Kan testini nerde yaptırdın canım özelde mi.Yani reglin geçmediği halde yapıyorlar mı kan testi isteyince.Aile hekimine giderim belki diyorum da ocak sonunda.Yok canm aksine kan testinde çıkmamıştı reglime bir hafta kala. Evde yapılan ucuz testlerle öğrendim. Tabikideee seve sevee hazırım bütün sorular iniza :) amin canmm inşaallah
hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsınHosb
Hosbuldum canım benim. Evet canım bekliyordum. Bir saat önce aldım çok şükür güzel haberini. Rabbim hepinize gostersin inşaallah :)
Çok geçmiş olsunnn inşâallah bi daha aynı şeyleri yaşamasın düşük zamanlarımız seninle aynı benim ilki kimyasal düşük oldu ikincisinde ise kesin tani konulmadı ama ondan da değerlerim kendiliğinden düşmeye başladı sonra iğne oldu düşmesi uzayınca. Senin nasıl oldu düşüklerin kendiliğinden mi ben hiç kürtaj olmadım çok şükür.Merhaba herkese..2015ocakta ve aralıkta birer düsüğüm oldu genetik araştırma istedik ve pıhtılaşma için test istedik araştırma hastanesinden istanbulda kan verip ığdıra geldm evime genetik sonuçları almak için annem gtmis kromozom sonuclari ni vermişler sorun yk fakat pihtilasmayla alakalı farklı bi sonuç oluyor mu pihtilasmayla ilgili bilgisi olanlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim kizlar
Bende genetik bölümünde kan verdim aynı 2 tup benden 1 tüp eşinden aldılar ve eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık bizde ama kanları özel laboratuvara gönderiyorlar ordan geliyor hastaneye ama sonucu gene hastaneden alıyormuşsun biz yarın sonuçları alicaz inşallah ve genetik bölümündeki dra goturcez senide bilgilendiririm bakalım kan pıhtılaşma testi elime geçicekmi bence ayni yerden alınır ama kesin konuşmiyim yarın kısmetse sana daha net bişey söylerim şimdilik iyi gecelerrrBenim ilki ığdırdayım oldu 8haftalikken kürtaj 2.si istanbulda bn yazın istanbula gittgmde bana rahimde pıhtı var dedi bi doktor bu hamileligimde kan sulandırıcı ve gün aşırı bi kez iğne oldum fakat 9.haftaya kadar kalp atışı yoktu ve kese 8.haftadan snra gelişmedi maalesef kurtaj oldum arastrmaya gttm ve kan verdik doktor genetik bölüme gidin bütün testler yapılacak dedi ama bn 2tup eşim 1tup kan verdi bugün annem kromozom sonucunu almış kan verdim yerden ama pihtilasmayla. İlgili bi sonuç yok bn burdym istanbula gidemem yeni geldim sonucu araştırma hastanesinden kadın dogumdaysa nasi alicam(
Kan testini reglime bir hafta kala aşırı kaşık ağrısı ve mide bulantısı ile özel hastaye gittiğimde tedbir olarak yaptırmıştım. Kan testine kesin çıkar derler ya. Öyle olmadı. Değerim. 0.195ti. Sonra adet günü tekrar yaptım gene yoktu. İki gün geçti tekrar yaptım. Bukez bukac saat sonra gordum 2.ciZgiyi. Yarın gidip tekrar kan testi yaptıracağıZ.inşaallah.Kan testini nerde yaptırdın canım özelde mi.Yani reglin geçmediği halde yapıyorlar mı kan testi isteyince.Aile hekimine giderim belki diyorum da ocak sonunda.
Amin canım inşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın
günaydın canım bata kaç gün kala.yaptınGünaydın kızlar.
Dün akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ikinci çizgi
Bu ay kısmet değilmiş demek ki..
günaydın canım bata kaç gün kala.yaptın
aminnnnAmin canım inşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kısmet değilmiş canım üzülme herşeyin hayırlısı inşallah bidaki ay sana uğurlu gelir canım4 gün kala oluyor. Bat cuma, ben dün akşam salı akşamı yaptım.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldımBenim ilki ığdırdayım oldu 8haftalikken kürtaj 2.si istanbulda bn yazın istanbula gittgmde bana rahimde pıhtı var dedi bi doktor bu hamileligimde kan sulandırıcı ve gün aşırı bi kez iğne oldum fakat 9.haftaya kadar kalp atışı yoktu ve kese 8.haftadan snra gelişmedi maalesef kurtaj oldum arastrmaya gttm ve kan verdik doktor genetik bölüme gidin bütün testler yapılacak dedi ama bn 2tup eşim 1tup kan verdi bugün annem kromozom sonucunu almış kan verdim yerden ama pihtilasmayla. İlgili bi sonuç yok bn burdym istanbula gidemem yeni geldim sonucu araştırma hastanesinden kadın dogumdaysa nasi alicam(
kısmet değilmiş canım üzülme herşeyin hayırlısı inşallah bidaki ay sana uğurlu gelir canım
aranıza yeni katıldım kızlarr :)
3.kaybımı yaşadım 29 aralıkta 8+5 te kalbı durdugu ıcın aldılar miniğimi benden sanrım hala umutluyum şimdi genetik testlerı yaptırıyoruz pazartesı sonuclar elimizde olacak.Eger test sonucları temız cıkarsa rahım filmi cektırecegım doktor 3 ay korunma verdı ama ben temız cıkarsa korunmayı dusunmuyorum daha oncede korunmama ragmen yıne hüsranla bittiartık miiniğime kavusmak istiyorum hayırlısı ile.
Rabbim tez zamanda bana ve burdaki arkadaslarıma hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?