2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım ayni durum bende oldu. 4 gün kala yaptım test önce tek çizgi idi sonra saatler sonra ikinci çizgi çıktı.sonra tekrar yaptım ayni gün oda ilk bir saat hic başından kalkmadım tek çizgi vardı sonra yavaş yavaş ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım oda saatler sonra ikinci çizgi çıktı. Bu gün adet günüm 28 günde bir adet oluyorum. Asla günü geçmez yıllardır.bakalım bu gün adet olcakmiyim.sırası ile atıyorum foto sende bak canım.ama bu ikinci çizgi ler kesinlikle saatler sonra çıktı. İlk 5 veya 6 saat tek çizgi vardı canım. İnşallah hamilesindir. İnşallah bende bu gün adet olman. Birde ben geçen ay iki tane test yaptım saatler sonra bile hep tek çizgi vardı. Hatta geçen ayin testleri hala duruyor.ve hala tek çizgi onunda fotosunu atayim.en alttaki geçen ayin.canım fotoyu daha net cekemezmisin

Eklentiler

• P_20160119_151344.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 47
  • P_20160120_185859.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
  • P_20160121_125949.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 48
  • P_20160120_135034.webp
    9 KB · Görüntüleme: 47
Ayy canım çok teşekkür ediyorum insallah hamileyizdir, çöpe attık bile canım ..ama 2 saat sonra çıktı bende ,güzel haberlerini bekliyorum

çıkardım çöpten..bak bakalim

Eklentiler

• 20160124_132654.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 50

şansa bak benimde BAT 27 ocak ve bende sabah test yaptım tek çizgiydi 2-3 saat sonra öğlen baktığımda açık renk ikinci çizgi belirdi kızlar inşallah hamileyizdir ben ikinci çizgiyi görünce her ne kadar 10 dk sonra geçersiz desede umutlandım ne yalan söyleyeyim. erken gebelik testi var ya 5 gün önce %90 doğru sonuç diyor yarın ilk idrara onu yapacağım yine haber veririm sizde verin beraber seviniriz inşallah=)

Hadi inşallah

Canım varmı test fotosu bakalım

kızlar inanın bende anlamadım cuma sabah idrar testi yapmstm cıkmadı bişi silikde olsa göremedm. betaz bi akıntım var kızlar yumurtlama akıntısı gibi akıskan öyle anlıyamadm yazrın bidaha test yapıym dıorm. kist yok demişti doktorm en son gttiğimde yeni olustumu bilmiorm doktora gtmedm daha carsamba kan testi yapalm demişti doktorm

Yeni
kızlar inanın bende anlamadım cuma sabah idrar testi yapmstm cıkmadı bişi silikde olsa göremedm. betaz bi akıntım var kızlar yumurtlama akıntısı gibi akıskan öyle anlıyamadm yazrın bidaha test yapıym dıorm. kist yok demişti doktorm en son gttiğimde yeni olustumu bilmiorm doktora gtmedm daha carsamba kan testi yapalm demişti doktorm

Herkese merhabalar uzun süredir forumu takip ediyorum ama bugün bi arkadaşım sayesinde ancak üye olabildim. Öncelikle bebek isteyen tüm anne adayları için hayırlısını diliyorum hanımlar . 4 yıllık evliyim bende ve 3 aydır denemelerimiz devam ediyor. Umarım isteyen herkesin Mutlu haberlerini alırız.

Doktorum kurtajdan 40 gun sonra falan olursun demisti dedigi gibi de oldu. Beta hcg 10 gunde falan sifirlaniyormus.

yeni gelenlere hoşgeldin diyorum.ilk ay denememde olmadı kısmet bi dahaki aya artık

Hoşbuldum eyyay doktorum ilk üç ayı unut Dedi çünkü yumurtaların spermleri tanıma süreci vücut daha alışkın değil yumurta kendini koruyo Dedi o yüzden sabırlı ol Can'ım inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…