2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ayyy cok tatli yaa vallahi cok hos olmus. Ellerine kollarina yuregine saglik canim benim. Allah muhabbetinizi,mutlulugunuzu bozmasin.
amin canm walla ortam bir kısmıydı koydm her taraf mumu ve güldü eşim yaptığım vido slaytları izledi gözleri dolu dolu baktı çok duygulandı

amin canm walla ortam bir kısmıydı koydm her taraf mumu ve güldü eşim yaptığım vido slaytları izledi gözleri dolu dolu baktı çok duygulandı

Ne hos Bayiliyorum boyle birbirine deger veren,suprizler yapan tatlis ciftlere. Illa pahali hediyeler alip acayip yerlere goturmeye gerek yok. Bak isteyince evde ellerinle hazirladigin bir yemek ve bikac mum nasilda kiymetli.

gunaydin Canim :) Iyi cok sukur. hamilelikte de devam etmek icin yuzme havuzu aramakla mesgulum bugun Sen nasilsin?
bende iyiyim canım evdeyim hava yağmurlu bugün doktara gitmek için günleri sayıyıyorum

bende iyiyim canım evdeyim hava yağmurlu bugün doktara gitmek için günleri sayıyıyorum

Evet yaa hava cok fena. Haftasonu istanbula kar geliyormus. Hic sevmiyorum kisi ya ne yalan soyleyeyim tam yaz insaniyim. Ayin kacinda gideceksin canim? Tekrar test falan yaptin mi evde?

Evet yaa hava cok fena. Haftasonu istanbula kar geliyormus. Hic sevmiyorum kisi ya ne yalan soyleyeyim tam yaz insaniyim. Ayin kacinda gideceksin canim? Tekrar test falan yaptin mi evde?
ayın onunda gidicen iki kere test yaptım canım onlarıda paylaştım yarın yine yapıcam

Hanimlaaar hepinize kocamaaaan gunaydiiin
Birkac gundur yazilanlari takip etsem de yazamadım, hem hastayim hem de kuzenim geldi, onu gezdiriyoruz. Hasta hasta biraz zorlansam da ilaclarla idare ediyorum simdilik
Bu sabah tartildigimda biraz daha kilo verdigimi gordum hedef kiloma gunden gune daha da yaklasiyorum. Yoga derslerim donem bittigi icin sona erdi ama evde squat, mekik ve ip atlama yapmaya calisiyorum. Tabi hastalik dolayisiyla onlari da yapamadim birkac gundur ama toparlaninca tam gaz devam
Yeni hamilelerimizi tekrardan tebrik ediyorum, umarim güzel haberleri almaya devam ederiz kirmizilari goren arkadaslar da uzulmesinler, Allahtan umut kesilmez, calismaya tam gaz devam ama kafaya takmak, olmuyor diye umutsuzluga dusmek yok
Optum sizi sekerler

sağol canım allah isteyen herkeze nasip etsin canım sanada cok geçmiş olsun canım

Gunaydinlar tatlim. Cok cok gecmis olsun dikkat et kendine havalar bir iyi bir kotu
Iyi gezmeler keyfini cikar ne guzel :) Ohh bi yandan da gitsin fazlaliklar. Gezerken bol bol yuruyosundur hic merak etme gitmeye devam eder.
Opuyorum gorusmek uzeree.

yok canım ben diğer ikisinide ilk idrarla.yapmadım
Canım benim pozitif çıktıysa iki kere daha neyi bekliyorsun ya bi an once kan testini yaptir bence hcg değerin önemli ikiye katlandigini görmek icin doktorlar kese gözükene kadar takip istiyorlar zaten 5 haftalik olduysa kese bile gozukebilir ben olsam evde idrar testleriyle vakit kaybetmezdim daha :))

canım doktora ayın onunda gidicem adetimin son gününü bekliyorum

canım doktora ayın onunda gidicem adetimin son gününü bekliyorum
CANM GTT BİR ACİLDE YAPTIR KANDA ÇIKSIN AYIRCA BU KADAR BEKLEM BEBİŞ VARSA İLÇ KULNIYOR TAKİP EDİYOR KAFANDA SORUNLARIN NETLEŞMESİ İÇİN GTT HEMEN NYE 10NUN BEKLYN
Kİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…