Yok canım söylemedim zaten ocak 14 bekliyordum doktorda randevum vardı 14 unde kalbi durdu 15 kurtaj allahtan söylemedim yoksa birde onun psikoloji ile uğraşır dim etraftakilrr tabi duydu hastaneye yatınca onlara hepsine temiz ettim kızımın yanında konu açılmasını çocuklarınızın yanında konusmayin diyeC candy1907 canim ben 12ocakta ilacla dusuk yaptim. Ertesi gunu gitti dr.a dusmusmu diye bakti sadece ve bir daha kontrole cagirmadi. Hatta 1 hafta sonra gelmene gerek yok diye aradi hemsire. Ilk hafta adet gibiydi ikinci hafta lekelenme-akinti seklinde devam ettI. Ve henuz bitmedi.
Ben de tr.de degilim. Tahlil kontrol filan hic bisey yok. Hayirlisi bakalim. Sen kizina soylemis miydin?
İlk adeti beklemek daha iyi kafanız rahat olur içinizde birşey kalmamış olur kanamayla atarsiniz :)Evet canim biz de zaten ilk adeti beklemeyi dusunuyorduk once.ama hic beklemesek diye dusunmeye basladikki sen yazdin. Rabbim kisa zamanda bebesine saglikli bir sekilde kavusturur insallah
Iyi yapmisin canim. Cok dogru bir karar. Benim cocuk kucuk ama ogrendi bir kere ve hep bekliyor.Yok canım söylemedim zaten ocak 14 bekliyordum doktorda randevum vardı 14 unde kalbi durdu 15 kurtaj allahtan söylemedim yoksa birde onun psikoloji ile uğraşır dim etraftakilrr tabi duydu hastaneye yatınca onlara hepsine temiz ettim kızımın yanında konu açılmasını çocuklarınızın yanında konusmayin diye
Kızlar birsey sorcam özel olacak ama ilişki durumu nasıl ben doktora gidemedim için soramadim kurtajdan kaç gün sonra oldu
Ben 25 gün kadar bekledim enfeksiyon kapma korkusundan dolayı. Dokdor da 2 hafta ilişki yok demişti banaKızlar birsey sorcam özel olacak ama ilişki durumu nasıl ben doktora gidemedim için soramadim kurtajdan kaç gün sonra oldu
O nasıl bir ilgi ya yurtdışında
Türkiyeme kurban olurumm
Iyi yapmisin canim. Cok dogru bir karar. Benim cocuk kucuk ama ogrendi bir kere ve hep bekliyor.
Evet ya kurtajdan 3 saat sonra çıkardılar hiç bir şey yazmadan biz sorduk agrım olursa fln dıye yine o hapı söylediler mexalin ondan al diyeCanim internette okudugum kadariyla bir yerde 2hafta baska bir yerde de 20gun ara verilmesi gerektigi yaziyordu. Tabi bu bebeklerin buyuklukletiyle de alakali olabilir emin degilim.
dr.lar sagolsun o kadar bilgisiz birakiyorlarki bizi. soru kagidi hazirlayip gitmek lazim kontrole.
Amin cnm inşallah hepimiz aliriz bebişlerinizi kucagimizaCnm benim yaa çok zorluklar çekmişin tekrar geçmiş olsun
Sağlıklı kuzunu en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim nasip etsin
Cnm sen adet oldun mu daha gelmedi dimi biz şimdi adetten sonra tekrar yumurtalama falan oluyor sanırım şuanda olmuyorCnm benim yaa çok zorluklar çekmişin tekrar geçmiş olsun
Sağlıklı kuzunu en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim nasip etsin
Cnm sen adet oldun mu daha gelmedi dimi biz şimdi adetten sonra tekrar yumurtalama falan oluyor sanırım şuanda olmuyor
Hadi ya bende regl sonra yumurtalama olacak saniyordum :)) sen o zaman şimdi denemeye başladın mi yoksaCnm adet olmadım
Ama internetten izlediğim bir vidyoda yumurtladımızı söylüyordu
Hadi ya bende regl sonra yumurtalama olacak saniyordum :)) sen o zaman şimdi denemeye başladın mi yoksa
Bende öyle okudum gibi hatırlıyorum adet olduktan sonra ki günlerde :)Pardon cnm şimdi yine izledimde :)
Yok sanırım senin dediğin gibi bır adet sonrası yumurtluyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?