ins cnm artk sabahhh olmaz banaEvet daha küçücük olduğu için değerin düşük olabilir şimdiden hayırlı olsun güzelim ama en son doktorun dediği oluyo bu işlerde sen doktoruna sonucu gösterince yaz yinedua edicem bende hayırlı haberlerin için
ins cnm artk sabahhh olmaz bana
Kızlar ben takvimim uygulamasını kullanıyorum adet tarihı dediği günde adet oluyorum.
Ins cnm bana dua edin allahim hayirlsin nasip etsinçok heycanlııııinşallahhh güzel şeyler duyarsın doktorundan
Aynen bu gün dualarinizda untmaynBol bol dua et Canım benim
Canım sana bişey sormak istiyorum benimde bat tarihim 27 ocak kendinde bu ay herhangi farklı bir belirti hissettin mi yoksa standart adet belirtilerin var mıydıAynen bu gün dualarinizda untmayn
Siz ciddimisiniz ya banami diyosunuz hamilelik olabilirmi 0.0 hcg
Can'ım bence de gebelik var ama ümitlendirmemk için bişey demek istemedim umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın çok sevindim sonuçlarınadarısı bize benimde adetime iki gün var umutla bekliyorum
Sanırım valla Canım öyle görünüyor değerler hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini netleşmiş bi şekilde alırızSiz ciddimisiniz ya banami diyosunuz hamilelik olabilirmi 0.0 hcg
Senin değerlerini görmedim güzelim ama seninkilerde sıfırdan yüksekse yük olasılıkla gebelik varSiz ciddimisiniz ya banami diyosunuz hamilelik olabilirmi 0.0 hcg
Ciddimisiniz yaSanırım valla Canım öyle görünüyor değerler hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini netleşmiş bi şekilde alırız
Can'ım benCiddimisiniz ya
Ya ben 0.0 görünce değilim sandım yaCiddimisiniz ya
Karıştı ya biraz 0.0 canım benim varmı simdi yokmu idrarda var diyo iki çizgi çıkıyorCan'ım benryhn313 ün değerlerini gördüm onunkiler için yazmıştım ama benim bildiğim değerlerin sıfırın üstündeyse gebelik var senin değerlerin Nasıl
Canım benim hayırlısıyla inşallah vardır doktoruna gösterdin mi sonuçlarınıYa ben 0.0 görünce değilim sandım ya
Ve hala adet olmadım ben neden olmadım diyorum hic geçmeyen adet saatini bile bilirim 28 günde bir sabah 10 da regl olurum olmadım bu gün ya hadi inşalalh ya
Yok galiba bende 0.0 ne dur ya bu nasıl sonuç anlamadım kiİnternetten baktım varmı sizce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?