Anladım canim zaten kurtajdan bi hafta içinde goguslerim şişkinliği indi eski haline döndüDoktorum kurtajdan 40 gun sonra falan olursun demisti dedigi gibi de oldu. Beta hcg 10 gunde falan sifirlaniyormus.
inşallah canım.bende çikolata kisti var doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi.yani ondan canım sıkılıyor işte ama hayırlısı tabiHoşbuldumeyyay doktorum ilk üç ayı unut Dedi çünkü yumurtaların spermleri tanıma süreci vücut daha alışkın değil yumurta kendini koruyo Dedi o yüzden sabırlı ol Can'ım inşallah güzel haberlerini alırız
inşallah canım.bende çikolata kisti var doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi.yani ondan canım sıkılıyor işte ama hayırlısı tabi
Oo yeah. Arkadas bizden bayanlar. Daha dune kadar ben cocuga nasil bakarim nasil yeterim diyen, simdilerde guzel niyetler bu yola bas koydu. Senin icin mutluyum gururluyum arkadaşım:) @yesa1 seni de listemize eklesin. Yasin, bat tarihin, ilk cocuk vs.bilgilerini ilet kuzu. Nasipse hep birlikte iyi haberleri beklicez.Herkese merhabalar uzun süredir forumu takip ediyorum ama bugün bi arkadaşım sayesinde ancak üye olabildim. Öncelikle bebek isteyen tüm anne adayları için hayırlısını diliyorum hanımlar. 4 yıllık evliyim bende ve 3 aydır denemelerimiz devam ediyor. Umarım isteyen herkesin Mutlu haberlerini alırız.
Selam kizlar... bende 15 ocakta düşük yaptim 6 haftalikti bebegim.. kurtaj olmadim doktorum kendin dusuk yapabilirsin dedi oyle de oldu.8 gun adet görür gibi düşük yaptim.. cok şükür iyiyim muayene oldum birsey kalmamis.doktorum 2 ay dinlen dedi. 1 ay sonra folik asite baslayacagim insallah...simdilik benden bu kadar..
Ya Canımsın evet bendim dimi onları diyenOo yeah. Arkadas bizden bayanlar. Daha dune kadar ben cocuga nasil bakarim nasil yeterim diyen, simdilerde guzel niyetler bu yola bas koydu. Senin icin mutluyum gururluyum arkadaşım:) @yesa1 seni de listemize eklesin. Yasin, bat tarihin, ilk cocuk vs.bilgilerini ilet kuzu. Nasipse hep birlikte iyi haberleri beklicez.
Olacak insallah. Kalbimizi,kafamizi temiz rahat tutalim hayirlisiyla olcak. Sonra burada ki grubun ismini degistirmeli. Birak bi keyif kahvesi,wc.ye gidemeyen bayanlar olucazYa Canımsın evet bendim dimi onları diyenama şimdi hazırım ve bekliyorum bu yıl bizim yılımız olsun inşallah
Olacak insallah. Kalbimizi,kafamizi temiz rahat tutalim hayirlisiyla olcak. Sonra burada ki grubun ismini degistirmeli. Birak bi keyif kahvesi,wc.ye gidemeyen bayanlar olucaz
Cnm hosgeldin hersey yolunda miSelam kizlar... bende 15 ocakta düşük yaptim 6 haftalikti bebegim.. kurtaj olmadim doktorum kendin dusuk yapabilirsin dedi oyle de oldu.8 gun adet görür gibi düşük yaptim.. cok şükür iyiyim muayene oldum birsey kalmamis.doktorum 2 ay dinlen dedi. 1 ay sonra folik asite baslayacagim insallah...simdilik benden bu kadar..
günaydın kızlarrrr
çok çok çok heyecanlıyım nisanda çalışmalara başlayacaktık ama şubatta başlamaya karar verdik
hakkımızda hayırlısı :)
günaydın kızlar günüm hala regil olmadım çok heycalı ediselym varmı yok mu acaba kisten mi dye kafayı yiyorum
inş pekte ümitlenmek istemiyorum ama kisten olabilir doktoru bile aramdaım ne yapcağım blmyoru test yapmadık sonucu da üzülme ihtimalm çok yüksek ne bilym yaGunaydiin. Ayy guzel haberlerini alalim insallah :)
inş pekte ümitlenmek istemiyorum ama kisten olabilir doktoru bile aramdaım ne yapcağım blmyoru test yapmadık sonucu da üzülme ihtimalm çok yüksek ne bilym ya
öyle yapcam untmaya calşyrm walla sancılanıyorum ama tık yok bakalım nasipOlsun canim sen kotu ihtimale hazirla kendini, eger olursa guzel bir hediye olur:) Biraz daha bekle sonra yaparsin cok dusunmemeye calis.
günaydın kızlar yeşim nasıl oldun canım adet sancıların bitti mi :)Gunaydin herkese :)
Yaa bizim de mart basi ama dun bi gel git yasamadik degil hani erkene mi alsak diyeHayirlisi olsun insallah canim :)
Gunaydin herkese :)
Yaa bizim de mart basi ama dun bi gel git yasamadik degil hani erkene mi alsak diyeHayirlisi olsun insallah canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?