Hadi ya ay ne yapsak acana gerçi ben korkuyorum ilişkiye girmeye hazır değilimKürtaj dan 15-20 gün sonra yumurtlama başlıyor kızlar
Bir çok doktor makalesi okudum onunla alakalı.. Kendini hazır hissettiğin an korunarak ilişkiye girebilir sin.Hadi ya ay ne yapsak acana gerçi ben korkuyorum ilişkiye girmeye hazır değilim
Ben ovulasyon testi aldım regl olduktan sonra deniycem bakalım yumurtlama olacak mj normal de ben hissediyorum yumurtladigimi ama kurtaj sonra neler olur bilemiyorum
YA anlamadığım ben nede regili olmıyrumCan'ım moralini yüksek tut hiç üzülme önümüzdeki ay inşallah daha güzel olucak
tesekkür ederm kızlar cok saolun test sonucunu aldım doktora göstermedk tabi 224,95 pozitif :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inss hic bekletmesin bebilerini sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inss
Cok saol cnm darisi tüm bekleyenlere ins
Cok saol tatlim bekleyen herkese nasip etsin Allah inss.Ayyy tebrikleeer insallah saglikla devam eder Allah kucagina almayi da nasip etsin :)
tesekkür ederm kızlar cok saolun test sonucunu aldım doktora göstermedk tabi 224,95 pozitif :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inss hic bekletmesin bebilerini sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inss
günaydın cnmGünaydınnn kızlaar
günydn cnmgünaydın kızlarr :)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun :)tesekkür ederm kızlar cok saolun test sonucunu aldım doktora göstermedk tabi 224,95 pozitif :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inss hic bekletmesin bebilerini sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?