2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba herkese..2015ocakta ve aralıkta birer düsüğüm oldu genetik araştırma istedik ve pıhtılaşma için test istedik araştırma hastanesinden istanbulda kan verip ığdıra geldm evime genetik sonuçları almak için annem gtmis kromozom sonuclari ni vermişler sorun yk fakat pihtilasmayla alakalı farklı bi sonuç oluyor mu pihtilasmayla ilgili bilgisi olanlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim kizlar

Yok canm aksine kan testinde çıkmamıştı reglime bir hafta kala. Evde yapılan ucuz testlerle öğrendim. Tabikideee seve sevee hazırım bütün sorular iniza :) amin canmm inşaallah
Kan testini nerde yaptırdın canım özelde mi.Yani reglin geçmediği halde yapıyorlar mı kan testi isteyince.Aile hekimine giderim belki diyorum da ocak sonunda.

Çok geçmiş olsunnn inşâallah bi daha aynı şeyleri yaşamasın düşük zamanlarımız seninle aynı benim ilki kimyasal düşük oldu ikincisinde ise kesin tani konulmadı ama ondan da değerlerim kendiliğinden düşmeye başladı sonra iğne oldu düşmesi uzayınca. Senin nasıl oldu düşüklerin kendiliğinden mi ben hiç kürtaj olmadım çok şükür.
Bende karyotip ve trambofili4 testi yaptırdım yarın sonucu alicaz bildiğim kadarıyla Dr bana kan pıhtılaşması için gerekli tüm testleri isticez dedi oda trambofili4 içinde oluyormuş ama yarın genede detaylı sorucam bakalım yeterli mi bu testler sen hangi testi yaptirmistin pıhtılaşma için??
Hee bide yarın gene yazarım testleri bakalım ilave olursa paylaşırım

Benim ilki ığdırdayım oldu 8haftalikken kürtaj 2.si istanbulda bn yazın istanbula gittgmde bana rahimde pıhtı var dedi bi doktor bu hamileligimde kan sulandırıcı ve gün aşırı bi kez iğne oldum fakat 9.haftaya kadar kalp atışı yoktu ve kese 8.haftadan snra gelişmedi maalesef kurtaj oldum arastrmaya gttm ve kan verdik doktor genetik bölüme gidin bütün testler yapılacak dedi ama bn 2tup eşim 1tup kan verdi bugün annem kromozom sonucunu almış kan verdim yerden ama pihtilasmayla. İlgili bi sonuç yok bn burdym istanbula gidemem yeni geldim sonucu araştırma hastanesinden kadın dogumdaysa nasi alicam(

Bende genetik bölümünde kan verdim aynı 2 tup benden 1 tüp eşinden aldılar ve eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık bizde ama kanları özel laboratuvara gönderiyorlar ordan geliyor hastaneye ama sonucu gene hastaneden alıyormuşsun biz yarın sonuçları alicaz inşallah ve genetik bölümündeki dra goturcez senide bilgilendiririm bakalım kan pıhtılaşma testi elime geçicekmi bence ayni yerden alınır ama kesin konuşmiyim yarın kısmetse sana daha net bişey söylerim şimdilik iyi gecelerrr

Kan testini nerde yaptırdın canım özelde mi.Yani reglin geçmediği halde yapıyorlar mı kan testi isteyince.Aile hekimine giderim belki diyorum da ocak sonunda.
Kan testini reglime bir hafta kala aşırı kaşık ağrısı ve mide bulantısı ile özel hastaye gittiğimde tedbir olarak yaptırmıştım. Kan testine kesin çıkar derler ya. Öyle olmadı. Değerim. 0.195ti. Sonra adet günü tekrar yaptım gene yoktu. İki gün geçti tekrar yaptım. Bukez bukac saat sonra gordum 2.ciZgiyi. Yarın gidip tekrar kan testi yaptıracağıZ.inşaallah.

Günaydın kızlar.
Dün akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ikinci çizgi
Bu ay kısmet değilmiş demek ki..

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım
yazın dikkatimi çekti canım bende arastırma yaptırıyorum genetık bolumunde benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar senden pıhtılasma ve kromozom için eşinden sadeece kromozom için alınmış.Bundan sonra ki sürecete baska tahlıller ısteyeceklerdır sonuclarını eline aldıktan sonra yaparlar.Benim pıhtı sonucum cıkmıs kromozom sonucunu beklıyorum senınde tam tersı olmus aslında krommozm uzun surer neyse bı kac gune pıhtı testınde cıkar :) sıkma canını ben 3.kaybımı yaşadım 8+5 kalbı durdu

aranıza yeni katıldım kızlarr :)
3.kaybımı yaşadım 29 aralıkta 8+5 te kalbı durdugu ıcın aldılar miniğimi benden sanrım hala umutluyum şimdi genetik testlerı yaptırıyoruz pazartesı sonuclar elimizde olacak.Eger test sonucları temız cıkarsa rahım filmi cektırecegım doktor 3 ay korunma verdı ama ben temız cıkarsa korunmayı dusunmuyorum daha oncede korunmama ragmen yıne hüsranla bitti artık miiniğime kavusmak istiyorum hayırlısı ile.

Rabbim tez zamanda bana ve burdaki arkadaslarıma hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah

Günaydınlar aranıza katılabilirmiyim bende

7 haftalıkken kürtaj oldum 14 ocakda

Günaydın

Bugün sabah yine gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Anlamadim gitti. Bat 16 ocakti. Kasık ağrıları ve sırt ağrım çok fazla.ağrıdan yatamadim tüm gece. Habire şu ictim. Zaten moral bozuk bide üstüne bu tam moral bozuldu.

Geçmiş olsun cnm ya çok zor

Rabbim en kısa zamanda bizleri de sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…