- 24 Ocak 2016
- 35
- 40
- 3
- 35
Ben hiç yumurtlama günlerine inanmıyorum
Ozaman kafaya çok takıyorsun olacaksa da olmuyor.
Ben evliligimin 7.ayında hamile kalmıştım
Ozamana kadar hep takip ettim heray negatif.
7.ay dedimki buay eşim beni ne zaman isterse ben onu ne zaman istersem olucam dedim.
Böyle yapınca hamilelik beklemiyorsun ve kafaya takmıyorsun
No stress .
Hiç öyle ayaklarımıda dikmedim.:)
Hemen kalktım ve kocacımla sarılarak uyumuştum.
Diğer aylar hep dikmiştim
Ve şuna inandım Rabbim ne zaman nasip ederse daha yaşımız genç
Dedim ve adetimi bekledim.
Sonuç pozitif.
Diğer aylar hep hamileliği beklerdim.
Şuandada çalışmalara başladık
Benim elimde değil Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman tekrar meleğim gelecek.
Gelmeyeceksede Rabbimin vardır bir bildiği
Bizim bilmediğimiz.
Rabbim verecekse yumurtlamadıgın zamanda da verecek.
Vermeyecekse yumurtladıgın gündede vermeyecek
ŞİMDİ KAN TESTİ VERDİM KIZLAR DOKTORUM ÇOK UMUTLU KONUŞTU ŞİMDİ KANDA BİLE ÇIKMA 10 GÜN SONRA KESN ÇIKAR DEDİ YARIN SAAT 11 DE ALICAM SONUÇLARI
Canim daha bisi yok felmio. Dun evde yumurtlama testi vardi yaptm pozitif cikti ondan umudum kalmadi gec yumurtladiimdan sanirim ondan gelmedi. Akintimda cok fazla zaten yumurtluorm galiba. Aksam genedw idrar testi yapiim diorm. Ama umudum kalmadi. Dun birliktelk olmustu ondan sonra test yapmstm dün tutarmi bilmiormkendidebilmiyor BAT 15 OCAK daha değil
ryhn313 BAT 20 OCAK daha değil
@Busra BAT 21 OCAK daha değil
Guldemeti BAT 24 OCAK daha değil (kan tahlili sonuç bekliyor)
@balbademlinuga 24 OCAK daha değil
@Nill41 BAT 25 OCAK daha değil
kızlar var mı bi gelişme?
EVET İLK :)İlkse çok heyecan oluyor :)
Teşekkür ederm canm çok sağolun rabbim burda isteyn herkeze versin içinde bana :)Can'ım senin için dua edicem umarım hayırlı sonuçlar alırsın.
walla çok sevinemiyorum korkuyoru ya çıkmasa ma oyle olsa doktor böyle konuşmazdıSenin heyecanını anlıyorum inş herşey çok güzel olur cnm
Canım inşalalh hamiş sindir hayırlısı ile haberini bekliyoruzŞİMDİ KAN TESTİ VERDİM KIZLAR DOKTORUM ÇOK UMUTLU KONUŞTU ŞİMDİ KANDA BİLE ÇIKMA 10 GÜN SONRA KESN ÇIKAR DEDİ YARIN SAAT 11 DE ALICAM SONUÇLARI
Selamlar kızlar.
Benim de regl bugün yarın biter. Ovulasyon testi siparişi verdim. Kullanmaya başlayacağım.
canım lady timer diye bir uygulama var kullanıyor musun onu?
çok merak ediyorum oranın dediği yumurtlama günleri ile bu ovulasyon testi aynı sonuçları verecek mi?
Eğer kullanıyorsan deneyimlerini yazabilir misin?
amin inş bakalım yarın ola hayır olaCanım inşalalh hamiş sindir hayırlısı ile haberini bekliyoruz
Bende tutuyor mu diye denemek istiyorum sirf meraktan
kafalar aynı çalışıyor valla :)
yaz mutlaka denersen:)
boza bi baksin bakalim ben daha yeni siparis verecegim anca haftaya baslarim. Zaten su anda reglim tam yumurtlama donemi yakin bakalim ne olacak :)
canım lady timer diye bir uygulama var kullanıyor musun onu?
çok merak ediyorum oranın dediği yumurtlama günleri ile bu ovulasyon testi aynı sonuçları verecek mi?
Eğer kullanıyorsan deneyimlerini yazabilir misin?
Bende alayim diyorum boza netten ovulasyon+gebelik testi set yapmislar o sekilde. Bi deneyeyim subatta tutacak mi acep :)
Kızlar çıkar o zaman bu gün deme
Onu kullanmıyorum cycle diye bir uygulama kullanıyorum ancak onun verdiği tarihler ile geçen ay tutmadı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?