AminHayırlı olsun cnmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi inşallah
bi anlat bakalım kaç gün geçti kan testi yaptırdın mı?
Dun adetime 5 gün vardı test yaptım ilk yarim saat tek çizgi vardı. Ve 1 saat sonra baktığımda çizgiler 2 tane olmuştu. Bu gün tekrar yaptım bu sefer ilk yarim saat tek cizgi vardı.40 dakka sonra çizgi iki tane olmuştu acik pembe bir çizgi daha eklenmişti. Adetime 4 gün var 2 gündür Mig de bulantısı sabahları, iki gündür de karnımda ağrılar var. Ve adetim de yada yaklaşınca hic ağrım olmazdı sessiz gelirdi adetim hic günü şaşmadı bu güne kadar 28 günde bir adet oluyorum. Altta foto attım tam gözükmüyor foto olduğu için ama bildiğin pembe yani Eki Görüntüle 1750277
Kizlar hamileyim galiba. Dun test yaptım adetime 5 gün kala ilk yarim saat tek çizgi vardı. Bir saat sonra ikinci çizgi belirdi acik pembe.bu gün tekrar denedim ilk yarim saat gene tek çizgi vardı bu sefer 40 dakka içinde ikinci çizgi belirdi. Adetime 4 gün var acaba geçmi algıladı. Hamileyim galiba. Foto atıyorum bakin çizgilere. Birde3 gündür migdem bulanıyor sabahları iki gündür de karnimda ağrılar var.ama normalde adetim sessiz sessiz gelir hic ağrım olmaz asla. 28 günde bir adet oluyorum adetim bu ayin 24 de.
Ben yokum
Canım 3 tl lik testler geçen ayda yapmistim onlarda ikinci çizgi hic çıkmamıştı. Onada ayni şekilde bakmistim. Bunda neden çıktı iki ayrı markanın denedim. Kaşıklarım sırtım ağırı yor.canım senin kullandığın test nasıl bir şey
bendeki 5 dk beklemen sonucu bakman lazım ondan sonraki sonuçlar geçersiz
bilgilerini ver ekleyelim canım :)
Belki geç algıladı. Belkide yeni olduğu için boyle oldu geçen ay olmadı boyle bir şey çünkü
Bilmem onu attım öğleden sonra esim çöpü attı bakmamıştımanladım canım benim hadi inşallah:)
kullanma talimatinda ne yazıyor çok merak ettim sakın yanlış anlama ama
Bilmem onu attım öğleden sonra esim çöpü attı bakmamıştım
Kizlar hamileyim galiba. Dun test yaptım adetime 5 gün kala ilk yarim saat tek çizgi vardı. Bir saat sonra ikinci çizgi belirdi acik pembe.bu gün tekrar denedim ilk yarim saat gene tek çizgi vardı bu sefer 40 dakka içinde ikinci çizgi belirdi. Adetime 4 gün var acaba geçmi algıladı. Hamileyim galiba. Foto atıyorum bakin çizgilere. Birde3 gündür migdem bulanıyor sabahları iki gündür de karnimda ağrılar var.ama normalde adetim sessiz sessiz gelir hic ağrım olmaz asla. 28 günde bir adet oluyorum adetim bu ayin 24 de.
TAmam canım yapicam günüm gelince teşekkürlerCanım umudunu kırmak istemem ama 10 dakika sonra çıkan sonuca inanmayın diyorlar. İstersen günün gelince yap yine.
Sağol canım teşekküler hayırlısı bakalım5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almak yanıltıcı olabilir. Yarım saat uzun bir süre.Guldemeti
Canım seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesinn :)TAmam canım yapicam günüm gelince teşekkürler
Yeterli mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?