2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Keske hiç korunmasaydın benim arkadasımda kürtaj oldu çok pişman canım korundu suan 7 aydır olmuyor ins senin olur seni bekletmez çok fazla
canım sımdı 22 gün oldu 2.kürtajım bunda korunmayı dusunmuyorum tabı eger test sonuclarım temız gelırse suan yıne korunuyorum ama 3 gündr sankı hamıleymıısm gıbı hıssedıyorum o hamılelık belırtılerım var gibi anlamadım gitti hamılede olamam ki :S

Senın hangi nedenden dı canım benım dr um hiç ara fln dıye bısey yok cok sacma bır inanış istedıgın zmn kalabilirsiniz dedı ondan
canım ılkı kese buyudu kalp atısı yoktu kanama ıle dustu ama parca kaldıgından kurtaj oldum (3 ay korundum )ıkıncısı kımyasaldı korunmadım son hamılelıgımdede 8+5 te kalbı durdu sımdı yıne korunmayı dusunmuyorum testler temız cıkarsa doktor 3 ay korunun dıyor da korununca da düştü yani yiyecek nasibi yokmuş dıyorum

Anladım canım cok gecmiş olsun. . Benım ilktı ztn o da 8 hafta surdu bos gebelıkmiş

Kizlar boyle bir sorun yasayan herkese oncelikle saglik sonra sabir diliyorum. Nasil guclu,kuvvetli,iradeli kadinlarsiniz...Allahim bi daha yasatmasin insallah.

Canım korunma dusunmuyorum ancak benım korkum cok buyuk ya ikincide de boyle acılar yasarsam dıye kajrolıyorum dusunce ler uyutmuyor benı
Cnm aynen aynı düşünceler bendede var

Galiba kuran istiharesi yaptırcam

canım doktora gitmiş miydin sen kan testi yaptır

Doktora gittim ama ilgilenmedi ve sadece idrar testi yapti. Idrar testim negatif çıktı orda. Regl olmazsan iki hafta sonra gel dedi.

Hala regl olmadım ve hamilelik testi bugün negatif gösterdi pek anlamadim.

Doktora gittim ama ilgilenmedi ve sadece idrar testi yapti. Idrar testim negatif çıktı orda. Regl olmazsan iki hafta sonra gel dedi.

Hala regl olmadım ve hamilelik testi bugün negatif gösterdi pek anlamadim.

Canim emin olmak icin saglik ocagina falan gidip kan testi yaptirsana icin icini yemez en azindan

Allah bidaha yasatmasn cnm ya ben istanbulda olsam sorun yokta ığdırdayım. Nasi olucak bakalm annem alabilirmi pıhtılaşma için olan sonucumu

Sonucuu alabilir mis.canim hangi hastane bilmiyorum da bana yakininiz hastaneden alabilir dediler bende yarin alacağım insallah
Allah bidaha yasatmasn cnm ya ben istanbulda olsam sorun yokta ığdırdayım. Nasi olucak bakalm annem alabilirmi pıhtılaşma için olan sonucumu
u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…