2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bende alayim diyorum boza netten ovulasyon+gebelik testi set yapmislar o sekilde. Bi deneyeyim subatta tutacak mi acep :)

Sırf meraktan aldım netten bir sürü de var içinde. bende merak edip tutuyo mu diye. o gün ovulasyon gunum olması lazımdı tuttu çift çizgi çıktı gebelik testi gibi çok heyecanlı kendime oyuncak buldum galiba :)

Ne kadar oldu kan vereli? 2 saate falan çıkar.
Canım sabah verdim yarin doktorun odasından al dedi sonuçları bazı sonuçlar cıkmış bazıları çıkmamış saat 5 e kadar çıkarmı ya internetten bakıyorum sonuçlara

hoşbuldum canım yolunda her şey :) bazen bebekleri görünce duygulanıyorum..inşallh en kıza zamanda hepimiz tekrar sağlıklı hamilelik yaşarız..sen nasılsın iyi oldun mu
Ben guzduzleri iyiyim aslında gece hep geliyor aklıma uyku tutmuyor asla bende dizi fln izliyorum gözlerim artık kapanıyor yoksa kafamı yastığa koyup rahat uyumak yok

Kızlar bat 27 ocak yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ki bende pıhtılaşma sorunu varda en kısa sürede öğrenmek istiyorum iğneye başlayacağım hamileysem

Kızlar bat 27 ocak yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ki bende pıhtılaşma sorunu varda en kısa sürede öğrenmek istiyorum iğneye başlayacağım hamileysem

Can'ım merhaba adetine 2 gün kala kanda çıkıyor diyolar. Yaptırabilirsin yani hayırlısı olsun inşallah

KIZLAR BU KANDA DEĞER KAÇ OLMASIN GEREKİYOR BANA HEMEN CEVAP VERİN LUTFEN

İşlem Adı Sonuç Sonuç Birimi Referans DeğeRİ
25/01/2016 Beta-hCG (total hCG) <2.0 olmayan : 0 - 4

Yeni
İşlem Adı Sonuç Birimi Referans DeğeRİ
25/01/2016 Beta-hCG (total hCG) <2.0 olmayan : 0 - 4

BENM DEĞER BU KIZLAR

Güzelim benim bildiğim Hcg değeri hamile değilsen 0 veya sıfırın altında oluyo yani sıfırın üstünde çıkan değer için hamilelik var diyolar ama yine de tam bir bilene danış istersen
Aynen bende değerlerim baktm önceki hep sıfırn altından bu yüksek ve refarans değeri verilmiş diğerlerinde verilmemiş bile

Aynen bende değerlerim baktm önceki hep sıfırn altından bu yüksek ve refarans değeri verilmiş diğerlerinde verilmemiş bile

Can'ım bence de gebelik var ama ümitlendirmemk için bişey demek istemedim umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın çok sevindim sonuçlarına darısı bize benimde adetime iki gün var umutla bekliyorum

amin
benim tahlide .0-4 arası refaranas o zamnadha günlük benm ki

inş cnm bakalım heralda günlük varsa tabi yarın kadar bekleyemdim baktm netden sonucuma doktorumda daha küçüktür düşükte çıksa üzlmek yok dedi 10 gn bekleriz dedi ama adetm hiç şamaz benm

amin

benim tahlide .0-4 arası refaranas o zamnadha günlük benm ki

Evet daha küçücük olduğu için değerin düşük olabilir şimdiden hayırlı olsun güzelim ama en son doktorun dediği oluyo bu işlerde sen doktoruna sonucu gösterince yaz yine dua edicem bende hayırlı haberlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…