Canım ayni durum bende oldu. 4 gün kala yaptım test önce tek çizgi idi sonra saatler sonra ikinci çizgi çıktı.sonra tekrar yaptım ayni gün oda ilk bir saat hic başından kalkmadım tek çizgi vardı sonra yavaş yavaş ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım oda saatler sonra ikinci çizgi çıktı. Bu gün adet günüm 28 günde bir adet oluyorum. Asla günü geçmez yıllardır.bakalım bu gün adet olcakmiyim.sırası ile atıyorum foto sende bak canım.ama bu ikinci çizgi ler kesinlikle saatler sonra çıktı. İlk 5 veya 6 saat tek çizgi vardı canım. İnşallah hamilesindir. İnşallah bende bu gün adet olman. Birde ben geçen ay iki tane test yaptım saatler sonra bile hep tek çizgi vardı. Hatta geçen ayin testleri hala duruyor.ve hala tek çizgi onunda fotosunu atayim.en alttaki geçen ayin.canım fotoyu daha net cekemezmisinKızlar bat 27 ocak cuma günü test yaptım birsey yoktu bir gün sonra hafif çizgi olmuştu kale almadim,bu sabah yaptım 2 saat sonra böyleydi ,sizde de böyle oldu mu umutlanmalimiyim?aranızda benzerini yaşayan var mı bilemedim ne dusunecegimi fotoda belirsiz sanırım ama pembe bir çizgi var
Ayy canım çok teşekkür ediyorum insallah hamileyizdir, çöpe attık bile canım ..ama 2 saat sonra çıktı bende ,güzel haberlerini bekliyorumCanım ayni durum bende oldu. 4 gün kala yaptım test önce tek çizgi idi sonra saatler sonra ikinci çizgi çıktı.sonra tekrar yaptım ayni gün oda ilk bir saat hic başından kalkmadım tek çizgi vardı sonra yavaş yavaş ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım oda saatler sonra ikinci çizgi çıktı. Bu gün adet günüm 28 günde bir adet oluyorum. Asla günü geçmez yıllardır.bakalım bu gün adet olcakmiyim.sırası ile atıyorum foto sende bak canım.ama bu ikinci çizgi ler kesinlikle saatler sonra çıktı. İlk 5 veya 6 saat tek çizgi vardı canım. İnşallah hamilesindir. İnşallah bende bu gün adet olman. Birde ben geçen ay iki tane test yaptım saatler sonra bile hep tek çizgi vardı. Hatta geçen ayin testleri hala duruyor.ve hala tek çizgi onunda fotosunu atayim.en alttaki geçen ayin.canım fotoyu daha net cekemezmisin
çıkardım çöpten..bak bakalimCanım ayni durum bende oldu. 4 gün kala yaptım test önce tek çizgi idi sonra saatler sonra ikinci çizgi çıktı.sonra tekrar yaptım ayni gün oda ilk bir saat hic başından kalkmadım tek çizgi vardı sonra yavaş yavaş ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım oda saatler sonra ikinci çizgi çıktı. Bu gün adet günüm 28 günde bir adet oluyorum. Asla günü geçmez yıllardır.bakalım bu gün adet olcakmiyim.sırası ile atıyorum foto sende bak canım.ama bu ikinci çizgi ler kesinlikle saatler sonra çıktı. İlk 5 veya 6 saat tek çizgi vardı canım. İnşallah hamilesindir. İnşallah bende bu gün adet olman. Birde ben geçen ay iki tane test yaptım saatler sonra bile hep tek çizgi vardı. Hatta geçen ayin testleri hala duruyor.ve hala tek çizgi onunda fotosunu atayim.en alttaki geçen ayin.canım fotoyu daha net cekemezmisin
Canım ikinci çizgi var. Eğer ben bu gün hasta olmazsam yarında randevum var kadın doğuma.bakalım test bizimle dalga mi geçiyor.çıkardım çöpten..bak bakalim
Hadi bakalım güzel haberlerini almak nasip olsun ,ben de içinde hepimizeCanım ikinci çizgi var. Eğer ben bu gün hasta olmazsam yarında randevum var kadın doğuma.bakalım test bizimle dalga mi geçiyor.
