- 24 Ocak 2016
- 35
- 40
- 3
- 35
Güzelim kesin bir sonuç almak için doktorunla görüş en garanti ve doğru olan o olacaktır Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah güzel Bebek haberlerini alırız senindeYok galiba bende 0.0 ne dur ya bu nasıl sonuç anlamadım ki
canım lady timer ın dediği gün regl oldun mu o tuttuysa belki yumurtlama da tutmuştur ama bilemedim yahu
Can'ım moralini yüksek tut hiç üzülme önümüzdeki ay inşallah daha güzel olucakKIZLAR DAYANMADIM AKSAM ARADIM DOKTORUM HAMİŞ DEĞİLSİN DEDİ AMA HALA ADET YOK OLMADIM ÇOK ÜZGÜNÜM
Ya bi de soyle bi durum var her kadin adetine 14. gun kala yumurtlamiyor. O yuzden duzenli calismak (diyeyim) cok onemli takvimden ziyade. Ben hafif agridan akintidan hissediyorum yumurtlama gunumu, takvime gore 1-2 gun oynuyor ama bi bakalim ne olacak.
Günaydınlaarrr...
Ne zamandır giremiyorum yine. İyice ihmal ettim. Siteyi açma fırsatım bile olmadı... Taşınma telaşım var, daha doğrusu işyeri ile ilgili son evraklar için koşuşturma içindeyiz... İlk defa böyle bir işe giriştik bebeğimiz bize uğurlu gelir de yüzümüz kara çıkmaz inşallah...Bu pazar istanbuldayızzz
Mide bulantılarım var idare ediyorum. gitmeden son bir kez görüşeceğiz doktorumuzla bu sabah 8'e randevum var. Biraz endişeliyim ufak miktarda kanamam oldu ama normaldir diye düşündüm sadece bir kere olunca şimdi yüreğim hop hop.
Yeni hamişlerimiz varmı
Herkes iyidir inşallah
Merhaba Kızlar,
Bir süredir giremedim buraya.Bu ay çok kötü denk geldi yumurtlama günümün olduğu hafta eşim grip oldu
onu iyileştirmeye çabalarken nerdeyse bende hasta oluyordum bu nedenle Çok fazla birliktelik olmadı ama ovülasyon testlerine göre yumurtlama günümde beraber olduk. Nedense içimden bir ses olmadı diyor
ovülasyon testini de pek anlayamadım aslında. aynı koyulukta çift çizgiyi yakalayamadım. sadece ikinci çizginin en çok belirgin olduğu günün ardından denedik :)
Bir film izledim orda kadın hamile kalmaya çalışıyordu doktora soruyor neden olmuyor diye. doktor hiç orgazm oluyormusunuz diyor. Belki de sorun budur yani iş gibi görerek hareket edince olmuyordur :)
Bu konuya kesinlikle katiliyorum. Normalde gayet mutlu mesut birlikte olurken 'bebek'deyince nedense gorev gibi goruluyor bu ve her an onu dusunerek keyif alinmiyor. Dogumda bile bebegi normal dogum icin destekleyen ona guc veren ve anneyi rahatlatan tek sey esinin ona gosterdigi sevgi,ona sarilmasi opmesiymis. Bu yuzden bebek olsun diye sevismek yerine sevismenin sonucunda bi hediye olarak gorulmeli bence bebek.
bu ay bebek için denediğimiz için eşimde bende çok rahatsız olduk. en sıkıcı durum yumurtlamanın 1 gün sürmesi. insanı kısıtlıyorBu konuya kesinlikle katiliyorum. Normalde gayet mutlu mesut birlikte olurken 'bebek'deyince nedense gorev gibi goruluyor bu ve her an onu dusunerek keyif alinmiyor. Dogumda bile bebegi normal dogum icin destekleyen ona guc veren ve anneyi rahatlatan tek sey esinin ona gosterdigi sevgi,ona sarilmasi opmesiymis. Bu yuzden bebek olsun diye sevismek yerine sevismenin sonucunda bi hediye olarak gorulmeli bence bebek.
bu ay bebek için denediğimiz için eşimde bende çok rahatsız olduk. en sıkıcı durum yumurtlamanın 1 gün sürmesi. insanı kısıtlıyor
valla aynen canım ya.ikimizde görev gibi gördük sanki.cok kasıldık.yani normal zamanlarda öyle olmayıpta yumurtlama günlerinde bebek amaçlı olunca cok sıkıcı ve zevksiz bişi oldu.çok canım sıkılmıştı bu durumabu ay bebek için denediğimiz için eşimde bende çok rahatsız olduk. en sıkıcı durum yumurtlamanın 1 gün sürmesi. insanı kısıtlıyor
Kitabın ismi süpermis yalnız :)
Kesinlikle katılıyorum Yeşimcim, hem öyle yapınca çocuk da gerçekten "aşkın meyvesi" olurBu konuya kesinlikle katiliyorum. Normalde gayet mutlu mesut birlikte olurken 'bebek'deyince nedense gorev gibi goruluyor bu ve her an onu dusunerek keyif alinmiyor. Dogumda bile bebegi normal dogum icin destekleyen ona guc veren ve anneyi rahatlatan tek sey esinin ona gosterdigi sevgi,ona sarilmasi opmesiymis. Bu yuzden bebek olsun diye sevismek yerine sevismenin sonucunda bi hediye olarak gorulmeli bence bebek.
Kitabın ismi süpermis yalnız :)
Kesinlikle katılıyorum Yeşimcim, hem öyle yapınca çocuk da gerçekten "aşkın meyvesi" olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?