2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum
Hayırlı olsun canım korkma rahat ol adetten kaç gün sonra yaptırdin

Merhaba bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum

Ay masallah. Insallah saglikla devam eder canim :) en kisa zamanda doktora git takip et hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)

Hayırlı olsun canım korkma rahat ol adetten kaç gün sonra yaptırdin

Ay masallah. Insallah saglikla devam eder canim :) en kisa zamanda doktora git takip et hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)

Son adet başlangıç tarihim 25 Aralık kızlar. Benim normaldede hep bir hafta gecikir öyle adet olurdum kasıklarımdaki batmalardan şüphelenince önce test yaptım çift çizgi çıktı. Sonrada bugün kan testi yaptırdım yani 4 gün filan geçti. Gidicem bu hafta içi inşallah bakalım kötü bişey olmazsa

İstanbuldan selam herkese en sonundaaaa evimdeyiiimmm
Hosgeldin canim :)

Hayırlı olsun, insallah doktorundan guzel haberler alirsin :)

Kötü birşey olmaz Allah ın izniyle. Değerin gayet iyi maşallah kendini sıkma bunaltma rahat ol 1 hafta sonra falan keseyi gorursun Allah ın izniyle :)

ben folıc trıo kullanıyorum.kalsiyum ve d vitamini de var içinde diye.folıboılde var mı bunlar bilmiyorum varsa onu da kullanabilirm

Sağol canım ovulasyon testine devam sen ne alemdesin? Bu sefer totem bile yaptım ben :)[/QUOTE]Yok cnm ben daha başladım sadece başlamaya niyetlendim ama regl olmayı bekliyorim ama sizin 1072 sayfanızı okudum :)))

Cnm tebrik ederim değerin çok iyi inşallah bebisin sana tyttunur 9 ay boyunca annesini birakmaz

Kötü birşey olmaz Allah ın izniyle. Değerin gayet iyi maşallah kendini sıkma bunaltma rahat ol 1 hafta sonra falan keseyi gorursun Allah ın izniyle :)

Cnm tebrik ederim değerin çok iyi inşallah bebisin sana tyttunur 9 ay boyunca annesini birakmaz

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sizdende hayırlı haberler alırım tez vakitte. Haftaiçi doktora gidicem ozaman yazarım duamda olacaksınız :)

Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese..bende folbiol kullaniyorum her ne kadar arada unutsamda:) Kismetse 1 ay kaldi bakalim:) deniztir hosgeldiiiinn:)
Çok az kaldı yeşim :) inşallah olur hemen hayırlısıyla.
1 ay daha diyet devam mı?

İyi düşün iyi olsun
Neden hemen birşey vardır diye korkuyorsun
İnşallah seninledir bebeğin... Çünkü kan testine göre hamilesiiinnnn ! Hem değerin de iyi yükselmiş.

Daha geçen ay hayal kırıklığı yaşayınca ister istemez duygusal olarak temkinli yaklaşıyorum :/ tabiki herşey nasip kısmet inşallah herşey güzel olacak :)

Günaydın kızlar.

foolfancy hayırlı olsun canım. Gönlünü ferah tut. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Merhaba kızlar
ben normalde 26 gunde bır reglı oluıyorum ancak bazen 28 oluyor kestıremıyorum.
Suan 28. gundeyım henuz adet olmadım ama cuma gunude idrar testı yapmıstım bısı cıkmamıstı.
O yuzden adet olmayı beklıyorum son durum bu bende

Vallahi sorma dun baya bi dusundum hele ki esime soyle meselesini. Cunku 19 Mayis bizim ilk basbasa bulustugumuz zaman, 1 Haziranda da 2. evlilik yildonumumuz olacak. Ilk bir iki ay olmazsa sorun degil acikcasi kismet diyecegim sonucta ilk denemeler ama ozellikle yildonumumuzde esime bu guzel haberi vermek isterim :)
Diyetten ziyade artik saglikli beslenmeye dondu canim ya cok sukur diyet modunda degilim ama duzgun seyler yemeye sporuma devam etmeye calisiyorum haftada 4-5 gun. Insallah hamilelikte de yuruyus ve pilates olarak devam edecegim.

Gunaydiin :) Tatlim acikcasi ben bu tip konularda 1 hafta gecmesi taraftariyim. Bir sorun varsa da hamileysende daha net belli oluyor. Insan arada kalip strese girmiyor en azindan.

Gunaydiin :) Tatlim acikcasi ben bu tip konularda 1 hafta gecmesi taraftariyim. Bir sorun varsa da hamileysende daha net belli oluyor. Insan arada kalip strese girmiyor en azindan.
Sanırım bı dahakı ay bende yapmıcam test fılan :)
Hayırlısıyla ınsallah sureklı devır daım yaparız buralardan

Sanırım bı dahakı ay bende yapmıcam test fılan :)
Hayırlısıyla ınsallah sureklı devır daım yaparız buralardan

Yapi olarak pimpirikli,garantici,kati bi tipimdir belki o yuzden bu kadar rahat soyluyorum en az 1 hafta sonra yapilmali diye ama beni de gorcez bakalim Allah kismet etsin o zamanlari insallah canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…