2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım

canım ümidini kesme enfeksiyondan olabilir ama bu bebek olmadığı anlamına gelmez.kırmızılar gelene kadar ümidi kesmek yok

Ümidini kesme canım enfeksiyona bağlı olması bebek olmadığı anlamına gelmez ki tutarsa zaten 1 kere de de tutuyor.Ama daha rahat bir gebelik geçirmen için enfeksiyonu halletmen lazım
Sağol canım inşallah vardır hayırlısıyla 10 gün kaldı :) enfeksiyon için dr a görüncem artık geçer umarımm..

maşallah Allah bozmasın benim kayınvalim de çok iyidir. ben ona saygılıyım o da bana saygılıdır, hiç karışmaz, sever beni.tek geliniyim sevsin tabi :)
amin canım bende ilk gelinim suan tekim 2 tanede daha gelecek ama daha var onlar rabbim kimseye huzursuz yuva vermesin cnm

yok canm ne olacak burda herkezel sohbet ediyoruz derdimiz varsa paylasıyorum rabbim en kısa zamanda kaynanın cenesin kapatsın sana bulaşmasın :)

yok canm ne olacak burda herkezel sohbet ediyoruz derdimiz varsa paylasıyorum rabbim en kısa zamanda kaynanın cenesin kapatsın sana bulaşmasın :)

Teşekkür ederim canım çok sağol tabiki saten ilk önce onun için girdim siteye kısa zamndada herkesi dinliyorum tatlı heycanlar yaşıyor hoşuma gidiyor buda benim :) amin canımmmmm

*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK
2.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK
3.*esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK
4.*turkuaz8629 yaş........ yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK
5.*melegim6625 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocukBAT 21 OCAK
6.*melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebek melek) BAT 26 OCAK
7.*kendidebilmiyor27 yaş7 aylik evliİlk çocukBAT 15 OCAK
8.*eylemahu32 yaş6 yıllık evli İlk çocukBAT 27 OCAK
9.*yisilm25 yaş1 yıllık evli İlk çocukBAT 28 OCAK
10.*cutemom28 yaş3,5 yıllık evli ikinci çocukBAT 1 ŞUBAT
11.*taraftababu26 yaş4 yıllık evli İlk çocukBAT 27 OCAK
12.*yazyagmuru88827 yaş4 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT
13.*yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek) BAT 2 ŞUBAT
14.*yengec4 30 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 ŞUBAT
15.*yagmurtoprak ....... yaş 1,5 yıllık evli üçüncü çocuk (ikinci evliliği) BAT 8 ŞUBAT
16.*nill4124 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT 13 ŞUBAT
17.*freedoommmm28 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBAT

dayanamadım eyyay lı liste getirdim :):)

bi de listeyi ikiye böldüm, alt tarafta iyi performans gösterenler üst tarafa çıkıyor

Hep beraber hayırlısıyla üst tarafa çıkmak dileğiyle.... :)
İkinci listenin sondan 4.süyüm Performansım içler acısıysa demek ki

Canim beni de eklermisin yas 32 ikinci olacak allah nasip ederse regl tarihim 21 mart daha bu ay calisma yapamadim :) Regl yeni bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…