selam kızlar nasılsınız?yaa asırı iştahım var bugün ve regl öncesi hep tatlı istememe rağmen tam tersi ekşi ve acı istiyorum neden ola ki
Listeye beni de ekleyebilir misiniz? 2.5 yıllık evliyim. İlk gebelik olacak. 30 yaşındayım.
valla benimde diyesim var hamileyim diye ama bende emin değilim daha 1 haftam varcanım ya sana
"ayyyyyyyyy inşallah hamilesindir"
yazasım çok ama valla emin değilim
Sagolasin canım teşekkürler geçen ayda yaptım 10 saat sonra bile tek çizgiydi. Ama bu sefer öyle olmadi ben inanıyorum hamile olduguma ama rabbim bilir herşeyin hayırlısı yaCanım seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesinn :)
Çünkü iki kez hamilelik yaşadım. Kisada olsa hep adetimden önce öğrendim bende basit testlerden kullandım ve ikisinde de silik çizgi çok geç çıktı aynı senin gibi hatta birini negatif sandım ve lavabodan çöpe atmak için aldığımda saatler sonra silik çizgiyi görmüştüm çok şaşırmış o ay kimyasal gebelik yaşadım.
İnşallah senin sağlıklı gebeliğin olur ama bence sen hamilesin çünkü hcg sıfır olsa o ikinci çizgi sabaha kadar beklet çıkmıyor tecrübeyle sabittir..
10 dkka sonrası asıl gerçek bence :))
Benimmi canım banami sordunİnş cnm .
Olursa ilkmi olacak
Hayır canım 3.olacakEvet cnm
Hayır canım 3.olacakAma ben diğerlerini planlı yapmadım ilk bebek evlendim 18 yaşın da idim yapmadık.küçüğüm diye 5 sene yapmayalım 23 olayım öyle olur dedik iki sene sonra supriz oldu kızım oldu 11 yaşında doğumdan sonra sibral taktırdım ama 23 yaşında iken sibral kaymış ve hamile oldugumu öğrendim. İkinci kızım 7 yaşında. Bu benim ilk planladigim bebek hep supriz ile geldiler beklemek zor geldi ve test yaptım sonuç iki çizgi kanda baktiricam inşallah o zaman belli olur
Amin canım inşallahOyy maş :)
İnş bizde annelik duygusunu yaşarız
Düzenli değil, o yüzden belirtemedim. Tahmini 23 Aralık desem olur mu? Bu arada teşekkürler :)ekledim canım :) bat nedir ?
Ben varım canımDüzenli değil, o yüzden belirtemedim. Tahmini 23 Aralık desem olur mu? Bu arada teşekkürler :)
Aldı bugün annem evt genetik bölümden dün vermemişler herhalde karışıklık olmuş aldık sonuçları internetten baktgm kadarıyla bnde var pıhtılaşma sorunu1 1607 Merhaba canım ben test sonuçlarını aldım ikisinide ayni yerden aldım pıhtılaşma için yapılan trambofili4 de var içinde en çok bakılan 4 tane pıhtılaşma için bakılan testler var ve tıbbi genetik Dr'u buz bunlara bakıyoruz en sık bakılanlar bunlar dedi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
Bundan sonrası gene kadın doğumcuyla görüşüçeksin dedi eğer isterse başka test onlar yapıyor dedi.
Sende bence nerden aldıysan kromozom testini oraya sor eğer drun istediyse yapılmıştır pıhtılaşma testi istemediyse yapılmamıştir.
Nasıl ya sanada trambofili4 e mi bakmış bende 4 tane hormon yazıyor karşısinda normal yazıyor sen nasıl anladın? ??Aldı bugün annem evt genetik bölümden dün vermemişler herhalde karışıklık olmuş aldık sonuçları internetten baktgm kadarıyla bnde var pıhtılaşma sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?