2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

sağol canım..en sonunda kandırdım ben, sende erkene al bence. hemen olup olmayacağı belli değil ertelemenin bi anlamı yok bence :)

Doktor 3-4 ay dedigi icin 4 ay dolsun icim rahat etsin diyorum ama bakalim canim. Bir yandan da vermek istedigim son 5 kilom var. Bu 1 ayda verebildigim kadar vereyim diyorum bakalim kismet yaa :)

Gunaydin canim :) Supersin vallaha bu enerjin nesen motivasyonun hiiiic bitmesin :) Sorma yaa zaman yaklasiyo gunler cok hizli geciyo ve insan asiri heyecanlaniyor farkedince. Guzel seyler yasayalim insallah :)

Gunaydin canim :) Supersin vallaha bu enerjin nesen motivasyonun hiiiic bitmesin :) Sorma yaa zaman yaklasiyo gunler cok hizli geciyo ve insan asiri heyecanlaniyor farkedince. Guzel seyler yasayalim insallah :)
Umarım canımmm :))
Senin daha da az kaldı yaa, nasıl dayanıyorsun

kızlar ben dayanmıycam doktoru aryacam ben ya 2 gün geçmişti aradım bekle dedi 6 gün oldu aryım mı

Bitti bitti kuzum bu seferde soguk alginligi geldi. Vallahi kendimi cope atasim var yaa Bu nedir boyle arka arkaya... Sen nasilsin ?
aynen ya hastalıklardan kurtulamıyoruz yaşlılardan beter olduk :) benimde ağrılarım tam geçmesede daha iyiyim çok şükür :)

Umarım canımmm :))
Senin daha da az kaldı yaa, nasıl dayanıyorsun

Ya cok heyecanli ama kilo konusu ve doktorun 3-4 ay demesi beni bekletiyo :) Daha guzel olacak, daha iyi daha saglikli olacak diye diye... Bakalim bi de bu isin hamileligi bekleme kismi var daha oncesi bu kadar heyecanliysa... :)

Ya cok heyecanli ama kilo konusu ve doktorun 3-4 ay demesi beni bekletiyo :) Daha guzel olacak, daha iyi daha saglikli olacak diye diye... Bakalim bi de bu isin hamileligi bekleme kismi var daha oncesi bu kadar heyecanliysa... :)
Sorma yaa olacak mı olmayacak mı heyecanı :) Aslında iste takmamak ve düsünmemek lazım cok etkiliyormus ya hamile kalmayı ama insanın elinde degil tabi :)

Bugün adet oldum ama tam 38 gün oldu. Ve aşırı kramp ve ağrılarım var. İki aydır 38 günde bir adet oluyorum. Neden acaba?

Sorma yaa olacak mı olmayacak mı heyecanı :) Aslında iste takmamak ve düsünmemek lazım cok etkiliyormus ya hamile kalmayı ama insanın elinde degil tabi :)

Ya o kesinlikle dogru ben cok inaniyorum. Bi cok insandan ne zaman 'amaan olursa olur kismet' deyip dusunmedigim zamanda oldu diye duydum. Stres cok cok etkiliyo.

evet cok zor canım düşünmemek ama inşallah yani istiyorumartık gervekten cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…