2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar regl olan herkes için öncelikle hayırlısı olsun moralinizi yüksek tutun. Benimde adetime iki gün var ve adet Ağrı'larım başladı normalde çok düzenli gelir. Gelirse bir iki gün erken gelir geciktiği yıllardır hiç olmadı ama bende bu aydan ümidimi kestim gibi hamilelik belirtisi kişiden kişiye göre değişiyormuş ama bende belirtisi Nasıl olur diye düşünmekten çok yoruldum. Sanırım Vildan çok haklı insan düşünmeden duramıyor ama oluruna bırakmak lazım umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bebek isteyen çok kişiyiz bu insana büyük destek oluyormuş kendinizi üzmeyin..

Canim daha bisi yok felmio. Dun evde yumurtlama testi vardi yaptm pozitif cikti ondan umudum kalmadi gec yumurtladiimdan sanirim ondan gelmedi. Akintimda cok fazla zaten yumurtluorm galiba. Aksam genedw idrar testi yapiim diorm. Ama umudum kalmadi. Dun birliktelk olmustu ondan sonra test yapmstm dün tutarmi bilmiorm

Senin heyecanını anlıyorum inş herşey çok güzel olur cnm

Selamlar kızlar.
Benim de regl bugün yarın biter. Ovulasyon testi siparişi verdim. Kullanmaya başlayacağım.

Bende alayim diyorum boza netten ovulasyon+gebelik testi set yapmislar o sekilde. Bi deneyeyim subatta tutacak mi acep :)

canım lady timer diye bir uygulama var kullanıyor musun onu?

çok merak ediyorum oranın dediği yumurtlama günleri ile bu ovulasyon testi aynı sonuçları verecek mi?

Eğer kullanıyorsan deneyimlerini yazabilir misin?

Bende tutuyor mu diye denemek istiyorum sirf meraktan

KızlarHCG ve TSH bunların istemiş doktor tahlilde HCG daha çıkmamış ama TSH cıkmış sonuç olarak TSH çıktıysa az sonra HCG de çıkar heralde deme

canım lady timer diye bir uygulama var kullanıyor musun onu?

çok merak ediyorum oranın dediği yumurtlama günleri ile bu ovulasyon testi aynı sonuçları verecek mi?

Eğer kullanıyorsan deneyimlerini yazabilir misin?

Onu kullanmıyorum cycle diye bir uygulama kullanıyorum ancak onun verdiği tarihler ile geçen ay tutmadı mesela.

Bende alayim diyorum boza netten ovulasyon+gebelik testi set yapmislar o sekilde. Bi deneyeyim subatta tutacak mi acep :)

Aynen öyle aldım ben de. Geçen ay arkadaşımdan kalanları kullanmıştım 17. Gün bile görememiştim çift eşit çizgiyi. Bakalım bu ay ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…