- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Selam kızlar bisey sormak istiyorum bnm goguslerimden krem rengi bi sıvı geliyo bu kotu bisey mi acaba bilen duyan var mi
İşte bende doktorla konuşcak tim ama 7 hafta çok uzun süre bende Türkiye gidicem o zaman kontrol olayım dedim birde benim durumum biraz farklı idi vücut bebeği atmak istedi bunu öğrenmem lazım neden çünkü sağlıklı bi bebekti önceden belki rahim gebelik için fln hazırlamak lazımCnm biz seninle aynı kürtaj olduk
Bnde 14 ocakda
Benimde kanamam yok
Salı günü patoroloji sonucum çıkacak doktorumla konuşacagım
Bakalım ne diyecek
Ama sanırım ben pek düşünmüyorum korunmayı
Çünkü korunmasam hemen gebe kalmamın garantisi yok
Gebe kalırsam yine başıma gelirse
korunsamda gelecek onu biliyorum
Hayırlısı olsun diye dua edecegim ve eğer bende sorun yoksa sanırım korunmayacagım
İşte bende doktorla konuşcak tim ama 7 hafta çok uzun süre bende Türkiye gidicem o zaman kontrol olayım dedim birde benim durumum biraz farklı idi vücut bebeği atmak istedi bunu öğrenmem lazım neden çünkü sağlıklı bi bebekti önceden belki rahim gebelik için fln hazırlamak lazım
prolaktin hormonu yükselmiştir.doktora git canım gebeliğe engel olabiken bir durum buSelam kızlar bisey sormak istiyorum bnm goguslerimden krem rengi bi sıvı geliyo bu kotu bisey mi acaba bilen duyan var mi
Ben bu sabah adet oldum. Bat olarak 24 Şubat yazıp listenin sonuna ekleyebilirsiniz beni.
Canım senin adetin ne zaman ovulasyon testi değilde hamilelik testi yaptinmi merak ettimbende hala ses yok kızlar panik ,ç,ndeymm sanki yumurtlama mı yenı oluo dıe ovulasyn testi yaptm o da tek cizgi cıktı tek tek hep bende neden gelmioki adetm yaa kist de yoktuuu
bende hala ses yok kızlar panik ,ç,ndeymm sanki yumurtlama mı yenı oluo dıe ovulasyn testi yaptm o da tek cizgi cıktı tek tek hep bende neden gelmioki adetm yaa kist de yoktuuu
Bendede kist yok adetim hic gecikmez 28 günde bir yumurtlama günüm 11 ocak ben yumurtlama günümü biliyorum çünkü sağ kasigimda aşırı ağrı oluyor yürüyemiyorum hatta ama 24 saat sonra geçiyor o ağrıyaaaaaaaaa 15 ocak nereeeeeeeeeeee 23 ocak nereeeeeeeeeeeeeeeeee
canım tam 8 gün geçti
offf heveslendirmek istemiyorum ama kist de yoksa hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yok o anlamda demedim benim kramp giriyordu ya vücudum bebeği atmak istemiş yine aynı şekilde olabilir vücudum hazır olmayabilir 1 hafta kramp çektim doktorlar birsey bulamadi lar ve fazla bilgi vermiyorlar o yüzden bi tr doktora görünmekte fayda varBenimki de saglıklıydı
Canım bende 15 ocakta oldum benım ara ara leke seklinde kanamam oluyor.. Dr um eger haftaya kdr devam ederse ilac verecekmiş patolojı sonucum temiz cıktı benım ultrasona da gırdım ordada gayet temız dedı.. Senınde ilgili bir problem yok ne zmn kendını hazır hıssedrsen hamile kalabilirsin dedı bana .. Ancak ben cok korkuyorum. . Benım ki bos gebelıktı bir daha tekrarlarsa dıye içim içimi yıyor..
Canım bunu bilemezsin ki hem bu şekilde psikolojini bozarsin bi kere oldu diye yine olacak diyr birsey yok pozitif düşün beyin den geçirdiğimiz hersey vücudumuzu etkiliyor diye düşünüyorum bende beklemeyi düşünmüyorum fazla ama vücudum bebeği neden istemedi halla anlamış değilim ki istenen bir bebekti bem bi hafta kaldığım için son gece 2 kere ultrasona gördüm hep hareketlerini ve bu görüntü aklımdan gitmiyorCanım bende 15 ocakta oldum benım ara ara leke seklinde kanamam oluyor.. Dr um eger haftaya kdr devam ederse ilac verecekmiş patolojı sonucum temiz cıktı benım ultrasona da gırdım ordada gayet temız dedı.. Senınde ilgili bir problem yok ne zmn kendını hazır hıssedrsen hamile kalabilirsin dedı bana .. Ancak ben cok korkuyorum. . Benım ki bos gebelıktı bir daha tekrarlarsa dıye içim içimi yıyor..
Yok o anlamda demedim benim kramp giriyordu ya vücudum bebeği atmak istemiş yine aynı şekilde olabilir vücudum hazır olmayabilir 1 hafta kramp çektim doktorlar birsey bulamadi lar ve fazla bilgi vermiyorlar o yüzden bi tr doktora görünmekte fayda var
Canım bende 15 ocakta oldum benım ara ara leke seklinde kanamam oluyor.. Dr um eger haftaya kdr devam ederse ilac verecekmiş patolojı sonucum temiz cıktı benım ultrasona da gırdım ordada gayet temız dedı.. Senınde ilgili bir problem yok ne zmn kendını hazır hıssedrsen hamile kalabilirsin dedı bana .. Ancak ben cok korkuyorum. . Benım ki bos gebelıktı bir daha tekrarlarsa dıye içim içimi yıyor..
Canım bunu bilemezsin ki hem bu şekilde psikolojini bozarsin bi kere oldu diye yine olacak diyr birsey yok pozitif düşün beyin den geçirdiğimiz hersey vücudumuzu etkiliyor diye düşünüyorum bende beklemeyi düşünmüyorum fazla ama vücudum bebeği neden istemedi halla anlamış değilim ki istenen bir bebekti bem bi hafta kaldığım için son gece 2 kere ultrasona gördüm hep hareketlerini ve bu görüntü aklımdan gitmiyor
Kızlar bat 27 ocak cuma günü test yaptım birsey yoktu bir gün sonra hafif çizgi olmuştu kale almadim,bu sabah yaptım 2 saat sonra böyleydi ,sizde de böyle oldu mu umutlanmalimiyim?aranızda benzerini yaşayan var mı bilemedim ne dusunecegimi fotoda belirsiz sanırım ama pembe bir çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?