günaydın kızlar yeşim nasıl oldun canım adet sancıların bitti mi :)
sağol canım..en sonunda kandırdım ben, sende erkene al bence. hemen olup olmayacağı belli değil ertelemenin bi anlamı yok bence :)
Hanımlaar hepinize günaydıın! Çoook mutlu bir hafta olsun, bebiş haberleri alalım bol bol
Hafta sonu oldukca yogun gectiginden yazılanları pek takip edemedim.
Şaka maka günler hızlıca geciyor. Şubat başında folik asite başlamam gerek, malum mayısa 3 ay kalmıs oluyor. Bi heyecan sardı bunu fark edince
Kilo vermeye de başladım, yavaş yavaş da olsa sanırım mayısa kadar istedigim kiloya ulasabilecegim
Umarım canımmm :))Gunaydin canim :) Supersin vallaha bu enerjin nesen motivasyonun hiiiic bitmesin :) Sorma yaa zaman yaklasiyo gunler cok hizli geciyo ve insan asiri heyecanlaniyor farkedince. Guzel seyler yasayalim insallah :)
aynen ya hastalıklardan kurtulamıyoruz yaşlılardan beter olduk :) benimde ağrılarım tam geçmesede daha iyiyim çok şükür :)Bitti bitti kuzum bu seferde soguk alginligi geldi. Vallahi kendimi cope atasim var yaaBu nedir boyle arka arkaya... Sen nasilsin ?
Umarım canımmm :))
Senin daha da az kaldı yaa, nasıl dayanıyorsun
kızlar ben dayanmıycam doktoru aryacam ben ya 2 gün geçmişti aradım bekle dedi 6 gün oldu aryım mı
aradım çağırdı doktor öğlenden sonra gtcemBi test yap yarin sabah bence once canim. Negatif cikarsa 2-3 gun daha bekleyip ararsin doktorunu.
Sorma yaa olacak mı olmayacak mı heyecanı :) Aslında iste takmamak ve düsünmemek lazım cok etkiliyormus ya hamile kalmayı ama insanın elinde degil tabi :)Ya cok heyecanli ama kilo konusu ve doktorun 3-4 ay demesi beni bekletiyo :) Daha guzel olacak, daha iyi daha saglikli olacak diye diye...Bakalim bi de bu isin hamileligi bekleme kismi var daha oncesi bu kadar heyecanliysa... :)
Sorma yaa olacak mı olmayacak mı heyecanı :) Aslında iste takmamak ve düsünmemek lazım cok etkiliyormus ya hamile kalmayı ama insanın elinde degil tabi :)
aradım çağırdı doktor öğlenden sonra gtcem
Bugün adet oldum ama tam 38 gün oldu. Ve aşırı kramp ve ağrılarım var. İki aydır 38 günde bir adet oluyorum. Neden acaba?
hoşbuldum canım yolunda her şey :) bazen bebekleri görünce duygulanıyorum..inşallh en kıza zamanda hepimiz tekrar sağlıklı hamilelik yaşarız..sen nasılsın iyi oldun muCnm hosgeldin hersey yolunda mi
bakalım heycan doruktaBi git bakalim canim ne diyecek.
evet cok zor canım düşünmemek ama inşallah yani istiyorumartık gervekten cunkuCanım kesinlikle kendini strese sokmamalısın benim arkadaşımın yengesinde de vardı ve gerçekten düşünmeyi bıraktığı ay hamile kaldı çok zor düşünmemek ben de kendimi telkin ediyorum ama sanırım sırrı çok düşünmemek bu işin umarım bir an önce hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun
Kızlar ben malesef adet oldum, bu aydan o kadar ümitliydim kiyesa canım benim bat ı 23 Şubat olarak değiştirebilirsin..
Altı ay önce muane olduğumda birşey cikmamisti.Canim kistin var miydi? Yok diye biliyorsan da mutlaka doktora git muayene etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?