- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
canım sımdı 22 gün oldu 2.kürtajım bunda korunmayı dusunmuyorum tabı eger test sonuclarım temız gelırse suan yıne korunuyorum ama 3 gündr sankı hamıleymıısm gıbı hıssedıyorum o hamılelık belırtılerım var gibi anlamadım gitti hamılede olamam ki :SKeske hiç korunmasaydın benim arkadasımda kürtaj oldu çok pişman canım korundu suan 7 aydır olmuyorins senin olur seni bekletmez çok fazla
günaydın canım neden sabah yapmadın sabahki ilk idrarla yapılan daha gerçekçi sonuç veriyormuş
Senın hangi nedenden dı canım benım dr um hiç ara fln dıye bısey yok cok sacma bır inanış istedıgın zmn kalabilirsiniz dedı ondangenelde kürtaj sonrası 3 ay korunmayı onerıyolar arkadasım ama ben korundum yıne hüsran
Vildancım dr kurtajdan ne kdr sure sonra saglıklı gebelık olur dedı sana
İstersen hemen dedıCnm daha konuşamadım
Sana nededi doktor
aminn canım birlikte bebeklerımızın kac haftalık olduguunu neler hıssetıgımızı paylasacagız gunlerde olur ınsaşşa
istersen 2-3gün daha bekle öyle sabah yap bu sefer tatlımBilmem ki. Cok merak ettim yapayım dedim. Yarın sabah yine mi yapsam acaba?
kac haftalıktı canım senın bebişinİstersen hemen dedı
canım ılkı kese buyudu kalp atısı yoktu kanama ıle dustu ama parca kaldıgından kurtaj oldum (3 ay korundum )ıkıncısı kımyasaldı korunmadım son hamılelıgımdede 8+5 te kalbı durdu sımdı yıne korunmayı dusunmuyorum testler temız cıkarsa doktor 3 ay korunun dıyor da korununca da düştü yani yiyecek nasibi yokmuş dıyorumSenın hangi nedenden dı canım benım dr um hiç ara fln dıye bısey yok cok sacma bır inanış istedıgın zmn kalabilirsiniz dedı ondan
Anladım canım cok gecmiş olsun. . Benım ilktı ztn o da 8 hafta surdu bos gebelıkmişcanım ılkı kese buyudu kalp atısı yoktu kanama ıle dustu ama parca kaldıgından kurtaj oldum (3 ay korundum )ıkıncısı kımyasaldı korunmadım son hamılelıgımdede 8+5 te kalbı durdu sımdı yıne korunmayı dusunmuyorum testler temız cıkarsa doktor 3 ay korunun dıyor da korununca da düştü yani yiyecek nasibi yokmuş dıyorum
Canım korunma dusunmuyorum ancak benım korkum cok buyuk ya ikincide de boyle acılar yasarsam dıye kajrolıyorum dusunce ler uyutmuyor benı
canım ılkı kese buyudu kalp atısı yoktu kanama ıle dustu ama parca kaldıgından kurtaj oldum (3 ay korundum )ıkıncısı kımyasaldı korunmadım son hamılelıgımdede 8+5 te kalbı durdu sımdı yıne korunmayı dusunmuyorum testler temız cıkarsa doktor 3 ay korunun dıyor da korununca da düştü yani yiyecek nasibi yokmuş dıyorum
Cnm aynen aynı düşünceler bendede varCanım korunma dusunmuyorum ancak benım korkum cok buyuk ya ikincide de boyle acılar yasarsam dıye kajrolıyorum dusunce ler uyutmuyor benı
canım doktora gitmiş miydin sen kan testi yaptır
kanda baktırdın mı tatlımm
Doktora gittim ama ilgilenmedi ve sadece idrar testi yapti. Idrar testim negatif çıktı orda. Regl olmazsan iki hafta sonra gel dedi.
Hala regl olmadım ve hamilelik testi bugün negatif gösterdi pek anlamadim.
Allah bidaha yasatmasn cnm ya ben istanbulda olsam sorun yokta ığdırdayım. Nasi olucak bakalm annem alabilirmi pıhtılaşma için olan sonucumumerhaba kızlar aranıza yeni katıldım
yazın dikkatimi çekti canım bende arastırma yaptırıyorum genetık bolumunde benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar senden pıhtılasma ve kromozom için eşinden sadeece kromozom için alınmış.Bundan sonra ki sürecete baska tahlıller ısteyeceklerdır sonuclarını eline aldıktan sonra yaparlar.Benim pıhtı sonucum cıkmıs kromozom sonucunu beklıyorum senınde tam tersı olmus aslında krommozm uzun surer neyse bı kac gune pıhtı testınde cıkar :) sıkma canını ben 3.kaybımı yaşadım 8+5 kalbı durdu
bence sen direk acile gidip kan ver 5 ten sonra yarım saate cıkarKan almadı bakmadida. Gerek görmedi herhalde anlayamadim.
uAllah bidaha yasatmasn cnm ya ben istanbulda olsam sorun yokta ığdırdayım. Nasi olucak bakalm annem alabilirmi pıhtılaşma için olan sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?