2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

selam kızlar nasılsınız?yaa asırı iştahım var bugün ve regl öncesi hep tatlı istememe rağmen tam tersi ekşi ve acı istiyorum neden ola ki

Listeye beni de ekleyebilir misiniz? 2.5 yıllık evliyim. İlk gebelik olacak. 30 yaşındayım.

Sagolasin canım teşekkürler geçen ayda yaptım 10 saat sonra bile tek çizgiydi. Ama bu sefer öyle olmadi ben inanıyorum hamile olduguma ama rabbim bilir herşeyin hayırlısı ya

Hayır canım 3.olacak Ama ben diğerlerini planlı yapmadım ilk bebek evlendim 18 yaşın da idim yapmadık.küçüğüm diye 5 sene yapmayalım 23 olayım öyle olur dedik iki sene sonra supriz oldu kızım oldu 11 yaşında doğumdan sonra sibral taktırdım ama 23 yaşında iken sibral kaymış ve hamile oldugumu öğrendim. İkinci kızım 7 yaşında. Bu benim ilk planladigim bebek hep supriz ile geldiler beklemek zor geldi ve test yaptım sonuç iki çizgi kanda baktiricam inşallah o zaman belli olur

Oyy maş :)

İnş bizde annelik duygusunu yaşarız

Aldı bugün annem evt genetik bölümden dün vermemişler herhalde karışıklık olmuş aldık sonuçları internetten baktgm kadarıyla bnde var pıhtılaşma sorunu

Aldı bugün annem evt genetik bölümden dün vermemişler herhalde karışıklık olmuş aldık sonuçları internetten baktgm kadarıyla bnde var pıhtılaşma sorunu
Nasıl ya sanada trambofili4 e mi bakmış bende 4 tane hormon yazıyor karşısinda normal yazıyor sen nasıl anladın? ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…