- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
canım
canım ümidini kesme enfeksiyondan olabilir ama bu bebek olmadığı anlamına gelmez.kırmızılar gelene kadar ümidi kesmek yok
Sağol canım inşallah vardır hayırlısıyla 10 gün kaldı :) enfeksiyon için dr a görüncem artık geçer umarımm..Ümidini kesme canım enfeksiyona bağlı olması bebek olmadığı anlamına gelmez ki tutarsa zaten 1 kere de de tutuyor.Ama daha rahat bir gebelik geçirmen için enfeksiyonu halletmen lazım
amin canım bende ilk gelinim suan tekim 2 tanede daha gelecek ama daha var onlar rabbim kimseye huzursuz yuva vermesin cnmmaşallah Allah bozmasın benim kayınvalim de çok iyidir. ben ona saygılıyım o da bana saygılıdır, hiç karışmaz, sever beni.tek geliniyim sevsin tabi :)
yok canm ne olacak burda herkezel sohbet ediyoruz derdimiz varsa paylasıyorum rabbim en kısa zamanda kaynanın cenesin kapatsın sana bulaşmasın :)Amin canım allah kimseye huzrsuzluk vermesin bende o yüzden allahım nasip ederse rabbim kucagımıza saglıklı bi bebek nasip ederse bebegimi yapıp birazda olsa bu olaylradan uzak durmak aileme bakmak istiyorum Allahım gözmümde koymaz inşAllah .. Canım kusra bakma bu arada atlmaış gibi oldum ama öyle yazını görünce allahım hep mutlulugunuz daim etsin
yok canm ne olacak burda herkezel sohbet ediyoruz derdimiz varsa paylasıyorum rabbim en kısa zamanda kaynanın cenesin kapatsın sana bulaşmasın :)
olsun canm ne güzel işte hepimiz birizTeşekkür ederim canım çok sağol tabiki saten ilk önce onun için girdim siteye kısa zamndada herkesi dinliyorum tatlı heycanlar yaşıyor hoşuma gidiyor buda benim :) amin canımmmmm
olsun canm ne güzel işte hepimiz biriz
nedemek cnm her zamanevet canımmm bunu duyduma sevindim canım teşekkür ederim
sonuçlar ptsiye kaldı canım yaahadi bakalım kan testi sonucunu da bekliyoruz :)
yarın yaptıracam canım sonuç ptsiye cıkacakmış amahamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy sen yine de kan testi yaptır yaa :)
Nasıl beklicez pazartesiye kadar? Herkesi meraklandırdın burdayarın yaptıracam canım sonuç ptsiye cıkacakmış ama
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | |
4. | *turkuaz86 | 29 yaş | ........ yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | |
5. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | |
6. | *melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebek melek) | BAT 26 OCAK | |
7. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | |
8. | *eylemahu | 32 yaş | 6 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
9. | *yisilm | 25 yaş | 1 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 28 OCAK | |
10. | *cutemom | 28 yaş | 3,5 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 1 ŞUBAT | |
11. | *taraftababu | 26 yaş | 4 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
12. | *yazyagmuru888 | 27 yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | |
13. | *yarimkalbim | 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek) | BAT 2 ŞUBAT | |
14. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | |
15. | *yagmurtoprak | ....... yaş | 1,5 yıllık evli | üçüncü çocuk (ikinci evliliği) | BAT 8 ŞUBAT | |
16. | *nill41 | 24 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 13 ŞUBAT | |
17. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT |
Canım bir akrabam söylemişti, 3 çocuğu var ve bütün hamileliklerinde tam adeti bitip temizlendiği gün kaldığını söylemişti, olabilir yaniKızlar reglden hemen sonra hamile kalan varmı duydunuz mu boyle birsey
İkinci listenin sondan 4.süyümdayanamadımeyyay lı liste getirdim :):)
bi de listeyi ikiye böldüm, alt tarafta iyi performans gösterenler üst tarafa çıkıyor
Hep beraber hayırlısıyla üst tarafa çıkmak dileğiyle.... :)
Cok enteresan yahu yumurtlama nasıl olmuş olmadan :)Canım bir akrabam söylemişti, 3 çocuğu var ve bütün hamileliklerinde tam adeti bitip temizlendiği gün kaldığını söylemişti, olabilir yani
Baya erken yumurtluyor demekki maşallahCok enteresan yahu yumurtlama nasıl olmuş olmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?