Kızlar bat 27 ocak cuma günü test yaptım birsey yoktu bir gün sonra hafif çizgi olmuştu kale almadim,bu sabah yaptım 2 saat sonra böyleydi ,sizde de böyle oldu mu umutlanmalimiyim?aranızda benzerini yaşayan var mı bilemedim ne dusunecegimi fotoda belirsiz sanırım ama pembe bir çizgi var
Canım ayni durum bende oldu. 4 gün kala yaptım test önce tek çizgi idi sonra saatler sonra ikinci çizgi çıktı.sonra tekrar yaptım ayni gün oda ilk bir saat hic başından kalkmadım tek çizgi vardı sonra yavaş yavaş ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım oda saatler sonra ikinci çizgi çıktı. Bu gün adet günüm 28 günde bir adet oluyorum. Asla günü geçmez yıllardır.bakalım bu gün adet olcakmiyim.sırası ile atıyorum foto sende bak canım.ama bu ikinci çizgi ler kesinlikle saatler sonra çıktı. İlk 5 veya 6 saat tek çizgi vardı canım. İnşallah hamilesindir. İnşallah bende bu gün adet olman. Birde ben geçen ay iki tane test yaptım saatler sonra bile hep tek çizgi vardı. Hatta geçen ayin testleri hala duruyor.ve hala tek çizgi onunda fotosunu atayim.en alttaki geçen ayin.canım fotoyu daha net cekemezmisin
Hadi inşallahşansa bak benimde BAT 27 ocak ve bende sabah test yaptım tek çizgiydi 2-3 saat sonra öğlen baktığımda açık renk ikinci çizgi belirdi kızlar inşallah hamileyizdir ben ikinci çizgiyi görünce her ne kadar 10 dk sonra geçersiz desede umutlandım ne yalan söyleyeyim. erken gebelik testi var ya 5 gün önce %90 doğru sonuç diyor yarın ilk idrara onu yapacağım yine haber veririm sizde verin beraber seviniriz inşallah=)
Canım varmı test fotosu bakalımHadi inşallah
Canım varmı test fotosu bakalımşansa bak benimde BAT 27 ocak ve bende sabah test yaptım tek çizgiydi 2-3 saat sonra öğlen baktığımda açık renk ikinci çizgi belirdi kızlar inşallah hamileyizdir ben ikinci çizgiyi görünce her ne kadar 10 dk sonra geçersiz desede umutlandım ne yalan söyleyeyim. erken gebelik testi var ya 5 gün önce %90 doğru sonuç diyor yarın ilk idrara onu yapacağım yine haber veririm sizde verin beraber seviniriz inşallah=)
canım testin fotosunu çektim ama o kadar silik bir pembeki fotoda belli olmadıCanım varmı test fotosu bakalım
Sen benim testlere baktinmi pekicanım testin fotosunu çektim ama o kadar silik bir pembeki fotoda belli olmadı
Bendede kist yok adetim hic gecikmez 28 günde bir yumurtlama günüm 11 ocak ben yumurtlama günümü biliyorum çünkü sağ kasigimda aşırı ağrı oluyor yürüyemiyorum hatta ama 24 saat sonra geçiyor o ağrı
Baktım tatlım senin ilk iki test gibi benimkide ışıkta seçiliyor sadececanım testin fotosunu çektim ama o kadar silik bir pembeki fotoda belli olmadı
Doktorum kurtajdan 40 gun sonra falan olursun demisti dedigi gibi de oldu. Beta hcg 10 gunde falan sifirlaniyormus.@Vildan_kalp_ibrahim @Hosbesli Nasılsıniz kızlar kurtaj dan sonra durumlar nasıl bekelyecekmisiniz yoksa çalışmalara devam mı ben ocak 15 de oldum 3 günden beri kanama yok biz şimdi ne zaman regl olacaz doktor randevuyu 6 hafta sonraya verdi
Hosbulduk cnmyeni gelenlere hoşgeldin diyorum.ilk ay denememde olmadı kısmet bi dahaki aya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?