- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
Aynen zaman geçmiyor bi türlü uyuyamadım yine kaç saat dün bu kadar büyüttüğümün farkında değildim daha ilk deneme zaten ama bilinçaltıma yerleşmiş çoktan rüya falan görüyorum soğuk da almış olabilirim daha erken bence belirti için 2subat bat tarihim hic belirti yok beklediğim için zamanda geçmiyo stres yapıyorum
aynıyız seninle rüyama bile giriyo benimde 14 gün var daha bat tarihimeAynen zaman geçmiyor bi türlü uyuyamadım yine kaç saat dün bu kadar büyüttüğümün farkında değildim daha ilk deneme zaten ama bilinçaltıma yerleşmiş çoktan rüya falan görüyorum 
günaydın kızlar. ooh tatil günüm bugün.keyif yapıyorum
diş agrım gecti çok şükür ya.bat 8 gün kaldı bakalım ya
Aynen zaman geçmiyor bi türlü uyuyamadım yine kaç saat dün bu kadar büyüttüğümün farkında değildim daha ilk deneme zaten ama bilinçaltıma yerleşmiş çoktan rüya falan görüyorum 
aynıyız seninle rüyama bile giriyo benimde 14 gün var daha bat tarihime
nşallah canımBenimde 16 gün var çabucak geçer inşallah hayırlı haber getirir bize
bende bazen bazı seyleri.ona yoruyorum canım daha erken.amaDüşünmeyin kızlar. Ben de yapıyordum ama şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum. Hafif başım döndü akşam yemekte, eşim de sen kuruntu mu yapıyorsun acaba dedi. Fark ettim ki onu da geriyorum kendimi de. Benim bat bu cuma. Allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim geçelim.
beraber beklemek.ne güzelBenimde 16 gün var çabucak geçer inşallah hayırlı haber getirir bize
ayy o tezden kurtuldum yazın çok şükür.ne cektim beee:)Günaydın canım.
Ben de dünkü kar tatilini kullandım keyif için. Tüm gün miskinlik yaptım :)
Bugün de boş günüm, oturdum tezimi yazıyorum.
Günaydın canım.
Ben de dünkü kar tatilini kullandım keyif için. Tüm gün miskinlik yaptım :)
Bugün de boş günüm, oturdum tezimi yazıyorum.
ayy o tezden kurtuldum yazın çok şükür.ne cektim beee:)
valla miskinlik bazen iyi oluyor
Çok Şükür tez derdim olmadııNeee tez mi dediniz?Yaramı deşmeyin hatunlar
Çok haklısın canım ya adete çok var ama bende ay halsizim başım döndü falan diyorum bazen o da kesin hamileyim diye düşünüyor sanırım.Yani ağır kaldırma falan diyor.Korkuyorum hem ben hem de o hayal kırıklığına uğrar olmazsa kendimi daha suçlu hissederim.Bende dediğin gibi akışına bırakmaya karar verdim o yüzden takmamaya çalışıyorum.Düşünmeyin kızlar. Ben de yapıyordum ama şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum. Hafif başım döndü akşam yemekte, eşim de sen kuruntu mu yapıyorsun acaba dedi. Fark ettim ki onu da geriyorum kendimi de. Benim bat bu cuma. Allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim geçelim.
Ayy evet çok güzel yaaberaber beklemek.ne güzel
Normalde 1 ay ne kadar kısa geliyor insana şimdi de 10 güncük geçmek bilmiyor.Ben bazen adetten bikaç gün önce gidip aile hekimliğine bir kan versem mi diyorum.Regl geçmeyince dr kan almaz ama sanmıyorum yani.Beklicez mecburenBenim bat 27si şimdiden günler geçmek bilmiyor bakalım
Hoşgeldin canım, hamişler var maşallah sende bebek bekliyorsun değil mi var mı güzel haberler yada belirtilerrMerb kızlar. Ne zamandir giremiyordum. Nasılsınız? Varmış hamislerimiz inşaallah. :)
Çok haklısın canım ya adete çok var ama bende ay halsizim başım döndü falan diyorum bazen o da kesin hamileyim diye düşünüyor sanırım.Yani ağır kaldırma falan diyor.Korkuyorum hem ben hem de o hayal kırıklığına uğrar olmazsa kendimi daha suçlu hissederim.Bende dediğin gibi akışına bırakmaya karar verdim o yüzden takmamaya çalışıyorum.
Ayy evet çok güzel yaabelki aynı anda olur Tecrübelerimizi paylaşırız.Ben şimdiden alınacakların listesini felan bulmaya çalışıyorum bazen acaba ne alınıyor nasıl hazırlık yapılıyor falan falannn
Normalde 1 ay ne kadar kısa geliyor insana şimdi de 10 güncük geçmek bilmiyor.Ben bazen adetten bikaç gün önce gidip aile hekimliğine bir kan versem mi diyorum.Regl geçmeyince dr kan almaz ama sanmıyorum yani.Beklicez mecburen
Hoşgeldin canım, hamişler var maşallah sende bebek bekliyorsun değil mi var mı güzel haberler yada belirtilerr
Hosbuldum canım benim. Evet canım bekliyordum. Bir saat önce aldım çok şükür güzel haberini. Rabbim hepinize gostersin inşaallah :)Çok haklısın canım ya adete çok var ama bende ay halsizim başım döndü falan diyorum bazen o da kesin hamileyim diye düşünüyor sanırım.Yani ağır kaldırma falan diyor.Korkuyorum hem ben hem de o hayal kırıklığına uğrar olmazsa kendimi daha suçlu hissederim.Bende dediğin gibi akışına bırakmaya karar verdim o yüzden takmamaya çalışıyorum.
Ayy evet çok güzel yaabelki aynı anda olur Tecrübelerimizi paylaşırız.Ben şimdiden alınacakların listesini felan bulmaya çalışıyorum bazen acaba ne alınıyor nasıl hazırlık yapılıyor falan falannn
Normalde 1 ay ne kadar kısa geliyor insana şimdi de 10 güncük geçmek bilmiyor.Ben bazen adetten bikaç gün önce gidip aile hekimliğine bir kan versem mi diyorum.Regl geçmeyince dr kan almaz ama sanmıyorum yani.Beklicez mecburen
Hoşgeldin canım, hamişler var maşallah sende bebek bekliyorsun değil mi var mı güzel haberler yada belirtilerr
Ayy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHosb
Hosbuldum canım benim. Evet canım bekliyordum. Bir saat önce aldım çok şükür güzel haberini. Rabbim hepinize gostersin inşaallah :)
Yok canm aksine kan testinde çıkmamıştı reglime bir hafta kala. Evde yapılan ucuz testlerle öğrendim. Tabikideee seve sevee hazırım bütün sorular iniza :) amin canmm inşaallahAyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkan testiyle mi öğrendin reglin gecikmiş miydi? Soru yağmuruna kendini hazırlamışsındır dimi ya şaka biyana çok mutlu oluyorum bu haberlere, amin Allah isteyen herkese versin 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?