2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Nasıl ya sanada trambofili4 e mi bakmış bende 4 tane hormon yazıyor karşısinda normal yazıyor sen nasıl anladın? ??
FaktorII /protrombin(G20210A)
FaktorVLeiden (G1691A)(R506Q)
MHTFR(A1298C)
MHTFR(C677T)
bunlar yapıldı 2.ve 4.testin sonucunda heterezigot mutasyon yaziyo

kızlar sol kasımda ağrı bide batma oluyo bide akıntım var neden acaba

Attım şimdi bizimkiler net çekmemiş ama belli biraz:)
Canım dediğin gibi sende var galiba dra sormuş mu annen ne demiş acaba sen bunları bi baktir bence önemli olabilir benim kağıdın arkasında açıklama yazıyor hangi mutasyonun düşüğe sebep olduğu
bak senin için arkadaki açıklamyida çektim senin 1 ve 4. Sıradaki mutasyon lar galiba ve düşüge sebep olabiliyormuş

Eklentiler

• 20160121_005344.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Yk bugün baktiracak 2düsüğüm var zten cnm saolasn

3.ve 4.sıradaki benmki cnm derdimizi veren Allahım şifamizida verir inş.annem gostersn bana yollicak bnde burda doktor yok ama çevredeki illere gderm

kızlar bangır bangır bagırıyorum sizin için gidin 1 düşük iki kimyasal yasadım deyın kimse evraklara bakmıyor vs

Günaydın kızlar.
Benim bat cuma. Dün akşam peçetede hafif bir pembelik vardı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı.

bı kac saat ıdrara cıkma o sekılde yap canım sonuc alırsın keske erken gebelık testı alsaydın dırek cozum
sıvı tüketmelimiyim o zaman cnm tüketmeyeyim mi beni,m diğer gebeliğimde adet günü kopkoyu cıkmıştı o yuzden erken teste para vermek istemedim

sıvı tüketmelimiyim o zaman cnm tüketmeyeyim mi beni,m diğer gebeliğimde adet günü kopkoyu cıkmıştı o yuzden erken teste para vermek istemedim
sıvı tüket ama senı sıkıstırcak sekılde tuketme 1 saat sonra da yaparsın hayırlı haberlerını beklıyorum canım :9 senınle coşalım inşallahh bugunn

sıvı tüket ama senı sıkıstırcak sekılde tuketme 1 saat sonra da yaparsın hayırlı haberlerını beklıyorum canım :9 senınle coşalım inşallahh bugunn
aslında regl olucam büyük ihtimalle belirtiler o yönde bir de yumurtlama döneminde tek ilişki oldu yinede yapmak istedi cnm test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…