anladım canım netten mi aldın testleri ben de alayım ilerleyen aylarda o zaman ...
Evet canım. Bulamazsan mesaj atarım sana aldığım yeri.
Bende alayim diyorum boza netten ovulasyon+gebelik testi set yapmislar o sekilde. Bi deneyeyim subatta tutacak mi acep :)
Canım sabah verdim yarin doktorun odasından al dedi sonuçları bazı sonuçlar cıkmış bazıları çıkmamış saat 5 e kadar çıkarmı ya internetten bakıyorum sonuçlaraNe kadar oldu kan vereli? 2 saate falan çıkar.
Ben guzduzleri iyiyim aslında gece hep geliyor aklıma uyku tutmuyor asla bende dizi fln izliyorum gözlerim artık kapanıyor yoksa kafamı yastığa koyup rahat uyumak yokhoşbuldum canım yolunda her şey :) bazen bebekleri görünce duygulanıyorum..inşallh en kıza zamanda hepimiz tekrar sağlıklı hamilelik yaşarız..sen nasılsın iyi oldun mu
Ben guzduzleri iyiyim aslında gece hep geliyor aklıma uyku tutmuyor asla bende dizi fln izliyorum gözlerim artık kapanıyor yoksa kafamı yastığa koyup rahat uyumak yok
Kızlar bat 27 ocak yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ki bende pıhtılaşma sorunu varda en kısa sürede öğrenmek istiyorum iğneye başlayacağım hamileysem
Güzelim benim bildiğim Hcg değeri hamile değilsen 0 veya sıfırın altında oluyo yani sıfırın üstünde çıkan değer için hamilelik var diyolar ama yine de tam bir bilene danış istersen
Aynen bende değerlerim baktm önceki hep sıfırn altından bu yüksek ve refarans değeri verilmiş diğerlerinde verilmemiş bileGüzelim benim bildiğim Hcg değeri hamile değilsen 0 veya sıfırın altında oluyo yani sıfırın üstünde çıkan değer için hamilelik var diyolar ama yine de tam bir bilene danış istersen
Aynen bende değerlerim baktm önceki hep sıfırn altından bu yüksek ve refarans değeri verilmiş diğerlerinde verilmemiş bile
Yeni
İşlem Adı Sonuç Birimi Referans DeğeRİ
25/01/2016 Beta-hCG (total hCG) <2.0 olmayan : 0 - 4
BENM DEĞER BU KIZLAR
benim tahlide .0-4 arası refaranas o zamnadha günlük benm ki
Can'ım bence de gebelik var ama ümitlendirmemk için bişey demek istemedim umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın çok sevindim sonuçlarınadarısı bize benimde adetime iki gün var umutla bekliyorum [/QUOTE
inş cnm bakalım heralda günlük varsa tabi yarın kadar bekleyemdim baktm netden sonucuma doktorumda daha küçüktür düşükte çıksa üzlmek yok dedi 10 gn bekleriz dedi ama adetm hiç şamaz benm
Can'ım bence de gebelik var ama ümitlendirmemk için bişey demek istemedim umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın çok sevindim sonuçlarınadarısı bize benimde adetime iki gün var umutla bekliyorum
amin
benim tahlide .0-4 arası refaranas o zamnadha günlük benm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?