Hayırlı olsun canım korkma rahat olMerhaba bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum
Merhaba bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum
Hayırlı olsun canım korkma rahat oladetten kaç gün sonra yaptırdin
Ay masallah. Insallah saglikla devam eder canim :) en kisa zamanda doktora git takip et hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)
Hosgeldin canim :)İstanbuldan selam herkese en sonundaaaa evimdeyiiimmm
Hayırlı olsun, insallah doktorundan guzel haberler alirsin :)Son adet başlangıç tarihim 25 Aralık kızlar. Benim normaldede hep bir hafta gecikir öyle adet olurdum kasıklarımdaki batmalardan şüphelenince önce test yaptım çift çizgi çıktı. Sonrada bugün kan testi yaptırdım yani 4 gün filan geçti. Gidicem bu hafta içi inşallah bakalım kötü bişey olmazsa
Hosgeldin canim :)
Hayırlı olsun, insallah doktorundan guzel haberler alirsin :)
Kötü birşey olmaz Allah ın izniyle. Değerin gayet iyi maşallah kendini sıkma bunaltma rahat olSon adet başlangıç tarihim 25 Aralık kızlar. Benim normaldede hep bir hafta gecikir öyle adet olurdum kasıklarımdaki batmalardan şüphelenince önce test yaptım çift çizgi çıktı. Sonrada bugün kan testi yaptırdım yani 4 gün filan geçti. Gidicem bu hafta içi inşallah bakalım kötü bişey olmazsa
Cnm tebrik ederim değerin çok iyi inşallah bebisin sana tyttunur 9 ay boyunca annesini birakmazSon adet başlangıç tarihim 25 Aralık kızlar. Benim normaldede hep bir hafta gecikir öyle adet olurdum kasıklarımdaki batmalardan şüphelenince önce test yaptım çift çizgi çıktı. Sonrada bugün kan testi yaptırdım yani 4 gün filan geçti. Gidicem bu hafta içi inşallah bakalım kötü bişey olmazsa
Kötü birşey olmaz Allah ın izniyle. Değerin gayet iyi maşallah kendini sıkma bunaltma rahat ol1 hafta sonra falan keseyi gorursun Allah ın izniyle :)
Cnm tebrik ederim değerin çok iyi inşallah bebisin sana tyttunur 9 ay boyunca annesini birakmaz
Çok az kaldı yeşim :) inşallah olur hemen hayırlısıyla.Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese..bende folbiol kullaniyorum her ne kadar arada unutsamda:) Kismetse 1 ay kaldi bakalim:)deniztir hosgeldiiiinn:)
İyi düşün iyi olsunMerhaba bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum
Çok az kaldı yeşim :) inşallah olur hemen hayırlısıyla.
1 ay daha diyet devam mı?
İyi düşün iyi olsun
Neden hemen birşey vardır diye korkuyorsun
İnşallah seninledir bebeğin... Çünkü kan testine göre hamilesiiinnnn ! Hem değerin de iyi yükselmiş.
Daha geçen ay hayal kırıklığı yaşayınca ister istemez duygusal olarak temkinli yaklaşıyorum :/ tabiki herşey nasip kısmet inşallah herşey güzel olacak :)
Çok az kaldı yeşim :) inşallah olur hemen hayırlısıyla.
1 ay daha diyet devam mı?
İyi düşün iyi olsun
Neden hemen birşey vardır diye korkuyorsun
İnşallah seninledir bebeğin... Çünkü kan testine göre hamilesiiinnnn ! Hem değerin de iyi yükselmiş.
Merhaba kızlar
ben normalde 26 gunde bır reglı oluıyorum ancak bazen 28 oluyor kestıremıyorum.
Suan 28. gundeyım henuz adet olmadım ama cuma gunude idrar testı yapmıstım bısı cıkmamıstı.
O yuzden adet olmayı beklıyorum son durum bu bende
Sanırım bı dahakı ay bende yapmıcam test fılan :)Gunaydiin :) Tatlim acikcasi ben bu tip konularda 1 hafta gecmesi taraftariyim. Bir sorun varsa da hamileysende daha net belli oluyor. Insan arada kalip strese girmiyor en azindan.
Sanırım bı dahakı ay bende yapmıcam test fılan :)
Hayırlısıyla ınsallah sureklı devır daım yaparız buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?