2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

YA anlamadığım ben nede regili olmıyrum

Can'ım stres yaptığın için Geçitköy olabilir çok düşünüyoruz acaba mı diye bende öyleyim çünkü bir de senin kan testinde doktor yok demişti demi ben geç döllenmede böyle olabileceğini duymuştum ama tam bilmiyorum inanki ama gönlünü ferah tut mucizeler genelde en beklenmeyen Zaman'da gelir ben hep buna inanmışımdır

aynen walla artk doktorada gtmycem walla olacağı varsa zaten olur haber eder en azında kendini 10 gün beklycem baklm

Hanımlar hepinize günaydın kendidebilmiyor tebrik ederim canım, umarım saglıkla bebegini kucagına alırsın :)

Ben şubat başında almam gereken folik asiti bugun doktora gidip aldım. Zaten şubata da ne kaldı şunun şurasında
Kasım'da yaptırdıgım test sonuclarını bizim üniversitedeki diger kadın dogumcuya gosterdim, bi sorun olmadıgını söyledi. Folbiol onerdi, onu aldım. Ben bi ara folik asit eksikligi de yasamıstım, su anda da degerlerim cok asırı yuksek sayılmaz zaten, o yuzden 3-5 gün önceden başlamamın sakıncası olmaz diye düsündüm

Kızlar aklıma takılan bi durum var şubatta başlıcaz çalışmalara heralde 2.haftasından sonra olucak
Şimdi ben bi ara 20 lik diş problemi yaşadım çıkmaya çalışıyomus şişti apse yaptı fln antıbıyotık kullandım geçti, bayadır ağrım da yok.
Ama olur da hamile kalırsam ve bi sorun olursa çektiremem değil mi?
Şimdi gidip çektirsem mi, ondan da korkuyorum açıkçası 20lik zor oluyor
Yoksa kalsa mı hamilelik de belki sorun çıkarmaz

Ahh ah bilen bilir, o 20 yas disini bana sor Evet zor bi surec, benimkini ameliyatla almislardi ama 4-5 gunde geciyor acisi agrisi. Bence simdiden git yaptir. Ben Aralikta dis doktoruma gidip komple kontrol yaptirmistim. Kalan 20 yas dislerimin bi sorun cikarmayacagini almaya gerek olmadigini soylemisti.
Sen de git en azindan bakip 'kendiliginden cikar' ya da 'alalim cikamayacak' derse ona gore ilerlersiniz. Dis hamilelikte en cok sorun yaratacak seylerden birisi. Genel bir muayeneye git derim. Ben bi gittim 8 dolgum cikti diger dislerde bisi yok derken

2 tanesini aldırdım zaten daha önceden ama onlar üst dişti çok acımadı. ama alt dişler acıyormus
O zaman randevu alayım da bir baksın doktor

Apse riski varsa bence kesinlikle aldır canım. Ben sol taraftakileri alttakini de üsttekini de aldırdım ve sonrasında da pek sıkıntı yasamadım. Aldırmadan once cok korkmustum cok agrıyormus diye ama hic korkacak bir durum yokmus. Belki de doktorum iyiydi bilmiyorum ama.. Oyle bi riskim olsa ben kesin aldırırdım yani senin yerinde olsam.

20lik işte belli olmuyo ki o ara ilaç kullanınca geçmişti sonra da üstüne düşmedim nasılsa ağrımıyor diye.
Ama hamilelik olur da ağrı yaparsa canıma okur dimi

20lik işte belli olmuyo ki o ara ilaç kullanınca geçmişti sonra da üstüne düşmedim nasılsa ağrımıyor diye.

Kesinlikle tatlim ilac falanda kullanamayacagin bir doneme denk gelirse Allah korusun ikinizinde cani yanar. Bence zaman varken git eger gerekiyorsada aldir. 3-4 gun cekecegin agri icin sonra basin agrimasin en mutlu en guzel gecirmen gereken zamanlarda.

haklısın randevu aldım bile bakalım :)

kızlar yardım edin bana
hafta sonu yumurtlama günümdü değerlendirdik ama şimdi günler geçmiyor ya günler geçmedikçe de sürekli aynı şeyi düşündüğümü fark ettim.sürekli olcak mı olmucak mı düşünür haldeyim.ne yapacağım bir akıl verin bana.

Evet canım o yüzden kesinlikle hamilelik öncesi hallet. Diş hekimine mutlaka hamile kalmak istedigini belirt ki alınması gerekiyorsa alsın, daha idare eder deyip sallamasın yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…