2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Geçmiş olsun cnm ya çok zor

Rabbim en kısa zamanda bizleri de sevindirsin
amiinn inşallah canım benimmm zor hemde çok yaşayınca anladım en son ki bebegım en çok üzendi beni kalp atışları küt kküt atıyordu hızlı gelısmıstı 4 bucu haftalıkken kese gozukmustu 5 hafta da kalp atısı ama sadece 8+5 e kadar durdu içimde
bu arada sana da gecmıs olsun ilk düşüğünmüuydu ne dedı doktrlar

İstedimiz zaman zaten hamile kalamoyoruz

Sağol cnm ilk düşügümdü

Patoroloji sonucum salı günü çıkacak

İstedimiz zaman zaten hamile kalamoyoruz

Sağol cnm ilk düşügümdü

Patoroloji sonucum salı günü çıkacak

ilk ve son olsun inşallah benımde son olsunnn
umudunu kırmak istemem ama patoloji sonucları bebegın neden düştüğüne dair pek bılgı vermıyor ve genelde doğal dusuk olarak cıkıyor ben görmedım kimsede.yanı sebebı yazmaz patolojıde eger bebegı genetıge gonderdıysenız onda bıseyler cıkabılır.

İnş cnm sonlarımız olur

Yok göndermedik

Bende sorun yoksa
Korunmayı pek uzun düşünmüyorum
Herkes arayı çok açmayın diyor

İnş cnm sonlarımız olur

Yok göndermedik

Bende sorun yoksa
Korunmayı pek uzun düşünmüyorum
Herkes arayı çok açmayın diyor
ben ilkinde korundum bıraktım hamile kaldım kimyasal oldu yani korunsan da bir korunmasanda ben oyle dusunuyorum yani ben korundumda yıne dusuk yaptım Allah yasatmasın ama bence 1 adetten sonra doktorumda temız derse ben bıle korunmayacagım doktorum 3 ay dıyor ben 1 adet olayım sorun yok rahım toplanmıs desın ve arastırma sonuclarım temız gelırse rahım fılmı cektırıp korunmayı bırakmayı dsunuyrm

Bende aynı senin gibi düşünüyorum cnm

Bakalım doktorumla konuşayım

6ay dıgen doktorlar bile oluyormuş

Bana dktorum ilkinde 3ay dedi.bunda da ayni şekildekkimyasal da gerek yok demişti bi konuş bakalım rahim fln duzelmisse inşallah istedgn zamanda olur

İnş Cnm sende
Birlikte gebelik mutluluklarımızı paylaşırız

Negüzel şükür hamile kalabiliyorsun

kanda baktırdın mı tatlımm

günaydın hanımlar yarında benim adet günüm kesin olcam ama adet belirtilerim var yani aynı

[QUOTcanm ildan_kalp_ibrahim, post: 44741012, member: 726750"]İnş Cnm sende
Birlikte gebelik mutluluklarımızı paylaşırız

Negüzel şükür hamile kalabiliyorum da bebeklerin oluyor

Günaydın kızlar.
Dün akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ikinci çizgi
Bu ay kısmet değilmiş demek ki..
günaydın canım neden sabah yapmadın sabahki ilk idrarla yapılan daha gerçekçi sonuç veriyormuş

canım doktora gitmiş miydin sen kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…