2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydınlaarrr...
Ne zamandır giremiyorum yine. İyice ihmal ettim. Siteyi açma fırsatım bile olmadı... Taşınma telaşım var, daha doğrusu işyeri ile ilgili son evraklar için koşuşturma içindeyiz... İlk defa böyle bir işe giriştik bebeğimiz bize uğurlu gelir de yüzümüz kara çıkmaz inşallah... Bu pazar istanbuldayızzz
Mide bulantılarım var idare ediyorum. gitmeden son bir kez görüşeceğiz doktorumuzla bu sabah 8'e randevum var. Biraz endişeliyim ufak miktarda kanamam oldu ama normaldir diye düşündüm sadece bir kere olunca şimdi yüreğim hop hop.

Yeni hamişlerimiz varmı
Herkes iyidir inşallah

KIZLAR DAYANMADIM AKSAM ARADIM DOKTORUM HAMİŞ DEĞİLSİN DEDİ AMA HALA ADET YOK OLMADIM ÇOK ÜZGÜNÜM

canım lady timer ın dediği gün regl oldun mu o tuttuysa belki yumurtlama da tutmuştur ama bilemedim yahu

Ya bi de soyle bi durum var her kadin adetine 14. gun kala yumurtlamiyor. O yuzden duzenli calismak (diyeyim ) cok onemli takvimden ziyade. Ben hafif agridan akintidan hissediyorum yumurtlama gunumu, takvime gore 1-2 gun oynuyor ama bi bakalim ne olacak.

Kızlar selamm
reglime 6 gün var
ama hiiç umudum yok
bu ay cok kotu denk geldı esım sureklı uzun uzun gorevlere gıttı bu surec ıcınde ancak 6 kere ılıskı oldu ve onunda 1 tanesı yumurtlama gununden 3 gun once dıgerı ıse 2 gun sonra en yakınen
umutlar yıne sonrakı aya kaldı bu 2. ayım daha ama olsun :)

Kızlar ekte paylaştığım kitabı bana psikolog bir arkadaşım verdi bir çok konuyu içinde barındırıyor ama en önemlisi Y YESIMBOZ un da söylediği gibi çocuk yapmak için rutin seksin çok faydalı olduğundan bahsediyor. Okumak isterseniz hepinizin aklında olsun

Eklentiler

• image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 39
Birde ben yumurtlama günü hesabı için womanlog diye bi program kullanıyorum bilginiz olsun kızlar faydalı bi uygulama

yesa Merhaba canım
bizim tablomuz nerede baktım baktım bulamadım :)

Ayyy hayirlisi olsun insllah canim benim, bebek kismetiyle uguruyla gelir derler. Insallah hersey cok guzel olur icini ferah tut :)

Merhaba Kızlar,

Bir süredir giremedim buraya.Bu ay çok kötü denk geldi yumurtlama günümün olduğu hafta eşim grip oldu
onu iyileştirmeye çabalarken nerdeyse bende hasta oluyordum bu nedenle Çok fazla birliktelik olmadı ama ovülasyon testlerine göre yumurtlama günümde beraber olduk. Nedense içimden bir ses olmadı diyor
ovülasyon testini de pek anlayamadım aslında. aynı koyulukta çift çizgiyi yakalayamadım. sadece ikinci çizginin en çok belirgin olduğu günün ardından denedik :)
Bir film izledim orda kadın hamile kalmaya çalışıyordu doktora soruyor neden olmuyor diye. doktor hiç orgazm oluyormusunuz diyor. Belki de sorun budur yani iş gibi görerek hareket edince olmuyordur :)

Bu konuya kesinlikle katiliyorum. Normalde gayet mutlu mesut birlikte olurken 'bebek'deyince nedense gorev gibi goruluyor bu ve her an onu dusunerek keyif alinmiyor. Dogumda bile bebegi normal dogum icin destekleyen ona guc veren ve anneyi rahatlatan tek sey esinin ona gosterdigi sevgi,ona sarilmasi opmesiymis. Bu yuzden bebek olsun diye sevismek yerine sevismenin sonucunda bi hediye olarak gorulmeli bence bebek.

Kesinlikle.

bu ay bebek için denediğimiz için eşimde bende çok rahatsız olduk. en sıkıcı durum yumurtlamanın 1 gün sürmesi. insanı kısıtlıyor

bu ay bebek için denediğimiz için eşimde bende çok rahatsız olduk. en sıkıcı durum yumurtlamanın 1 gün sürmesi. insanı kısıtlıyor

yumurtlama kisiden kisiye gore degisiyor illa 14 gun kala olacak diye birsey yok. O yuzden bence 3-4 ay takip edilmeden denense daha iyi olur. Sonucta askla,sevgiyle,isteyerek yapmakla gorev olarak yapip gerilmek arasinda fark var. Ne yalan soyleyeyim bir iliskinin 'hadi gel bugun yumurtladim bebek olsun' diye baslamasindansa isteyerek bebekten bagimsiz bi askla baslamasini tercih ederim. Tabii bir suredir olmuyorsa o baska. Elbette takip etmek gerekir ama bunu stres noktasina getirmememiz gerekiyo ne yazik ki hormonlarimiz cok cabuk etkileniyor iyi ya da kotu her duygudan

valla aynen canım ya.ikimizde görev gibi gördük sanki.cok kasıldık.yani normal zamanlarda öyle olmayıpta yumurtlama günlerinde bebek amaçlı olunca cok sıkıcı ve zevksiz bişi oldu.çok canım sıkılmıştı bu duruma

Kitabın ismi süpermis yalnız :)

Kesinlikle katılıyorum Yeşimcim, hem öyle yapınca çocuk da gerçekten "aşkın meyvesi" olur

Kitabın ismi süpermis yalnız :)

Kesinlikle katılıyorum Yeşimcim, hem öyle yapınca çocuk da gerçekten "aşkın meyvesi" olur

Ayynen oyle. Henuz anneligi tatmadim, o sureci bilemem ama beklemenin umut etmenin, sonucu gormenin heyecani paha bicilemezdir. Ancak bunu stres haline getirmemeli, bana stres yapip surekli kendini dinleyince olacagi varsa da olmazmis gibi geliyo.
Dun esime sevdigin bi isim var mi dedim 'Heyecanliyim,sen de oyle ama ne olur cok bahsetmeyelim. Hem hayal kirikligi olmasin hem de o kalp atisini duymadan kendimizi strese sokmayalim' dedi. Cok hakliydi ve guzel bi dille soyledi. Bu yuzden ben de hamile olsam da kalp atislarini duymadan bi 'bebek' bi 'can' olduguna emin olmadan soylememeye karar verdim 'ask meyvesi'ni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…