dün yaptım şok oldu ama çok güzel geçtiNiye sacma olsun caniim bence gayet guzel olur. Ben bayilirim evde basbasa mumlu yemeklereee :) Cok guzel dusunmussun.
dün yaptım şok oldu ama çok güzel geçti
amin canm walla ortam bir kısmıydı koydm her taraf mumu ve güldü eşim yaptığım vido slaytları izledi gözleri dolu dolu baktı çok duygulandıAyyy cok tatli yaa vallahi cok hos olmus. Ellerine kollarina yuregine saglik canim benim. Allah muhabbetinizi,mutlulugunuzu bozmasin.
amin canm walla ortam bir kısmıydı koydm her taraf mumu ve güldü eşim yaptığım vido slaytları izledi gözleri dolu dolu baktı çok duygulandı
aynen önemli olan düşünmek güel vakit gecirmekNe hosBayiliyorum boyle birbirine deger veren,suprizler yapan tatlis ciftlere. Illa pahali hediyeler alip acayip yerlere goturmeye gerek yok. Bak isteyince evde ellerinle hazirladigin bir yemek ve bikac mum nasilda kiymetli.
günaydın kızlar nasılsınız bugün hayırlı cumalar
bende iyiyim canım evdeyim hava yağmurlu bugün doktara gitmek için günleri sayıyıyorumgunaydin Canim :) Iyi cok sukur. hamilelikte de devam etmek icin yuzme havuzu aramakla mesgulum bugunSen nasilsin?
bende iyiyim canım evdeyim hava yağmurlu bugün doktara gitmek için günleri sayıyıyorum
ayın onunda gidicen iki kere test yaptım canım onlarıda paylaştım yarın yine yapıcamEvet yaa hava cok fena. Haftasonu istanbula kar geliyormus. Hic sevmiyorum kisi ya ne yalan soyleyeyim tam yaz insaniyim. Ayin kacinda gideceksin canim? Tekrar test falan yaptin mi evde?
ayın onunda gidicen iki kere test yaptım canım onlarıda paylaştım yarın yine yapıcam
inşallah canım belki dayanamayıp şimdi yapabilirim testtiAz kalmis canim benim sabret batin daha yeni gecmis 10 unda gitmen daha iyi olur kismetse gorursun insallah bebegini.
sağol canım allah isteyen herkeze nasip etsin canım sanada cok geçmiş olsun canımHanimlaaar hepinize kocamaaaan gunaydiiin
Birkac gundur yazilanlari takip etsem de yazamadım, hem hastayim hem de kuzenim geldi, onu gezdiriyoruz. Hasta hasta biraz zorlansam da ilaclarla idare ediyorum simdilik
Bu sabah tartildigimda biraz daha kilo verdigimi gordumhedef kiloma gunden gune daha da yaklasiyorum. Yoga derslerim donem bittigi icin sona erdi ama evde squat, mekik ve ip atlama yapmaya calisiyorum. Tabi hastalik dolayisiyla onlari da yapamadim birkac gundur ama toparlaninca tam gaz devam
Yeni hamilelerimizi tekrardan tebrik ediyorum, umarim güzel haberleri almaya devam ederizkirmizilari goren arkadaslar da uzulmesinler, Allahtan umut kesilmez, calismaya tam gaz devam ama kafaya takmak, olmuyor diye umutsuzluga dusmek yok
Optum sizi sekerler
Hanimlaaar hepinize kocamaaaan gunaydiiin
Birkac gundur yazilanlari takip etsem de yazamadım, hem hastayim hem de kuzenim geldi, onu gezdiriyoruz. Hasta hasta biraz zorlansam da ilaclarla idare ediyorum simdilik
Bu sabah tartildigimda biraz daha kilo verdigimi gordumhedef kiloma gunden gune daha da yaklasiyorum. Yoga derslerim donem bittigi icin sona erdi ama evde squat, mekik ve ip atlama yapmaya calisiyorum. Tabi hastalik dolayisiyla onlari da yapamadim birkac gundur ama toparlaninca tam gaz devam
Yeni hamilelerimizi tekrardan tebrik ediyorum, umarim güzel haberleri almaya devam ederizkirmizilari goren arkadaslar da uzulmesinler, Allahtan umut kesilmez, calismaya tam gaz devam ama kafaya takmak, olmuyor diye umutsuzluga dusmek yok
Optum sizi sekerler
inşallah canım belki dayanamayıp şimdi yapabilirim testti
yok canım ben diğer ikisinide ilk idrarla.yapmadımSabah ilk idrarla olmuyor mu kiz az sabret :)
Canım benim pozitif çıktıysa iki kere daha neyi bekliyorsun ya bi an once kan testini yaptir bence hcg değerin önemli ikiye katlandigini görmek icin doktorlar kese gözükene kadar takip istiyorlar zaten 5 haftalik olduysa kese bile gozukebilir ben olsam evde idrar testleriyle vakit kaybetmezdim daha :))yok canım ben diğer ikisinide ilk idrarla.yapmadım
canım doktora ayın onunda gidicem adetimin son gününü bekliyorumCanım benim pozitif çıktıysa iki kere daha neyi bekliyorsun ya bi an once kan testini yaptir bence hcg değerin önemli ikiye katlandigini görmek icin doktorlar kese gözükene kadar takip istiyorlar zaten 5 haftalik olduysa kese bile gozukebilir ben olsam evde idrar testleriyle vakit kaybetmezdim daha :))
CANM GTT BİR ACİLDE YAPTIR KANDA ÇIKSIN AYIRCA BU KADAR BEKLEM BEBİŞ VARSA İLÇ KULNIYOR TAKİP EDİYOR KAFANDA SORUNLARIN NETLEŞMESİ İÇİN GTT HEMEN NYE 10NUN BEKLYNcanım doktora ayın onunda gidicem adetimin son gününü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?