2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Yok canım söylemedim zaten ocak 14 bekliyordum doktorda randevum vardı 14 unde kalbi durdu 15 kurtaj allahtan söylemedim yoksa birde onun psikoloji ile uğraşır dim etraftakilrr tabi duydu hastaneye yatınca onlara hepsine temiz ettim kızımın yanında konu açılmasını çocuklarınızın yanında konusmayin diye

Evet canim biz de zaten ilk adeti beklemeyi dusunuyorduk once.ama hic beklemesek diye dusunmeye basladikki sen yazdin. Rabbim kisa zamanda bebesine saglikli bir sekilde kavusturur insallah
İlk adeti beklemek daha iyi kafanız rahat olur içinizde birşey kalmamış olur kanamayla atarsiniz :)

Iyi yapmisin canim. Cok dogru bir karar. Benim cocuk kucuk ama ogrendi bir kere ve hep bekliyor.

Kızlar birsey sorcam özel olacak ama ilişki durumu nasıl ben doktora gidemedim için soramadim kurtajdan kaç gün sonra oldu

Canim internette okudugum kadariyla bir yerde 2hafta baska bir yerde de 20gun ara verilmesi gerektigi yaziyordu. Tabi bu bebeklerin buyuklukletiyle de alakali olabilir emin degilim.
dr.lar sagolsun o kadar bilgisiz birakiyorlarki bizi. soru kagidi hazirlayip gitmek lazim kontrole.

C candy1907 canim benimki 9-10 haftalikti ama 6 haftadan sonra gelismemosti.daha dogrusu coooook yavas gelistihi icin 10 haftada ancak 6 hafta boyutuna ulasabilmisti
O nasıl bir ilgi ya yurtdışında

Türkiyeme kurban olurumm

Türkiye gerçekten kurban olun resmen doktor yüzünden kaybettim çocuğumu gayet rahat birde sebebi ne bilmiyoruz dedi keşke o hastaneden çıkıp başka yere gitseydim zaten hep şikayetçi idim canım benim 10+2 veya 4 idi bebeğin durumu haftasina göre çok iyiydi yeri iyiydi aşağı ya düşme fln yoktu 9 +2 haftalikti gece kramp girdi 2 dk bir hastaneye gittim ve arabamla gittim geri gelirim diye orda doktor dedi kanama var diye hastaneye aldilar mexalin diyr aspirin verdiler agri kesici ama fayda etmedi sonra serum verdiler ve günde 3 tane alıyordum 1 serum beni 6 saat rahatlatiyor du bu şekilde kaldım ve kanamam durmus gibiydi çok azdi beni hastaneden çıkarcaklardi serumu kestiler mexaline devam ettiler o kadar dedim bana iyi gelmiyor kramplarim coglaiyo ve kramp girince kanama coglaiyo doktor evde serum takamazsin dedi mexalin 1 gün aldım kanamam cogaldi ikinci günde kriz geldi karnıma bıçak saplamip kramplar girdi tam o sırada hastaneden cikiyorduk eşim kağıtları bekliyordu ama ben dayanamadim yere yattim sonra doktorlar toplandı geldi ultrasona soktu lar o halde doktor diyo bebek iyi vücudun atmak istiyo dedi ama kramplar serum sayesinde gelmiyordu belli bi süre denemediler işte vicdansizlar ben artık çok bağırdım birseyler yapın diye ölüyordum başka yeri aradilar ve beni de tehlikeye sokabilecek bir siringada damardan ilaç veridler narkoz gibi birşeydi çünkü o kadar çok az az veridler beni makineye bağladılar kalp için ben rahatladım gözümü açamıyorum ama sesleri duyuyorum sabaha kadar öyle durdum sonra odama geçirdiler iyiydim doktor hiç uktrasona almadı ben ben demeden yada sancilajmadan o gün sabah beni cagirdi ultrasona soktu ama 30 sn fln bebek kalbi durmuş dedi o ilaç durdurdu bundan eminim yinede herseyin hayırlısı diyorum

Iyi yapmisin canim. Cok dogru bir karar. Benim cocuk kucuk ama ogrendi bir kere ve hep bekliyor.

Evet ya kurtajdan 3 saat sonra çıkardılar hiç bir şey yazmadan biz sorduk agrım olursa fln dıye yine o hapı söylediler mexalin ondan al diye

Cnm benim yaa çok zorluklar çekmişin tekrar geçmiş olsun

Sağlıklı kuzunu en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim nasip etsin

Hadi ya bende regl sonra yumurtalama olacak saniyordum :)) sen o zaman şimdi denemeye başladın mi yoksa

Pardon cnm şimdi yine izledimde :)

Yok sanırım senin dediğin gibi bır adet sonrası yumurtluyoruz sanırım

Ben ovulasyon testi aldım regl olduktan sonra deniycem bakalım yumurtlama olacak mj normal de ben hissediyorum yumurtladigimi ama kurtaj sonra neler olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…