FaktorII /protrombin(G20210A)Nasıl ya sanada trambofili4 e mi bakmış bende 4 tane hormon yazıyor karşısinda normal yazıyor sen nasıl anladın? ??
Attım şimdi bizimkiler net çekmemiş ama belli biraz:)Eki Görüntüle 1750541
bak bu benim test sonucum Dr normal dedi bi sıkıntı yok sende Paylaş bakalım ne yaziyor
Canım dediğin gibi sende var galiba dra sormuş mu annen ne demiş acaba sen bunları bi baktir bence önemli olabilir benim kağıdın arkasında açıklama yazıyor hangi mutasyonun düşüğe sebep olduğuAttım şimdi bizimkiler net çekmemiş ama belli biraz:)
Yk bugün baktiracak 2düsüğüm var zten cnm saolasnCanım dediğin gibi sende var galiba dra sormuş mu annen ne demiş acaba sen bunları bi baktir bence önemli olabilir benim kağıdın arkasında açıklama yazıyor hangi mutasyonun düşüğe sebep olduğu
bak senin için arkadaki açıklamyida çektim senin 1 ve 4. Sıradaki mutasyon lar galiba ve düşüge sebep olabiliyormuş
3.ve 4.sıradaki benmki cnm derdimizi veren Allahım şifamizida verir inş.annem gostersn bana yollicak bnde burda doktor yok ama çevredeki illere gdermCanım dediğin gibi sende var galiba dra sormuş mu annen ne demiş acaba sen bunları bi baktir bence önemli olabilir benim kağıdın arkasında açıklama yazıyor hangi mutasyonun düşüğe sebep olduğu
bak senin için arkadaki açıklamyida çektim senin 1 ve 4. Sıradaki mutasyon lar galiba ve düşüge sebep olabiliyormuş
kızlar bangır bangır bagırıyorum sizin için gidin 1 düşük iki kimyasal yasadım deyın kimse evraklara bakmıyor vsDevlet hastaneleri ilk düşükte test yapmıyorlar sanırım özelde baktırabilirsin. Bende araştırmaya çalıştım ama özelde çok pahalı doktorlar hep ilk gebelikte olur bebek sağlıksız olduğu için düşmüştür dediler. Doğal bir şey dediler. Bende araştırmadan hamile kalmak istemiyordum ama elimden bir şey gelmiyor.ocak ayında kısmetse deneyeceğim allah gönlümüze göre verir inşallah
bı kac saat ıdrara cıkma o sekılde yap canım sonuc alırsın keske erken gebelık testı alsaydın dırek cozumbugün benim bat günümmm test aldım ama ilk idrarı kaçırdım nasıl yapcm şimdi
sıvı tüketmelimiyim o zaman cnm tüketmeyeyim mi beni,m diğer gebeliğimde adet günü kopkoyu cıkmıştı o yuzden erken teste para vermek istemedimbı kac saat ıdrara cıkma o sekılde yap canım sonuc alırsın keske erken gebelık testı alsaydın dırek cozum
sıvı tüket ama senı sıkıstırcak sekılde tuketme 1 saat sonra da yaparsın hayırlı haberlerını beklıyorum canım :9 senınle coşalım inşallahh bugunnsıvı tüketmelimiyim o zaman cnm tüketmeyeyim mi beni,m diğer gebeliğimde adet günü kopkoyu cıkmıştı o yuzden erken teste para vermek istemedim
aslında regl olucam büyük ihtimalle belirtiler o yönde bir de yumurtlama döneminde tek ilişki oldu yinede yapmak istedi cnm testsıvı tüket ama senı sıkıstırcak sekılde tuketme 1 saat sonra da yaparsın hayırlı haberlerını beklıyorum canım :9 senınle coşalım inşallahh bugunn
yerınde olsam bende yapardım canım yani bebek olacagıu zamanda adet olcakmıssın gıı bı oluyor ınsallah hamılesındıraslında regl olucam büyük ihtimalle belirtiler o yönde bir de yumurtlama döneminde tek ilişki oldu yinede yapmak istedi cnm test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?