri de sevindirsin
amiinn inşallah canım benimmm zor hemde çokyaşayınca anladım en son ki bebegım en çok üzendi beni kalp atışları küt kküt atıyordu hızlı gelısmıstı 4 bucu haftalıkken kese gozukmustu 5 hafta da kalp atısı ama sadece 8+5 e kadar durdu içimde
bu arada sana da gecmıs olsunilk düşüğünmüuydu ne dedı doktrlar
ilk ve son olsun inşallah benımde son olsunnnİstedimiz zaman zaten hamile kalamoyoruz
Sağol cnm ilk düşügümdü
Patoroloji sonucum salı günü çıkacak
ilk ve son olsun inşallah benımde son olsunnn
umudunu kırmak istemem ama patoloji sonucları bebegın neden düştüğüne dair pek bılgı vermıyor ve genelde doğal dusuk olarak cıkıyor ben görmedım kimsede.yanı sebebı yazmaz patolojıde eger bebegı genetıge gonderdıysenız onda bıseyler cıkabılır.
ben ilkinde korundum bıraktım hamile kaldım kimyasal oldu yani korunsan da bir korunmasanda ben oyle dusunuyorum yani ben korundumda yıne dusuk yaptım Allah yasatmasın ama bence 1 adetten sonra doktorumda temız derse ben bıle korunmayacagım doktorum 3 ay dıyor ben 1 adet olayım sorun yok rahım toplanmıs desın ve arastırma sonuclarım temız gelırse rahım fılmı cektırıp korunmayı bırakmayı dsunuyrmİnş cnm sonlarımız olur
Yok göndermedik
Bende sorun yoksa
Korunmayı pek uzun düşünmüyorum
Herkes arayı çok açmayın diyor
ben ilkinde korundum bıraktım hamile kaldım kimyasal oldu yani korunsan da bir korunmasanda ben oyle dusunuyorum yani ben korundumda yıne dusuk yaptım Allah yasatmasın ama bence 1 adetten sonra doktorumda temız derse ben bıle korunmayacagım doktorum 3 ay dıyor ben 1 adet olayım sorun yok rahım toplanmıs desın ve arastırma sonuclarım temız gelırse rahım fılmı cektırıp korunmayı bırakmayı dsunuyrm
Bana dktorum ilkinde 3ay dedi.bunda da ayni şekildekkimyasal da gerek yok demişti bi konuş bakalım rahim fln duzelmisse inşallah istedgn zamanda olurBende aynı senin gibi düşünüyorum cnm
Bakalım doktorumla konuşayım
6ay dıgen doktorlar bile oluyormuş
Bana dktorum ilkinde 3ay dedi.bunda da ayni şekildekkimyasal da gerek yok demişti bi konuş bakalım rahim fln duzelmisse inşallah istedgn zamanda olur
hoşgeldin canım aramızaGünaydınlar aranıza katılabilirmiyim bende
7 haftalıkken kürtaj oldum 14 ocakda
kanda baktırdın mı tatlımmGünaydın
Bugün sabah yine gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Anlamadim gitti. Bat 16 ocakti. Kasık ağrıları ve sırt ağrım çok fazla.ağrıdan yatamadim tüm gece. Habire şu ictim. Zaten moral bozuk bide üstüne bu tam moral bozuldu.
hoşgeldin canım aramıza
günaydın canım neden sabah yapmadın sabahki ilk idrarla yapılan daha gerçekçi sonuç veriyormuşGünaydın kızlar.
Dün akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ikinci çizgi
Bu ay kısmet değilmiş demek ki..
canım doktora gitmiş miydin sen kan testi yaptırGünaydın
Bugün sabah yine gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Anlamadim gitti. Bat 16 ocakti. Kasık ağrıları ve sırt ağrım çok fazla.ağrıdan yatamadim tüm gece. Habire şu ictim. Zaten moral bozuk bide üstüne bu tam moral bozuldu.
Vildancım dr kurtajdan ne kdr sure sonra saglıklı gebelık olur dedı sanaİnş cnm sonlarımız olur
Yok göndermedik
Bende sorun yoksa
Korunmayı pek uzun düşünmüyorum
Herkes arayı çok açmayın diyor
aminn canım birlikte bebeklerımızın kac haftalık olduguunu neler hıssetıgımızı paylasacagız gunlerde olur ınsaşşaİnş Cnm sende
Birlikte gebelik mutluluklarımızı paylaşırız
Negüzel şükür hamile kalabiliyorsun
genelde kürtaj sonrası 3 ay korunmayı onerıyolar arkadasım ama ben korundum yıne hüsranVildancım dr kurtajdan ne kdr sure sonra saglıklı gebelık olur dedı sana
Keske hiç korunmasaydın benim arkadasımda kürtaj oldu çok pişman canım korundu suan 7 aydır olmuyorgenelde kürtaj sonrası 3 ay korunmayı onerıyolar arkadasım ama ben korundum yıne hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?