2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

İşte bende doktorla konuşcak tim ama 7 hafta çok uzun süre bende Türkiye gidicem o zaman kontrol olayım dedim birde benim durumum biraz farklı idi vücut bebeği atmak istedi bunu öğrenmem lazım neden çünkü sağlıklı bi bebekti önceden belki rahim gebelik için fln hazırlamak lazım

Benimki de saglıklıydı

Ben bu sabah adet oldum. Bat olarak 24 Şubat yazıp listenin sonuna ekleyebilirsiniz beni.

Selam kızlar bisey sormak istiyorum bnm goguslerimden krem rengi bi sıvı geliyo bu kotu bisey mi acaba bilen duyan var mi
prolaktin hormonu yükselmiştir.doktora git canım gebeliğe engel olabiken bir durum bu

bende hala ses yok kızlar panik ,ç,ndeymm sanki yumurtlama mı yenı oluo dıe ovulasyn testi yaptm o da tek cizgi cıktı tek tek hep bende neden gelmioki adetm yaa kist de yoktuuu

bende hala ses yok kızlar panik ,ç,ndeymm sanki yumurtlama mı yenı oluo dıe ovulasyn testi yaptm o da tek cizgi cıktı tek tek hep bende neden gelmioki adetm yaa kist de yoktuuu
Canım senin adetin ne zaman ovulasyon testi değilde hamilelik testi yaptinmi merak ettim

yaaaaaaaaa 15 ocak nereeeeeeeeeeee 23 ocak nereeeeeeeeeeeeeeeeee

canım tam 8 gün geçti

offf heveslendirmek istemiyorum ama kist de yoksa hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaaaaaaaaa 15 ocak nereeeeeeeeeeee 23 ocak nereeeeeeeeeeeeeeeeee

canım tam 8 gün geçti

offf heveslendirmek istemiyorum ama kist de yoksa hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bendede kist yok adetim hic gecikmez 28 günde bir yumurtlama günüm 11 ocak ben yumurtlama günümü biliyorum çünkü sağ kasigimda aşırı ağrı oluyor yürüyemiyorum hatta ama 24 saat sonra geçiyor o ağrı

Canım bende 15 ocakta oldum benım ara ara leke seklinde kanamam oluyor.. Dr um eger haftaya kdr devam ederse ilac verecekmiş patolojı sonucum temiz cıktı benım ultrasona da gırdım ordada gayet temız dedı.. Senınde ilgili bir problem yok ne zmn kendını hazır hıssedrsen hamile kalabilirsin dedı bana .. Ancak ben cok korkuyorum. . Benım ki bos gebelıktı bir daha tekrarlarsa dıye içim içimi yıyor..

Canım bunu bilemezsin ki hem bu şekilde psikolojini bozarsin bi kere oldu diye yine olacak diyr birsey yok pozitif düşün beyin den geçirdiğimiz hersey vücudumuzu etkiliyor diye düşünüyorum bende beklemeyi düşünmüyorum fazla ama vücudum bebeği neden istemedi halla anlamış değilim ki istenen bir bebekti bem bi hafta kaldığım için son gece 2 kere ultrasona gördüm hep hareketlerini ve bu görüntü aklımdan gitmiyor

Kızlar bata 3 gün kaldı dayanamsyıp test yaptım negatif zaten adet belirtilerimde başladı bu ay olmadı sanırım

Hm anladım cnm benim hiç öyle ağrıların olmadı

Az bi kan ve leke gelmişti

6.haftada kalp atışını duymuştum 7.haftada duyamadık

Cnm bence hiç korkma hep dua edelim

İnsanın başına tekrar gelecekse korunsada gelir

Ben inanmıyorum

Aynen cnm sana katılıyorum

Kızlar bat 27 ocak cuma günü test yaptım birsey yoktu bir gün sonra hafif çizgi olmuştu kale almadim,bu sabah yaptım 2 saat sonra böyleydi ,sizde de böyle oldu mu umutlanmalimiyim?aranızda benzerini yaşayan var mı bilemedim ne dusunecegimi fotoda belirsiz sanırım ama pembe bir çizgi var

Eklentiler

• 20160124_110621.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 51

Cnm inşş hamilesindir

Ucuz testler degilde hani şu 20 TL likler varya istersen bi ondan al bir daha yap

Ben ondan ögrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…